PDA

Επιστροφή στο Forum : Παρέα πνευματικής αναζήτησης στην Πάφο

mariaelli
21-07-09, 11:48
Ζω στην Πάφο αρκετό καιρό τώρα και νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα μια "παρέα" που θα κάνει κάποιες συναντήσεις με σκοπό την πνευματική αναζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, την παρουσίαση στην "παρέα" βιβλίων που διαβάσαμε κ.λ.π. Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου να υπάρχει κατι αντίστοιχο στην Πάφο. Εαν καποιος μένει στην Πάφο ή στην ευρύτερη περιοχή και τον ενδιαφέρει το θέμα θα χαρώ πολύ να μου απαντήσει.

Enigmagroup
15-08-09, 02:20
Γιά σου, κάτι υπάρχει αλλά τίποτα οργανομένο, ποιά θέματα σε ενδιαφέρουν περισσότερο ?

mariaelli
17-08-09, 10:01
Enigmagroup,
σε ευχαριστώ πρωτα από όλα για την ανταπόκριση και έρχομαι να προσθέσω πως με ενδιαφέρουν επισκέψεις σε τόπους "ιερούς" ,εκδρομες στην φύση, εναλλακτικές μορφές θεραπείας (έχω τέτοιες τάσεις και έχω παρακολουθήσει και σχετικό σεμινάριο), τα όνειρά κατά την διάρκεια του ύπνου, επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό, η αύρα (ανθρώπων, ζώων,φυτών), αρχαίοι πολιτισμοί, πολιτισμοί εξωγηινοι, ολα αυτά είναι θέματα που με ενδιαφέρουν. Αν υπάρχει κάποια ομάδα που ασχολείται με αυτά τα θέματα ή μερος αυτών θα χαρώ πολύ να συμετάσχω και εγώ.

Enigmagroup
22-08-09, 00:56
Χαίρομε πραγματικά όταν γνωρίζω τέτοια άτομα, όπως σίγουρα γνωρίζεις η κοινωνία μας εδώ είναι αρκετά κλειστεί σε αυτά τα θέματα και δεν μπορείς να εκφραστείς εύκολα, αν επιτρέπετε τι ηλικίας είσαι?

mariaelli
22-08-09, 12:51
Enigmagroup
σιγουρα είναι κλειστή η κοινωνία μας, αλλά συναντώ ανθρώπους με "πνευματικά" ενδιαφέροντα αρκετά συχνά θα έλεγα τελευταία. Ειμαι σαράντα χρονών και τα τελευταία τρια χρόνια είναι που άρχισα να ασχολούμε με τις "μεταφυσικές" μου ανυσηχίες. Ευχομαι να είναι για καλό!