PDA

Επιστροφή στο Forum : Architects of Time

Ophelia
31-12-07, 10:48
Κοίταξα αρκετά στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό και έτσι είπα να ανοίξω καινούργιο θρεντ. Συγχωρέστε με εαν το έβαλα σε λάθος ενότητα αλλά μου φάνηκε η πιο σχετική...(ίσως να φταίει η παράνοια μου) :p

Την προηγούμενη βδομάδα σε μια επισκεψή μου στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο, πρόσεξα στο ισόγειο της πολυκατοικίας οπου στεγάζεται ο σύλλογος, την παρακάτω επιγραφή πάνω απο μια κλειδωμένη πόρτα δίπλα στο ασανσέρ. Ρωτόντας τα μέλη του συλλόγου (που όσο να'ναι λόγο των συνατησεών τους επισκέπτονται το μέρος συχνά) εάν ήξεραν περι τίνος πρόκειται αλλά κανείς δεν ήξερε να μου πει, λέγοντας μάλιστα οτι η συγκεκριμένη πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη και δεν έχουνε δει ποτέ κάποιον/κάποια να βγαίνει ή να μπάινει απο εκεί.
Μπορεί να μην είναι και τίποτα (είπαμε οτι είμαι και λίγο παρανο'ι'κή) αλλά επειδή μου έκανε εντύπωση πήρα μια φωτογραφία και είπα να ρωτήσω μήπως έχει ακούσει κανέις σας τίποτα...

Η πολυκατοικία βρίσκεται στη Πλατεία Κλαυθμώνος.

http://i187.photobucket.com/albums/x259/OpheliaL/ArchitectsOfTime-3-.jpg

Απέριττος
31-12-07, 18:28
Πολύ ενδιαφέρον Οφηλία.. πολύ ενδιαφέρον.. μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις με προσωπικό μήνυμα την διεύθυνση; Θέλω να το ψάξω...

Jovitaki
31-12-07, 20:14
Παρα πολυ ενδιαφερον και παραξενο πραγματι...εισαι πολυ παρατηρητικη Οφηλια!!!
Ετσι οπως το βλεπω(αν κι εγω παρανοικη μαλλον θα φανω!!)μοιαζει σαν Τεκτονικη Στοα...αλλα αυτο ειναι απλα εικασια η και η καλπαζουσα φαντασια μου!!
Κοιταξα στο διαδικτυο και δυστυχως το μονο που σχετιζεται με αυτο τον τιτλο ειναι ενα dvd σχετικο με αρχιτεκτονικη στις Ηνωμενες Πολιτειες!http://www.architectsoftime.com/ Αλλα φανταζομαι μαλλον δεν εχει σχεση με αυτη την πορτα στο κεντρο της Αθηνας.

Ophelia
31-12-07, 20:57
Να κάνω μια διόρθωση, στο κτίριο στεγάζεται ο Αθηνα'ι'κός Όρειβατικός Σύλλογος και όχι ο Ελληνικός όπως έγραψα πιο πάνω...

henriksmir
01-01-08, 13:28
Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αυτό που θα σου πω, αλλά υπάρχει και μια new age μπάντα με αυτό το όνομα. Τα cd τους κυκλοφορούσαν πριν από λίγα χρόνια στα σχετικά καταστήματα, δισκοπωλεία κτλ

Ophelia
02-01-08, 13:34
Να και κάτι άλλο που βρήκα και όσως να έχει κάποια σχέση.
Πρόκειται για κάποιο βιβλίο το οποίο περιέχει οδηγίες για το πως μπορεί κανείς να προβλέψει διάφορα γεγονότα που θα γίνουν στο μέλλον χρησημοποιώντας την αστρολογία!

"Architects of Time

by Martha Lang-Wescott

The author presents various techniques for timing and awareness. This text is an instructional survey of astrological predictive methods to understand and determine the time of the events for this year, this month, this day, this hours, this minute in detail. Featuring planets, transneptunians and asteroids. By the author of Mechanics of the Future: Asteroids, The Orders of Light and Astrology of the Brain. This volume includes ephemerides for the asteroids: Asclepius, Askalaphus, Child, Daedalus, Eos, Eurydike, Hekate, Hephaistos, House, Industria, Ophelia, Phaethon, Photographia, Requiem, Tantalus and Tisiphone. The asteroid ephemeride is published in 10 day intervals from 1935 to 2006. "

http://i187.photobucket.com/albums/x259/OpheliaL/archoftime.jpg

schooligan
04-02-08, 10:11
Ophelia ενδιαφερον θεμα. Εισαι παρατηρητικη ...λοιπον...κανα νεοτερο εχουμε για το θεμα?