Επιστροφή στο Forum : Λύσιμο μαύρης μαγείας
Γεια σας,θέλω αν υπάρχει τρόπος για να μάθω αν κάποιος μου έχει κάνει κακή μαγεία για το κακό μου και πως θα εξαγνιζόμουν απ' αυτήν.
Γεια σου φίλε Κώστα. Γιατί νομίζεις πως κάποιος σου έκανε μάγια? Έχεις δει τίποτα συμπτώσεις στην ζωή σου?
γιατί το πιστεύεις αυτό ?
Άναρχος Μάγος
23-12-11, 16:45
Φιλε Κωστα,
Για το άν υπάρχει τρόπος να μάθεις αμα έχεις γίνει θύμα μαύρης μαγείας, δεν νομίζω να υπάρχει
για "αρχαριους". Θέλω να πω ότι ένας προχωρημένος αποκρυφιστής μπορει να το καταλάβει με Ki,
με Chakras, με την δύναμη της ψυχής και του πνεύματος, την διαίσθηση, τον διαλογισμό,
την επικοινωνία του φύλακα άγγελου σου και αν έχεις επικοινωνία με τους δράκους ή τον προσωπικό
δράκο σου. Μετά υπάρχουν παγανιστικοί τρόποι και μερικές δραστηριότητες των ινδιάνων που είναι
εντελώς άγνωστες για καποιον που δεν είναι τοσο ψαγμένος.
Όσω για το άν λύνονται, φυσικά και λύνονται με εξαυνίαση πνεύματος ψυχης, με μάχη ενάντια
στα κακα στοιχειά με την βοήθεια των Ki, Chakras, του φύλακα άγγελου,
του προσωπικού και μόνο δράκου σου, των προσωπικών σου ξωτικών, του πνεύματος σκια,
αγγέλων, θεών, του Ιησού Χριστού
ή και με την μαγική δύναμη των κεριών (λευκά σε προτίμηση για λύσιμο)
Φιλε Κωστα,
Για το άν υπάρχει τρόπος να μάθεις αμα έχεις γίνει θύμα μαύρης μαγείας, δεν νομίζω να υπάρχει
για "αρχαριους". Θέλω να πω ότι ένας προχωρημένος αποκρυφιστής μπορει να το καταλάβει με Ki,
με Chakras, με την δύναμη της ψυχής και του πνεύματος, την διαίσθηση, τον διαλογισμό,
την επικοινωνία του φύλακα άγγελου σου και αν έχεις επικοινωνία με τους δράκους ή τον προσωπικό
δράκο σου. Μετά υπάρχουν παγανιστικοί τρόποι και μερικές δραστηριότητες των ινδιάνων που είναι
εντελώς άγνωστες για καποιον που δεν είναι τοσο ψαγμένος.
Όσω για το άν λύνονται, φυσικά και λύνονται με εξαυνίαση πνεύματος ψυχης, με μάχη ενάντια
στα κακα στοιχειά με την βοήθεια των Ki, Chakras, του φύλακα άγγελου,
του προσωπικού και μόνο δράκου σου, των προσωπικών σου ξωτικών, του πνεύματος σκια,
αγγέλων, θεών, του Ιησού Χριστού
ή και με την μαγική δύναμη των κεριών (λευκά σε προτίμηση για λύσιμο)
Δηλαδή να πάρω κεριά και να τα έχω μέσα στο σπίτι να καίνε?
Πόση ώρα?
Φίλε Κώστα Καλή χρονιά
Η μαύρη μαγεία είναι πολύ βαριά, μπορεί να σε καταντήσει φυτό, να σου κοπεί εντελώς η όρεξη, να νιώθεις κουρασμένος χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, να γεράσεις απότομα, να νιώθεις να σου λείπει ενέργεια, να έχεις άσθμα χωρίς να είσαι ασθματικός. Γενικά να νιώθεις ότι όλα είναι μάταια και ότι κάποιος κανονίζει τη ζωή σου. Πολλές φορές κάνεις πράγματα που θέλουν οι άλλοι και νιώθεις άβουλος. Αν νιώσεις όλα αυτά ή κάποια απ' αυτά τα συμπτώματα, η μόνη γιατρειά είναι να πας σε μια εκκλησία και να ζητήσεις από τον ιερέα να σου διαβάσει μια ΕΥΧΉ που λένε σ' αυτές τις περιπτώσεις από τους εξορκισμούς του Κυπριανού και Ιουστίνης. Πριν πας πρέπει να νηστέψεις 3 μέρες και την τελευταία να μην πιεις ούτε νερό. Να ζητήσεις να σου διαβάσει αυτή την ευχή και να σε απαλλάξει από το κακό και μετά να κοινωνήσεις. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε σώσει από την εκκλησία. Έπειτα θα φας κανονικά. Σου εγγυώμαι ότι όλα θα αλλάξουν και θα βρεις τον παλιο καλό εαυτό σου. Αυτός που καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες έχει μίσος για σένα και πιάνει διότι μεσολαβεί ο σατανάς. Το σατανά μόνο η εκκλησία μπορεί να τον νικήσει. Αν είσαι άθεος ρώτησε κάποιον από το φόρουμ τι μπορείς να κάνεις. Αλλά δεν νομίζω. Ο διάβολος δεν ακουμπάει τους άθεους γι' αυτό όλοι είναι κατά περίεργο τρόπο προστατευμένοι και δεν παθαίνουν τίποτα.:cool:
Θέλω και εγώ να ρωτήσω για εξαγνισμό και λύσιμο μαγείας.
Πιστεύω ότι μας έχουν κάνει κάτι στην πολυκατοικία. Μένουν κάτι οικογένειες (συγγενείς μεταξύ τους) σε διάφορα διαμερίσματα. Δεν τους λες και καλούς ανθρώπους, διεκδικούν ακόμα και δικαιώματα που δεν έχουν (πχ χρησιμοποιούν κοινοχρηστους χώρους σαν δικούς τους αποθηκεύοντας πράγματα) με πολύ άσχημο τρόπο και καυγάδες.
Εδώ και πάνω από δεκαετία όλα τους πάνε τέλεια, δουλειές, τα παιδιά κάνουν οικογένειες, πολλά λεφτά κλπ ενώ σε όλους τους άλλους καυγάδες, 2 διαζύγια, ένα ζευγάρι προσπαθεί για παιδί εδώ και καμια δεκαριά χρόνια (ό,τι αρρώστια μπορούσε να τους τύχει τους έτυχε, είναι και οι δύο με φάρμακα και χειρουργεία από τότε που τους γνώρισα), κάποιων οι δουλειές πάνε όσο πιο χάλια γίνεται (ok, αυτό συμβαδίζει με τη γενική κατάσταση) και όποιος αγόρασε το διαμέρισμά του και μπήκε μέσα μόνος του, παραμένει μόνος του. Μοναδική εξαίρεση ένας στρατιωτικός που έφυγε με μετάθεση και επέστρεψε στην Αθήνα παντρεμένος με ένα παιδάκι, αλλά μένει αλλού. Έχει το διαμέρισμά του κλειδωμένο και ούτε περνάει απ'έξω.
Ξέρω ότι τα παραπάνω συμβαίνουν και ειδικά τα τελευταία χρόνια όλος ο κόσμος έχει προβλήματα και οικονομικά και οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει περίεργες.
Αλλά να συμβαίνουν όλα μαζί ταυτοχρόνως και μάλιστα τα καλά στους μισούς που συνδέονται μεταξύ τους ενώ όλα τα στραβά σε όλους τους άλλους, ο μόνος από τους άλλους που την έκανε να είναι μια χαρά και όλα αυτά να έχουν αρχίσει από συγκεκριμένη χρονική στιγμή ..... δεν μου κολλάει με τίποτα.
Δεν έχω εντοπίσει αποδείξεις μαγείας ούτε μπορώ να εντοπίσω γιατί είμαι εντελώς άσχετη, απλώς είμαι σίγουρη ότι κάτι συμβαίνει κρίνοντας από το αποτέλεσμα.
Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει τι μπορώ να κάνω;
apofasismenos
24-05-15, 19:03
Καλησπέρα...
Είμαι επίσης άσχετος από μαγείες. Ας το δούμε λογικά. Αρκετές πολυκατοικίες είναι έτσι πάνω-κάτω.
Οι οικογένειες που αναφέρεις προφανώς είναι καβατζωμένοι, τυχεροί, με καλές δημόσιες σχέσεις κτλ ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι.
Το ότι "κινούνται" άσχημα όπως έγραψες, δείχνει ότι έτσι είναι μαθημένοι. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι "προχωρούν".
Επιπλέον...δεδομένου του ότι όλοι οι άνθρωποι λίγο-πολύ έχουν επεκτατικές τάσεις (κι άσε τι λένε οι ρομαντικοί)
είναι πολύ πιθανόν επειδή οι υπόλοιποι τραβάτε λούκι, αυτοί να επεκτείνονται διαρκώς (κάνουν ότι θέλουν).
Δεν βρίσκω τον λόγο να ασχολείσαι και να χαλάς την "ζαχαρένια" σου.
Επίσης σκέψου ότι δεν έχουν λόγο να σας βλάψουν αφού ήδη αυτοί περνούν καλά όπως έγραψες (εκτός αν είναι καθάρματα).
Δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από την δική σας διάλυση (των υπολοίπων εννοώ) αφού σας βλέπουν (αν κατάλαβα καλά)
μόνο ως συμπλήρωμα λίστας στα κοινόχρηστα. Να κοιτάξτε τι θα κάνετε για εσάς λοιπόν (κι όσοι ταιριάζετε μεταξύ σας)
και δείξτε αδιαφορία στο φέρσιμό τους. Θα μου πεις...απομόνωση;
ναι...δεν είναι καλό αλλά δεν βλέπω και τίποτα άλλο καλύτερο. Επίσης, μην ασχολείστε με ότι κι αν κάνουν
παρά μόνο στα σοβαρά θέματα. Επέτρεψέ μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω...αυτό με τους κοινόχρηστους χώρους
δεν είναι ασήμαντο αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό. Αν ήσασταν σε καλύτερη κατάσταση ο ένας με τον άλλον εκεί μέσα
ούτε που θα το ανέφερες.
;)
Εγώ θα σου πω ένα παράδειγμα από το ... χρηματιστήριο. Όχι δεν σε δουλεύω καθόλου, αν έχεις ασχοληθεί λίγο πιθανόν να καταλάβεις τι θέλω να πω.
Στο χρηματιστήριο που λες αγαπητέ, ελληνικό ή ξένο δεν έχει σημασία, κερδισμένες πάντα είναι δυο κατηγορίες. Το μεγάλο κεφάλαιο (ή έξυπνο χρήμα θα τους δεις να αναφέρονται) και ο broker σου ή αλλιώς η χρηματιστηριακή σου. Αυτή που εισπράττει μόνο προμήθειες, χάσεις-κερδίσεις. Οι υπόλοιποι επενδυτές, μικροί ή μεγάλοι όταν δεν είναι μονίμως χαμένοι (losers, το 90%) είναι κερδισμένοι, αλλά σε ένα παράθυρο χρόνου. Είναι δεδομένο ότι θα χάσεις, απλά όσοι κέρδισαν και επένδυσαν αλλού (πχ real estate) μπορεί να διαφύλαξαν τα κέρδη τους. Όσοι κέρδισαν και συνέχισαν κάποτε θα χάσουν όλα τα λεφτά τους. Αργά ή γρήγορα.
Ομοίως με τους γειτόνους σου. Τώρα είναι χαμένοι οι περισσότεροι Έλληνες. Αυτοί που μένουν απλά στάσιμοι είναι μερικοί εργατικοί, συνεπείς, λιτοδίαιτοι και προνοητικοί και αυτοί που κερδίζουν είναι τα λαμόγια. Μακροπρόθεσμα τα λαμόγια θα την πατήσουν αλλά εσείς βλέπετε ένα παράθυρο ευτυχίας τους απροσδιόριστο, τους ζηλεύετε (ΟΚ, ανθρώπινο) Και αναρωτιέστε αν έχουν κάνει συμβόλαια με καμιά 20 δαίμονες ο καθένας. Δεν χρειάζεται αγαπητέ. Τα συμβόλαια αν θέλεις γίνονται (πχ πατάω επί πτωμάτων), είναι όμως άτυπα και ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Να μην αποφασίσει να γυρίσει να εισπράξει δηλαδή. Εστιάστε καλύτερα στην προσωπική σας επιτυχία και όχι στην γκαντεμιά σας ή στην επιτυχία ή γκαντεμιά των άλλων. Πολύ πιο σίγουρος δρόμος. Think positive.
Ότι δεν τους χωνεύω για τη συμπεριφορά τους ισχύει, αλλά δεν έχει να κάνει με ζήλια.
Όταν πρωτοπήγα εκεί, κανένα από τα παιδιά τους δεν είχε οικογένεια και τα δύο από αυτά δεν είχαν καν δουλειά (πολύ πριν την κρίση). Γνωρίζοντας το επάγγελμα του πατέρα (τεχνίτης) και ότι δεν εμπλέκεται με πολιτική κλπ, δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερες διασυνδέσεις και μέσον.
Οι υπόλοιποι δεν έχουμε τίποτα κοινό όσον αφορά τις δουλειές μας ώστε να μας ομαδοποιήσω και να τα ρίξω στην κρίση. Ούτε εδώ ζηλεύω γιατί είμαι η μόνη που δεν έχω πρόβλημα με δουλειά και απολαβές.
Αν δεν ήταν ο στρατιωτικός που με το που έφυγε, έκανε οικογένεια μέσα σε δύο χρόνια και το ζευγάρι που προσπαθούν σχεδόν από τα 25 τους για παιδί και είναι όλο με χειρουργεία και οι δυο τους, δεν θα το είχα συνδυάσει.
Και οι υπόλοιποι όμως, δεν είναι περίεργο να έχουν μείνει στην κατάσταση που ήταν όταν μπήκαν; Όποιος μπήκε στην πολυκατοικία μόνος του παραμένει μόνος του (μιλάμε για πολλά διαμερίσματα) και όσοι μπήκαν ζευγάρια (τρία συνολικά) δεν έχουν παιδιά. Σας είπα πριν μόνο για ένα ζευγάρι γιατί για αυτούς ξέρω ότι παντρεύτηκαν μικροί άρα οι πιθανότητες ήταν καλύτερες, για τους άλλους δεν γνωρίζω.
Ο Ελληνας έχει σταματήσει να τεκνοποιεί συστηματικά εδω και μερικά χρόνια. Η αβεβαιότητα της κρίσης έχει αναβάλει πολλούς οικογενειακούς προγραμματισμούς. Μόνο όσοι είναι σε σταθερή οικονομική κατάσταση, σταθερή δουλειά, κυρίως αυτοαπασχολούμενοι ή δημόσιοι υπάλληλοι (βλ ένστολοι) κάνουν απόπειρες. Μερικά από τα τεχνικά επαγγέλματα εχουν ακόμα μεγάλη ζήτηση και αν είναι καλοί στην δουλειά τους, πάνε καλά οικονομικά. Κάτι τέτοιο συμβαινει πιστεύω. Πιθανόν οι τύποι αυτοί να έχουν μια οικογενειακή κουλτούρα αδίστακτου, παρταόλα, αυτού που πατάει επι πτωμάτων, εριστικού με τους γύρω τους και δεδομένου οτι είναι οικογένειες που αλληλουποστηρίζονται, θα έχουν κάνει σίγουρα την πολυκατοικία σας, τσιφλίκι τους.
Τωρα στο δεύτερο θέμα που ρωτάς, είνα σχεδόν απίθανο να έχουν ενασχόληση με αυτά που αναφέρεις. Εκούσια ενασχόληση, γιατί ακούσια μπορεί να συμβαίνουν πολλά πράγματα. Υπάρχουν τρόποι να το διαπιστώσει κανείς, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σου κάνω συστάσεις για δύο λόγους. Πρώτον υπάρχει πάρα πολύς τσαρλατανισμός στον χώρο αυτό και ενδεχόμενη αποτυχία κάποιου έντιμου για διαφόρους τρίτους λόγους, ερμηνεύεται σαν τέτοιος. Δεύτερον, αυτό γινεται σχεδόν πάντα επ' αμοιβή, οπότε συβουλές απο αγνώστους σε αγνώστους έχουν πάντα το ρίσκο της υποψίας προώθησης φίλων και γνωστών. Οπότε συνιστώ να αναζητήσεις καλύτερα βοήθεια απο ανθρώπους που γνωρίζεις προσωπικά και όχι απο το ίντερνετ.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
25-05-15, 10:16
Eίναι αρκετά διαφορετικό απο όπως το αναπαράγει ο λαϊκός θρύλος.
Τί θέλω να πω... δεν είναι κάποιος "καταδικασμένος" επειδή ένας σούπερ κακός Μάγος - πανίσχυρο VIM "ξέρει τους τρόπους" ή "έχει υπερδυνάμεις" και αυτός "του έκανε κάτι",
αλλά είναι θέμα αρνητικής σκέψης και αρνητικού συναισθήματος που μπορεί να δημιουργηθεί απο οποιονδήποτε άνθρωπο.
Το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα απο την κακή γνώμη και πρόθεση πολλών για έναν άνθρωπο, του δημιουργεί τα χειρότερα αποτελέσματα.
Η λύση είναι να αλλάξει ο άνθρωπος πρώτα συναισθηματικά, να αντικαταστήσει τα αρνητικά συναισθήματα με θετικά.
Να αλλάξει μεταφυσική θεωρία και ιδεολογία πχ αντί για δύο εχθρικές παρατάξεις "απόλυτο καλό" και "απόλυτο κακό", να βλέπει οτι τα Άσπρο και Μαύρο είναι λιγότερο αντίθετα και περισσότερο αλληλοσυμπληρώμενα όπως τα Yin - Yang του Taijitu και τα ΣΥΝ και ΠΛΗΝ στον ηλεκτρισμό. Έτσι παύουν οι εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και η εμμονή οτι κάποιος τον καταδιώκει.
Και τέλος να αλλάξει Επίπεδο και να δυναμώσει ώστε να μην επηρεάζεται απο την αρνητικότητα. Όπως και να έχει προκύψει: αυτό δεν μας ενδιαφέρει, και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μας ενδιαφέρει πώς αλλάζει το αποτέλεσμα, και αυτό είναι αντικειμενικό. Πότε ο άνθρωπος είναι άσχημα, και πότε είναι καλά.
Pholarchos
25-05-15, 12:11
Ο Ελληνας έχει σταματήσει να τεκνοποιεί συστηματικά εδω και μερικά χρόνια. Η αβεβαιότητα της κρίσης έχει αναβάλει πολλούς οικογενειακούς προγραμματισμούς. Μόνο όσοι είναι σε σταθερή οικονομική κατάσταση, σταθερή δουλειά, κυρίως αυτοαπασχολούμενοι ή δημόσιοι υπάλληλοι (βλ ένστολοι) κάνουν απόπειρες. ....
Νομίζω πως πολλοί άλλοι παράγοντες επεισέρχονται σ'αυτή την υπόθεση.
Γιατί - αν μη τι άλλο - όλη η Αφρική και η μισή Ασία έχει εδώ και δεκαετίες ή και αιώνες αβεβαιότητα κρίσης χωρίς σταθερή οικονομική κατάσταση, και χωρίς σταθερή δουλειά - κι όμως γεννοβολάνε ακατάπαυστα.
Pholarchos
25-05-15, 12:13
... το ζευγάρι που προσπαθούν σχεδόν από τα 25 τους για παιδί και είναι όλο με χειρουργεία και οι δυο τους, δεν θα το είχα συνδυάσει. ....Πρότεινε στο ζευγάρι να προσπαθήσουν κάπου αλλού - να απομακρυνθούν από το χώρο (ρίξε και καλά την ιδέα ότι ίσως ο χώρος - το φενκ σουι του - επηρεάζει τη γονιμότητά τους.)
apofasismenos
25-05-15, 13:49
Μακροπρόθεσμα τα λαμόγια θα την πατήσουν αλλά εσείς βλέπετε ένα παράθυρο ευτυχίας τους απροσδιόριστο
Καλησπέρα...
Δυστυχώς δεν θα την πατήσουν κι όποιοι την πάτησαν/πατήσουν, έπεσαν/θα πέσουν...στα "μαλακά".
Να συμπληρώσω από μία χιουμοριστική οπτική γωνία ότι αν τυχόν εμπεριέχεται μαγεία στο "θέμα"...πρώτος υποψήφιος είναι ο στρατιωτικός.
Συνήθως δεν στεριώνουν πουθενά λόγω μεταθέσεων και προσωπικά όσους ξέρω τραβάνε λούκι όταν βρουν καμιά, μην τυχόν τους την "ψεκάζουν"
τίποτα άγνωστοι όσοι αυτοί "σαπίζουν" στους στρατώνες δώθε-κείθε. Ε...ναι, όπως καταλάβατε δεν τους πολυσυμπαθώ, τους θεωρώ κουφάρια
και μόνιμη βδέλλα στον προυπολογισμό. Αυτός λοιπόν πως τα κατάφερε; συγνώμη ε; τίποτα προσωπικό.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να είσαι υποχρεωμένος να εκτελείς (ηλίθιες) εντολές σε μόνιμη βάση (όσα και να παίρνουν που σιγά τι παίρνουν).
;)
Νομίζω πως πολλοί άλλοι παράγοντες επεισέρχονται σ'αυτή την υπόθεση.
Γιατί - αν μη τι άλλο - όλη η Αφρική και η μισή Ασία έχει εδώ και δεκαετίες ή και αιώνες αβεβαιότητα κρίσης χωρίς σταθερή οικονομική κατάσταση, και χωρίς σταθερή δουλειά - κι όμως γεννοβολάνε ακατάπαυστα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Εδω και μια δεκαετία η Ασία βρισκεται στο κέντρο της ανάπτυξης, τουλάχιστον η Κίνα, η Ιαπωνία, η Ν. Κορέα και όλη η Νοτιοανατολική Ασία. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα λεφτά του πλανήτη έχουν πάει εκεί. Αν μη τι άλλο εχουν πέσει, τηρουμένων των αναλογιών, οι ρυθμοί γέννησης. Επίσης η Αφρική, ειδικά η Νότιος Αφρική και μερικά ακόμα επιλεγμένα κράτη γνωρίζουν και αυτά την άνθησή τους. Οι υπόλοιποι γεννοβολάνε ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή, απο την οποία η Ελλάδα έχει ξεφύγει πάνω απο 50 χρόνια. Επιστροφή σε αυτην τη συνήθεια, δυστυχώς δεν έχει παρατηρηθεί. Αντιθέτως παρατηρείται αντικατάσταση του ντόπιου πληθυσμού απο μετανάστες. Βαθμιαία θα αλλάξουν την δημογραφία της χώρας.
Καλησπέρα...
Δυστυχώς δεν θα την πατήσουν κι όποιοι την πάτησαν/πατήσουν, έπεσαν/θα πέσουν...στα "μαλακά".
Δυστυχώς θα την πατήσουν. Το παράθυρο χρόνου που ανέφερα εκτείνεται αρκετά. Οι νόμοι του κάρμα αν γνωρίζεις. Εαν έχουν ευημερήσει σε βάρος κάποιων άλλων θα "αμοιφθούν" στον επόμενο ή μεθεπόμενο γύρο σίγουρα. Εκτός κι αν όντως πρόκειται για πραγματικούς γνώστες του χώρου και "σβήνουν" το κάρμα τους με διάφορες τεχνικές. Αλλά νομίζω πως δεν συμβαίνει κάτι απ' όλα αυτά.
Όσον αφορά τα λαμόγια, εγώ θα πω, ότι την πατάνε ήδη. Τι σόι ζωή κάνουν? Μήπως νομίζετε ότι ζούνε? Όχι όταν η ελευθερία τους στερείται τη δική τους βούληση, την αυτοκυριαρχία τους. Τους έχουν βρει τα πατήματα. Διαθέτουν μπόλικη δόση "ακαμψίας, παραλυσία, τάση για εθισμό, εμμονές" -γιατί μόνο εμμονικός μπορεί να θεωρείσαι όταν επιθυμείς να εκτελείς τέτοιου είδους εντολές. Πατάνε γερά και δε τους μετακινούν περαστικά ρεύματα. Βαδίζουν όλοι μαζί στην οδό Αρχιλαμογίου, οι "μεγαλύτεροι" μπροστά, πιέζουν το μαγικό κουμπί της πλάνης, το κρατούν πατημένο όπως βαστούν και εκείνους. Αλλά έχω καταλήξει οτι γουστάρουν να είναι πιόνια. Ξες γιατί? Γιατί αν φύγουν απο τα τετράγωνα αυτης της σάπιας λογικής κινδυνεύουν σοβαρά να παρθούν απο το εδαφος και να γίνουν κτήμα κάποιου άλλου, του αντίπαλου παίκτη στη προκειμένη περίπτωση. Η ιδιότητα που έχει το πιόνι δεν αλλάζει. Έτσι είναι η ζωή τους άσπρη-μαύρη, σαν την σκακιέρα. Πρέπει κανείς να αλλάξει εκ νέου ιδιότητα και αυτό είναι λίγο εως πολύ δύσκολο, διότι λαμόγιο "γεννιέσαι δε γίνεσαι".
Υ.Γ: Συγχωρέστε με για το ύφος μου αλλά δε μπορούσα να μη τοποθετηθώ αναλόγως.
apofasismenos
25-05-15, 19:49
Δυστυχώς θα την πατήσουν. Το παράθυρο χρόνου που ανέφερα εκτείνεται αρκετά. Οι νόμοι του κάρμα αν γνωρίζεις. Εαν έχουν ευημερήσει σε βάρος κάποιων άλλων θα "αμοιφθούν" στον επόμενο ή μεθεπόμενο γύρο σίγουρα. Εκτός κι αν όντως πρόκειται για πραγματικούς γνώστες του χώρου και "σβήνουν" το κάρμα τους με διάφορες τεχνικές. Αλλά νομίζω πως δεν συμβαίνει κάτι απ' όλα αυτά.
Πολλά λέγονται για το "κάρμα" αλλά αν θες κάτι να γίνει, κάντο μόνος σου διότι μπορεί (δεν ξέρουμε) να έχεις κι εσύ "κάρμα" (ο οποιοσδήποτε).
Πως θα προλάβεις λοιπόν; δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ανάπαυσης.
:cool:
Όσον αφορά τα λαμόγια, εγώ θα πω, ότι την πατάνε ήδη. Τι σόι ζωή κάνουν? Μήπως νομίζετε ότι ζούνε? Όχι όταν η ελευθερία τους στερείται τη δική τους βούληση, την αυτοκυριαρχία τους. Τους έχουν βρει τα πατήματα. Διαθέτουν μπόλικη δόση "ακαμψίας, παραλυσία, τάση για εθισμό, εμμονές" -γιατί μόνο εμμονικός μπορεί να θεωρείσαι όταν επιθυμείς να εκτελείς τέτοιου είδους εντολές. Πατάνε γερά και δε τους μετακινούν περαστικά ρεύματα. Βαδίζουν όλοι μαζί στην οδό Αρχιλαμογίου, οι "μεγαλύτεροι" μπροστά, πιέζουν το μαγικό κουμπί της πλάνης, το κρατούν πατημένο όπως βαστούν και εκείνους. Αλλά έχω καταλήξει οτι γουστάρουν να είναι πιόνια. Ξες γιατί? Γιατί αν φύγουν απο τα τετράγωνα αυτης της σάπιας λογικής κινδυνεύουν σοβαρά να παρθούν απο το εδαφος και να γίνουν κτήμα κάποιου άλλου, του αντίπαλου παίκτη στη προκειμένη περίπτωση. Η ιδιότητα που έχει το πιόνι δεν αλλάζει. Έτσι είναι η ζωή τους άσπρη-μαύρη, σαν την σκακιέρα. Πρέπει κανείς να αλλάξει εκ νέου ιδιότητα και αυτό είναι λίγο εως πολύ δύσκολο, διότι λαμόγιο "γεννιέσαι δε γίνεσαι".
Υ.Γ: Συγχωρέστε με για το ύφος μου αλλά δε μπορούσα να μη τοποθετηθώ αναλόγως.
Αυτή η θεωρία δυστυχώς δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αλλά και τι έγινε; έτσι είναι οι ελεύθεροι άνθρωποι...διαφωνούν.
Αυτό θέλουν, να μην ασχολείσαι και να το περνάς στο "ντούκου" της εξήγησης. Κάτι τέτοιο συμβαίνει όμως μόνο όταν δεν ενοχλείσαι, αλλιώς...
Η δική μου θεωρία έχει ως εξής: στην σημερινή (μαλθακή) εποχή του πολιτισμού της προπαγάνδας, οι διαμάχες τείνουν να εξαλειφθούν.
Σήμερα όλοι κλεισμένοι στο καβούκι τους, αποζητούν μια ζεστή γωνίτσα με ολίγην ασφάλεια.
Ευνουχισμός.
Η ουσία είναι μία, όλοι φωνάζουν αλλά κανείς δεν αρπάζεται. Παλιότερα ήταν καλύτερα, δεν φώναζαν αλλά αρπάζονταν. Γνήσια πράγματα.
Νομοτελειακά επιστρεφουμε στις ρίζες μας λοιπόν, τι ηδονή.
Δια του λόγου το αληθές κάνε ένα (αληθινό) πείραμα, δοκίμασε να τσακωθείς με κάποιον (αν και γυναίκα) μετά από τυχαία καθημερινή διαμάχη
(αρκετές ανά την ζωή μας). Θα διαπιστώσεις ότι αναλογικά όλοι ξεσπούν με λόγια αλλά δεν προχωρούν σε πράξεις.
Εκεί μπορείς να υπερτερείς σύμφωνα με τους πραγματικούς κανόνες της ζωής που είναι οι κανόνες της ζούγκλας.
Αν δεν σε σέβονται, θα σε φοβούνται. Τελεσίδικα πράγματα. Φυσικά δεν εννοώ να κουβαλιούνται ρόπαλα και τέτοιες μπούρδες.
Πρόκειται φυσικά για την ανάγκη της επιστροφής στο "κρεβατάκι" της θαλπωρής...διαποτισμένοι από την επιθυμία της ηρεμίας
(που δεν βρίσκουν) και τον φόβο, σχεδόν γερασμένοι μέσα τους θα έλεγα.
Φρίκη.
Άσε τι λένε για καυγάδες, δολοφονίες κτλ. Απλά τώρα ενημερώνεσαι πιο γρήγορα (μαθαίνεις και πιο πολλά, όχι όλα)
και νομίζεις ότι "αγρίεψε" περισσότερο η κοινωνία.
Κι όμως...ποτέ δεν ήταν πιο κοιμισμένη.
Καλησπέρα παιδιά... Μια μερική παράσταση ήταν αποφασισμένε. Δεν είδες όλο το έργο. Βεβαίως και η κοινωνία δεν απαλλάσσεται απο όλο αυτό. Επίσης απαθής στη κυριολεξία. Αυτή είναι που δίνει το ok να παρελάσει το κάθε λαμόγιο. Γνωρίζω πως έμοιασα να υποχωρώ, λέγοντας πως "είναι γεννημένοι για αυτό" προσδίδοντας τους αμετάτρεπτο ύφος. Δεν ισχύει όμως. Δεν ενοχλούμαι όταν πρόκειται για ανταλλαγή απόψεων. Ενοχλούμαι με άλλα προφανώς.
Διαφωνώ εδώ. Τι γυναίκα τι άντρας. Όταν φιλοξενείται η μαχητικότητα (ούτε εγώ μιλώ για ρόπαλα) δε γνωρίζει φύλο. Ας πούμε τώρα για το πείραμα. Γενικά δεν αρπάζομαι εύκολα. Μπορεί να διαφωνώ, να έχω διαφορετικές απόψεις, αντιρρήσεις, και τότε να γίνομαι πιο έντονη (μόνο). Αν έρθει η στιγμή να τσακωθώ, (οποίος και να είναι αυτός ο λόγος) το κάνω καλά. (εννοείται χωρίς βία και γελοιότητες) Κατανοώ που θες να καταλήξεις και συμφωνώ όσο τίποτα άλλο. Αλλά σίγουρα η πράξη αυτή, (τουλάχιστον η δική μου) του αρπάγματος, θα επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Δεν αρπάζομαι έτσι, ούτε γίνεται χωρίς λόγο.
Όχι λοιπόν! Δεν ενημερώνεσαι πιο γρήγορα. Μια παραίσθηση είναι. Προβάλλουν ότι θέλουν εκείνοι για το δικό τους συμφέρον και όχι της ανθρωπότητας. Κοίτα τι γίνεται στον κόσμο! Φτώχεια, πόλεμος, καταστροφές. Εσύ μή μιλάς καθόλου, μην μπαίνεις καν στον κόπο να σκεφτείς "μια χαρά είσαι", υπάρχουν και χειρότερα. Άθλιο. Η κοινωνία δε κοιμάται απλά, κοιμάται όρθια. (πάντα όρθια, στο ύψος της)
apofasismenos
26-05-15, 22:10
Morticia σε ζηλεύω (με την καλή έννοια). Μπορεί όμως και όχι (πια).
Φαίνεσαι ακόμα αγνή, ίσως και ρομαντική αλλά όχι επιτηδευμένη (αν και σε αυτό όλοι είμαστε ύποπτοι στο ίντερνετ).
Προσωπικά τον πέταξα αυτόν τον "μανδύα", τώρα μόνο μεθοδικότητα και κρύο αίμα. Το θέμα είναι να χαλάμε τους κανόνες για να βάλουμε νέους
που μας συμφέρουν (ή όχι) αλλά απαραίτητα να μην συμφέρουν τους εχθρούς μας. Εν ολίγοις το θολό νόημα είναι: θα γίνει το δικό μας
ή θα διαλύθουμε παρέα αλλά στην πραγματικότητα φροντίζουμε πάντα να έχουμε σχέδιο διαφυγής.
Οι ήρωες πεθαίνουν πάντα νέοι, τρελλοί ή αυτόχειρες. Τέρμα οι ηρωισμοί. Είναι σαν να κάνεις μια δουλειά, ποιος ο τρόπος να επηρεάσεις τις καταστάσεις;
μα...με το να έχεις μοναδική απόδοση. Όταν όλοι σε λατρέψουν (τυπικά) και τους είσαι αναγκαίος (όχι επιθυμητός) τότε το αγγελικό χαμόγελο
θα μετατραπεί σε δρεπάνι. Κάθε λύκος φυλάει κάποιο μαντρί. Δεν το φυλάει για να φάει τα πρόβατα...αυτά είναι δεδομένα μεζεδάκια.
Το φυλάει γιατί περιμένει κάποιον άλλον λύκο.
Πως αλλιώς να τον βρει χωρίς τα μεζεδάκια;
Θα σου απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα.
apofasismenos
27-05-15, 16:16
Θα σου απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα.
Καλησπέρα...
ελπίζω να μην κατάλαβες κάτι άλλο με τον λύκο και το μαντρί μιας κι έχει πολλές έννοιες. Πρόκειται για μεταφορική έννοια της επικράτησης
ενός έναντι κάποιου άλλου, με σκοπό να γίνει το δικό μας (του πρώτου), έτσι ώστε να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας κτλ κάπου προς όφελός του
αλλά και των συνεργατών του. Καμία σχέση με γελοία συστήματα ανθρώπινου δυναμικού, αγώνων του μπλα-μπλα και άλλων τέτοιων μπουρδολογιών
που ακούμε με σταυρωμένα χέρια. Παίρνουμε δηλαδή το θέμα στα χέρια μας. "Ποιος τους μπίίίίίίίίπ στα κεντρικά;" εν ολίγοις...
Δεν υπακούμε σε κανέναν, ούτε και διατάζουμε, δίνουμε το αποτέλεσμα μόνο ως εξωτερικοί συνεργάτες ασχέτως αν αυτοί νομίζουν ότι μας προσέλαβαν.
Δεν είναι έτσι όμως, αυτά είναι διαδικαστικά της καθημερινότητας. Αναμένουμε (ακόμα και) την απόλυσή μας αν χρειαστεί.
Μετά περιέργως, η απόδοση κάποιων άλλων θα πέσει κατακόρυφα. Στις δουλειές και στον στρατό φτιάχνεις τις καλύτερες φιλίες.
Τώρα στείλε...
:D
Προσωπικά τον πέταξα αυτόν τον "μανδύα", τώρα μόνο μεθοδικότητα και κρύο αίμα. Το θέμα είναι να χαλάμε τους κανόνες για να βάλουμε νέους
που μας συμφέρουν (ή όχι) αλλά απαραίτητα να μην συμφέρουν τους εχθρούς μας. Εν ολίγοις το θολό νόημα είναι: θα γίνει το δικό μας
ή θα διαλύθουμε παρέα αλλά στην πραγματικότητα φροντίζουμε πάντα να έχουμε σχέδιο διαφυγής.
Οι ήρωες πεθαίνουν πάντα νέοι, τρελλοί ή αυτόχειρες. Τέρμα οι ηρωισμοί. Είναι σαν να κάνεις μια δουλειά, ποιος ο τρόπος να επηρεάσεις τις καταστάσεις;
μα...με το να έχεις μοναδική απόδοση. Όταν όλοι σε λατρέψουν (τυπικά) και τους είσαι αναγκαίος (όχι επιθυμητός) τότε το αγγελικό χαμόγελο
θα μετατραπεί σε δρεπάνι. Κάθε λύκος φυλάει κάποιο μαντρί. Δεν το φυλάει για να φάει τα πρόβατα...αυτά είναι δεδομένα μεζεδάκια.
Διαπίστωσα τελικά οτι το υπέγραψες το συμβόλαιο με τον διάβολο. Συγχρητήρια για την επιλογή σου αυτή, βλέπω επίσης οτι πέρασες επιτυχώς και το πρώτο τέστ. Μου ανέθεσαν να σου δώσω τις πρώτες οδηγίες πλοήγησης. Μην σε παραξενέψει που τα γράφω έτσι δημόσια. Οπως επίσης να μην σε παραξενέψει οτι είμαι του άλλου μονοπατιού. Μόνο οι μυημένοι θα καταλάβουν γιατί το κάνω. Λοιπόν, ξεκινάς απο εδώ (http://www.politeianet.gr/books/9789601647999-v-patakis-mafia-manager-218580). Καλή επιτυχία!
apofasismenos
27-05-15, 16:39
Βλέπω τελικά οτι το υπέγραψες το συμβόλαιο με τον διάβολο. Καλώς μπήκες στο κλάμπ, πέρασες επίσης επιτυχώς το πρώτο τέστ. Μου ανέθεσαν να σου δώσω τις πρώτες οδηγίες πλοήγησης. Μην σε παραξενέψει που τα γράφω έτσι δημόσια. Οπως επίσης να μην σε παραξενέψει οτι είμαι από την άλλη πλευρά. Μόνο οι μυημένοι θα καταλάβουν γιατί το κάνω. Λοιπόν, ξεκινάς απο εδώ (http://www.politeianet.gr/books/9789601647999-v-patakis-mafia-manager-218580).
Καλησπέρα...
έλα και σε έχω για ξύπνιο. Βιάστηκες και δεν είδες τι απάντησα. Φταίω όμως που δεν ανέλυσα το ποστ. Πως θα μπορούσα να υπογράψω κάτι
που με βάζει από "κάτω"; ας μην δημιουργούμε εντυπώσεις, πάσχω από το σύνδρομο του "ανυπάκουου". Άστα...μη θεραπεύσιμη νόσος.
Να σημειώσω ότι δεν φέρω πολιτικό μήνυμα ούτε αναρχισμό με ηρωικές πολυλογίες μιας και το ποστ ήταν λίγο "εμπρος παλληκάρια".
Ο Χ.Γούδης ως επιστήμονας (κρίνω μόνο αυτό και το πως σκέφτεται) είχε δηλώσει ότι ο αναρχισμός μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε μικρές ομάδες
σε συγκεκριμένο επίπεδο κι όχι παντού και πάντα. Συμφωνώ απόλυτα. Η πλευρά μου είναι η μεθοδική. Εντός όμως αυτοσχεδιάζω (δεν σχεδιάζω).
Υ.Γ ποια είναι η άλλη πλευρά; μυημένοι σε τι; δηλαδή ξέρετε τι; πες τίποτα μεταφυσικής να επανέλθουμε στο θέμα.
Δεν διαβάζω τέτοια βιβλία, μπορώ να τα γράψω καλύτερα χωρίς καν να τα πιστεύω. Είμαι "οι συνεργάτες μου κι εγώ", όχι "εγώ κι οι συνεργάτες μου".
Μην υποτιμας το βιβλιο αυτο. Εχει μεσα τα παντα υπο μορφη πλακας. Επισης το συμβολαιο που ανεφερες και ανεφερα, εχει σαφως συμβολικη σημασια. Σε ενδιαφερουν ολα αυτα που αναζητας; Ακομη και αποφοιτος του LSE να εισαι, θα σου φανουν χρησιμα. Μην ξεχασεις ποτε το παραθυρο χρονου που ανεφερα.
apofasismenos
27-05-15, 17:20
Μην υποτιμας το βιβλιο αυτο. Εχει μεσα τα παντα υπο μορφη πλακας. Επισης το συμβολαιο που ανεφερες και ανεφερα, εχει σαφως συμβολικη σημασια. Σε ενδιαφερουν ολα αυτα που αναζητας; Ακομη και αποφοιτος του LSE να εισαι, θα σου φανουν χρησιμα. Μην ξεχασεις ποτε το παραθυρο χρονου που ανεφερα.
Ευχαριστώ για την "άμεση" επιβεβαίωση του τύπου: "Επισης το συμβολαιο που ανεφερες και ανεφερα, εχει σαφως συμβολικη σημασια".
Διαβάζουν και κάτω των 18 απ'ότι (εύκολα) έχουμε αντιληφθεί, ας μην οραματίζονται διάφορα. Είσαι ωραίος. ;)
Πάμε παρακάτω...το LSE είναι πολύ "πλάστικ" για'μένα. Θα μου άρεσε περισσότερο το ΜΙΤ, περισσότερο όμως κι όχι εντελώς.
To παράθυρο χρόνου το κρατώ, δώσε λίγο καλύτερο στίγμα αν θες.
:D
Το φυλάει γιατί περιμένει κάποιον άλλον λύκο.
Πως αλλιώς να τον βρει χωρίς τα μεζεδάκια;
Όλα αυτά σε εκφράζουν, ή τα γράφεις για πλάκα; Η μετέπειτα δημοσίευση, σαν "μπάλωμα" μου φαίνεται και όχι σαν εξήγηση.
ελπίζω να μην κατάλαβες κάτι άλλο με τον λύκο και το μαντρί μιας κι έχει πολλές έννοιες. Πρόκειται για μεταφορική έννοια της επικράτησης
ενός έναντι κάποιου άλλου, με σκοπό να γίνει το δικό μας (του πρώτου), έτσι ώστε να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας κτλ κάπου προς όφελός του
αλλά και των συνεργατών του. Καμία σχέση με γελοία συστήματα ανθρώπινου δυναμικού, αγώνων του μπλα-μπλα και άλλων τέτοιων μπουρδολογιών
που ακούμε με σταυρωμένα χέρια. Παίρνουμε δηλαδή το θέμα στα χέρια μας. "Ποιος τους μπίίίίίίίίπ στα κεντρικά;" εν ολίγοις...
Δεν υπακούμε σε κανέναν, ούτε και διατάζουμε, δίνουμε το αποτέλεσμα μόνο ως εξωτερικοί συνεργάτες ασχέτως αν αυτοί νομίζουν ότι μας προσέλαβαν.
Δεν είναι έτσι όμως, αυτά είναι διαδικαστικά της καθημερινότητας. Αναμένουμε (ακόμα και) την απόλυσή μας αν χρειαστεί.
Μετά περιέργως, η απόδοση κάποιων άλλων θα πέσει κατακόρυφα. Στις δουλειές και στον στρατό φτιάχνεις τις καλύτερες φιλίες.
Πρόσεξε δεν θα σε κρίνω για οτιδήποτε, ρωτάω απλά απο περιέργεια, γιατί υπάρχει αντίφαση. Εγω κατάλαβα οτι σε εκφράζει το mafia manager. Αν δεν σου λέει κάτι το αντικείμενο το παρακάμπτουμε. Το MIT έχει παράδοση στο engineering και το LSE στα οικονομικά. Οποιος έχει @ και αρκετό χρήμα δοκιμάζει την τύχη του σε αυτά. Δεν με απασχολεί αν κάποτε θελήσεις να κάνεις μεταπτυχιακό στην οικονομετρία. Νομίζω οτι ζητάς οδηγό ενδοεταιρικής επιβίωσης. Ξέρω 2-3 λαμόγια μανατζαραίους με κάτι τέτοια βιβλία στο συρτάρι τους, οχι αυτά των πανεπιστημίων. Αυτά.
apofasismenos
27-05-15, 20:39
1) Όλα αυτά σε εκφράζουν, ή τα γράφεις για πλάκα; Η μετέπειτα δημοσίευση, σαν "μπάλωμα" μου φαίνεται και όχι σαν εξήγηση.
2) Πρόσεξε δεν θα σε κρίνω για οτιδήποτε, ρωτάω απλά απο περιέργεια, γιατί υπάρχει αντίφαση. Εγω κατάλαβα οτι σε εκφράζει το mafia manager. Αν δεν σου λέει κάτι το αντικείμενο το παρακάμπτουμε. Το MIT έχει παράδοση στο engineering και το LSE στα οικονομικά. Οποιος έχει @ και αρκετό χρήμα δοκιμάζει την τύχη του σε αυτά. Δεν με απασχολεί αν κάποτε θελήσεις να κάνεις μεταπτυχιακό στην οικονομετρία. Νομίζω οτι ζητάς οδηγό ενδοεταιρικής επιβίωσης. Ξέρω 2-3 λαμόγια μανατζαραίους με κάτι τέτοια βιβλία στο συρτάρι τους, οχι αυτά των πανεπιστημίου. Αυτά.
1) Βεβαίως και με εκφράζουν. Όταν αγριεύω (όπως ολοι μας πιστεύω) κι έχω αντίπαλους σε εργασιακά θέματα, θέλω να τους βγάλω από την μέση.
Γιατί; αυτοί δηλαδή τι θέλουν; ας μην είμαστε ρομαντικοί. Είναι δύσκολες οι εποχές. Πάντα πίστευα κι εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλύτερα
να συνεργάζονται οι άνθρωποι στα εργασιακά θέματα (όπως κι αλλού). Δυστυχώς παρατηρώ το οξύ φαινόμενο να κοιτά ο καθένας πως θα "ρίξει"
τον άλλον ή πως θα αποκτήσει εξουσία. Θεαθήναι και κυριλέ μπούρδες. Εντελώς κομπλεξική νοοτροπία. Εκεί παθαίνω "πηροκρανίαση".
Έχω ανοίξει πολλών τους εργασιακούς "τάφους" και χαίρομαι. Φυσικά κι αυτοί το ίδιο ως εκδίκηση. Το βρίσκω θεμιτό και τίμιο ως εξέλιξη
αν κι αυτοί άρχιζαν πρώτοι (δικαιολογία-υπαρκτή όμως). Σε αυτή την χώρα υπάρχει πολύ μεγάλη ζηλοφθονία και τεμπελίκι.
Όλο φρου-φρου κι αρώματα. Προσωπικά σιχαίνομαι το "βύσμα". Όταν είχα συνεργάτη με βύσμα, προτιμούσα να διαλύσω τα πάντα
από το να συνεργαστώ μαζί του. Ε...αυτό δεν αρέσει όπως καταλαβαίνεις. Δεν θεωρείσαι "συνεργάσιμος" στην γλώσσα τους κι υπάρχουν συνέπειες.
Έτσι αποφάσισα να μείνω σταθερός στις απόψεις μου, δεν ήταν δύσκολο να βρω τι θέλω αφού ένιωθα καλά με ότι αποφάσιζα.
Γι'αυτό και είπα στην Morticia πριν, ότι ελπίζω να μη κατάλαβε κάτι άλλο. Διότι έχει πολλούς εξηγήσεις και πολλές βαθμίδες το ποστ.
Αν όμως το "μπάλωνα", για ποιο λόγο να πρωτοπόσταρα;
2) Έχεις δίκιο, γράφοντας καλά όπως μου έχεις πει (κοπλιμέντο που ανταπέδωσα, κι άλλοι εδώ γράφουν ωραία) ίσως να νομίζεις
ότι είμαι κυριλέ χαρτογιακάς. Συγνώμη...αλλά για'μένα όλοι οι οικονομοτέτοιοι είναι "λίγοι" αφού υπάρχει φτώχεια στην γη.
Αδιαφορώ αν το μεγάλο κεφάλαιο τους διαφεντεύει κι έχουν δεμένα χέρια. Να φύγουν, να πάνε αλλού και να κάνουν κάτι άλλο πιο παραγωγικό.
Προτιμώ το engineering. Ως αγάπη στις τεχνικής φύσεως θέματα, θέλω την εφευρεσούλα μου, την φαεινή ιδέα και γιατί όχι;...την μουντζούρα μου.
Φυσικά το engineering δεν είναι μόνο αυτά αλλά είναι πολύ πιο χειροπιαστό από το ικόνομυ που ούτε να το γράφω κανονικά δεν θέλω.
Χρήματα αρκετά δεν έχω κι ότι έχω τα σκορπώ ενώ την τύχη μου την δοκιμάζω αλλού. Φτιάχνω κάτι ως πρότυπο αυτόν τον καιρό.
Δυστυχώς δεν με βοηθαει ο ελεύθερος χρόνος κι οι συνθήκες ζωής και εργασίας. Πηγαίνω σαν "χελώνα" σε ρυθμό, άσε που κάνει ζέστη
κι αρχίζω να σκέφτομαι άλλα πράγματα. Το καλοκαίρι δεν είμαι ποτέ συγκεντρωμένος. Οπότε δεν ζητάω τίποτα.
Οι μανατζαραίοι τι είναι; αρουραίοι;
Y.Γ Νομίζω ότι έγραψα αρκετά όμως.
;)
Mafia Manager τότε. Επιβάλλεται να το διαβάσεις. Εργο αναφοράς.
Χρίστος Έλ
30-05-15, 17:39
Γεια σας,θέλω αν υπάρχει τρόπος για να μάθω αν κάποιος μου έχει κάνει κακή μαγεία για το κακό μου και πως θα εξαγνιζόμουν απ' αυτήν.
Εσύ θα το καταλάβεις ακόμη και αν σου πει ψέμματα. Αν το διαπιστώσεις, κατέστρεψε αυτό το φθονερό πλάσμα επιστρέφοντας την μαγεία πάνω του. Εκτός από ότι μπορείς να του επιτεθείς λεκτικά και να τον κτυπήσεις, κάνε και αρνητικές θανατηφόρες σκέψεις γι' αυτόν. Δεν πρέπει να νιώθεις τύψεις και ενοχές, ακόμη και αν τελικά αποδειχθεί πως πρόκειται για παρεξήγηση.
Ακούγεται σκληρό, αλλά μην καθήσεις να σε τυραννήσουν και επέστρεψε το κακό πάνω τους.
Εσύ θα το καταλάβεις ακόμη και αν σου πει ψέμματα. Αν το διαπιστώσεις, κατέστρεψε αυτό το φθονερό πλάσμα επιστρέφοντας την μαγεία πάνω του. Εκτός από ότι μπορείς να του επιτεθείς λεκτικά και να τον κτυπήσεις, κάνε και αρνητικές θανατηφόρες σκέψεις γι' αυτόν. Δεν πρέπει να νιώθεις τύψεις και ενοχές, ακόμη και αν τελικά αποδειχθεί πως πρόκειται για παρεξήγηση.
Ακούγεται σκληρό, αλλά μην καθήσεις να σε τυραννήσουν και επέστρεψε το κακό πάνω τους.
Από πού τόση κακία ξαφνικά; Μήπως έγινες... άθεος; :eek:
Έλα από το σπίτι μου να φάμε κανένα μωρό παρέα. :D
apofasismenos
31-05-15, 12:24
Mafia Manager τότε. Επιβάλλεται να το διαβάσεις. Εργο αναφοράς.
Καλησπέρα...
θα κάνω την μέρα 48ωρη (από 24ωρη) και μετά βλέπουμε.
Κάτι πρέπει να αλλάξει στην κοινωνία μας, ο ελευθερος χρόνος τείνει να εξαλειφθεί. Δεν είναι κατάσταση αυτή.
;)
Υ.Γ Στο μεταξύ κουράστηκα όλη την εβδομάδα. Γιατί να κουράζεται το ανθρώπινο είδος;
ήρθε κι ένας φίλος μου να μου πει τα "τρελά" του και νυστάζω. Του απάντησα να του δώσω μια καμερούλα να γράψει τα πάντα
από σκέψεις και πράξεις κι όταν ξεμπερδέψει ας φέρει το αρχείο να το δούμε. Ψιλοχεστρούλη τον "έκοψα" αλλά απορώ
γιατί δεν κάνουν έτσι όλοι να γίνονται πιο παραγωγικές οι συζητήσεις.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.