Επιστροφή στο Forum : Ερπετοειδής εγκέφαλος, αλήθεια ή μύθος;
Με αφορμή την αναφορά του Mark Richards, μιας και είχα διαβάσει παλιότερα την συνέντευξη και ότι διάφορα ακούγονται και γράφονται.
Κάνοντας μία έρευνα στο ίντερνετ έγραψα, ερπετοειδής εγκέφαλος και βρήκα μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη-συζήτηση. (http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/01/lacerta.html)
Δεν ξέρω που αποσκοπεί βέβαια και αν είναι καλό που το αναδημοσιεύω, αλλά θα ήθελα να το σχολιάσουμε.
Διάφοροι Αρχαίοι πολιτισμοί, προσωποποιούν και μεταφέρουν και στα γλυπτά τους τους Ανουνάκι ως ερπετοειδή.
Έχουν βρεθεί διάφορα γλυπτά και παραθέτω και ένα ντοκιμαντέρ Η Απόκρυφη Ιστορία της Ανθρώπινης Φυλής.flv εδώ, (http://youtu.be/2o5Pl169f-0) το σημείο που απεικονίζει μισούς ανθρώπους μισά ερπετά βρίσκετε στα 38/16 λεπτά.
Μιλάει για ένα πανάρχαιο αντικείμενο ναμόλι, που βρέθηκε Αφρική κοντά στην Sierra Leone.
Μιλώντας σύμφωνα με διάφορα ευρήματα, γιαυτό και ανοίγω το θέμα, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της γης.
Τελικά υπάρχουν συγκάτοικοι στην γη ή απλά μας επισκέπτονται, οι συνομωσιολογίες έχουν κάποια βάση και πως ξεκινάνε;
Η δικιά μου άποψη είναι ότι είναι πολύ πιθανόν και φυσικό είναι στην εποχή των παγετώνων να εξελίχθηκαν και κάποια είδη, διαφορετικά από τον άνθρωπο, μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος εμφανίζεται αρκετά χρόνια μετά.
Το θέμα είναι γιατί κάποια στιγμή σύμφωνα με αυτά που παραθέτω και ποιο πάνω, ενώ υπήρχε με τον άνθρωπο επαφή, σταμάτησε και βρισκόμαστε στην γη του σήμερα, όπου οι συνομωσιολογίες μας έχουν τρελάνει ως προς την καταστροφή του κόσμου, από τα ερπετοειδή;
Υπάρχουν πολιτισμοί όπως η Κίνα που λατρεύουν τους Δράκους και είναι στην κουλτούρα τους ακόμα και σήμερα, από που ξεκινάει η λατρεία αυτή;
Και υπάρχουν και πολιτισμοί και θρησκευτικές αντιλήψεις, όπως του συναντάμε μάλλον και στην Αγία γραφή σαν τον Όφις, που έδωσε το μήλο στην Εύα και στον Αδάμ και ήταν η ετία να φύγουν από τον παράδεισο.
Το πρόβλημα μου βέβαια δεν είναι ότι δεν υφίσταται στην δικιά μου νοητική σφαίρα, αλλά αν είναι αλήθεια και αν ναι, στο πόσο έχουν επέμβει και αν συνεχίζουν να καθοδηγούν την γη;
Σύμφωνα πάντα με αυτά που ακούγονται.
14-02-14, 22:09
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Ιέρεια χαίρομαι που άνοιξες αυτό το θέμα και ελπίζω να βγάλουμε κάποια
άκρη...
Πρίν να ομιλήσουμε για το θέμα υπάρχει στην συνέντευξη κάτι που θα πρέπει
ο αναγνώστης να το προσέξει....
Αναφέρει λοιπόν...
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ,
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ Ο ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα....
Αλλά ας έλθουμε στην συνέντευξη...
Δεν με έπεισε....
Αλλά εάν θέλεις να την συζητήσουμε μπορώ να σταχολογήσω σημεία της
που είναι αναξιόπιστα ή καλύτερα εγώ που πιστεύω πως είναι αναξιόπιστα...
Ευχαριστώ.
Λοιπόν δεν πιστεύω ούτε εγώ στην συνέντευξη ακριβώς, δηλαδή ότι μπήκαν σε ένα δωμάτιο και έγιναν όλα αυτά.
Αναφέρεται κιόλας ότι είναι ένα είδος πείραμα, βέβαια λέει ως προς αυτούς και για τις κοινωνικές σπουδές της.
Θα σου πω ποια σημεία θεωρώ εγώ αληθινά, πιστεύω όντως ότι υπάρχουν είδη που εξελίχθηκαν από την εποχή τω δεινοσαύρων, αφού εξελίχθηκε ο άνθρωπος μετά από εκατομμύρια χρόνια μετά τους παγετώνες γιατί όχι και αυτοί.
Μετά αλήθεια από που ερχόμαστε;
Στην εποχή των παγετώνων δεν βρίσκουμε ανθρώπινα δείγματα ή κάτι που μας παραπέμπει και αποκλείεται να εξελιχθήκαμε από βακτήρια ή μικροοργανισμούς, αν με καταλαβαίνεις;
Πιστεύω ότι όντως είναι αλήθεια ότι αυτή την στιγμή οι Παλαιοντολόγοι έχουν κάνει λάθει, στην σύνδεση των οστών στους περισσότερους δεινόσαυρους, θα μου πεις προσπάθησαν να τα συνδέσουν μερικά με τα είδη υπάρχοντα είδη.
Αν αναλογιστούμε ναι υπήρχαν Αιλουροειδή, μαμούθ, φτερωτά, θαλάσσια είδη και ερπετά, αλλά ο άνθρωπος, αν παραδεχθούμε ότι εξελιχθήκαμε από τον πίθηκο πουθενά από ότι γνωρίζω.
Στην πλειοψηφία τους όμως ήταν ερπετοειδή και εκεί βλέπουμε με τα διάφορα ευρήματα ότι υπήρχαν πολλές κατηγορίες.
Μετά το ότι υπήρχε ένας ενιαίος και παγκόσμιος πολιτισμός στην αρχή, αυτό είναι αυτονόητο και αυτό το βλέπουμε από τα ευρήματα της σανσκριτικής και προ σανσκριτικής γραφείς, συν ότι υπάρχουν κτήρια πυραμοειδή σε όλο τον κόσμο.
Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς έγινε και διαγράφτηκε ως δια μαγείας όλη αυτή η Ιστορία;
Θα μου πεις τα διάφορα φυσικά φαινόμενα του πλανήτη συντέλεσαν σε αυτό αλλά και πάλι, να διαγραφούν έτσι;
Αυτό θα έπαιρνε εκατομμύρια χρόνια και για την εξέλιξη και για την δημιουργία όλων αυτών, άρα κάτι κάνουμε λάθος και μας ξεφεύγουν εκατομμύρια χρόνια, γιατί το να πω χιλιάδες είναι λίγα.
Μετά όντως υπήρχαν μετά το πρώτο αυτό πολιτισμό πολύ πολιτισμοί στην γη, όπου διάφοροι λαοί που επεκτάθηκαν των διέδωσαν, δεν ξέρω αν είναι όντως επτά οι οκτώ αλλά μπορούμε να τους δούμε αν θέλεις.
Και έρχομαι στο προκείμενο και εγώ πιστεύω όπως και ανέφερα ότι υπήρχε επαφή μαζί τους, αυτό φαίνεται από τα ευρήματα και τις απεικονίσεις τους, το πρόβλημα μου είναι ότι όντως υποχώρησαν και μπήκαν κάτω από την γη και αν όντως γιατί και πόσα χρόνια τους πήρε για να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο και ποιοι ήταν οι εργάτες γιαυτό αν με καταλαβαίνεις και οι μαρτυρίες;
Αυτό που αναρωτιέμαι εγώ είναι γιατί γίνεται τόσος ντόρος τώρα τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα ερπετοειδή και τι συντέλεσε σε αυτό, για να βγούνε οι συνωμοσίες στην επιφάνεια;
Θα σου πω με σιγουριά ότι η γλώσσα υπάρχει, έχω συγγενή που έχει πάρει κάποια λόγια, ευχή τα λένε και διάφοροι άνθρωποι, όπου τα ψιθυρίζουν στα φίδια και αυτά για κάποιο λόγο υπνωτίζονται και δεν κουνιούνται, ο νόμος είναι όμως πως δεν πρέπει να σκοτώσεις γιατί μετά δεν πιάνουν τα λόγια, γιαυτό που σου λέω υπάρχουν μαρτυρίες και το άτομο αυτό είναι εν ζωή.
Από που ξεκινάει αυτή η γλώσσα και γιατί υπάρχουν άνθρωποι που την πήραν στα χέρια τους;
15-02-14, 13:53
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Ας πάρω φίλη μου το πρώτο ερώτημα....
"πιστεύω όντως ότι υπάρχουν είδη που εξελίχθηκαν από την εποχή των
δεινοσαύρων, αφού εξελίχθηκε ο άνθρωπος μετά από εκατομμύρια χρόνια
μετά τους παγετώνες γιατί όχι και αυτοί."
Ας πάρω την υπόθεση να εξελίχθηκαν οι δεινόσαυροι.....
Εννοώντας πάντα όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά....
Ποιά είναι τα πολιτιστικά μνημεία τους και γενικότερα κάποια στοιχεία ??????
Βέβαια ομιλούμε πάντα για έναν ικανό αριθμό δεινοσαύρων και σίγουρα και για εκατομμύρια....
Που είναι αυτοί κατά την διάρκεια της ύπαρξης του ανθρώπου ??????
Πού κρύβονται αυτά τα εκατομμύρια ερπετοειδή ?????
Όσο για τα πυραμοειδή κτίσματα ανά τον κόσμο καθώς είναι ένα διαφορετικό
κεφάλαιο που δεν ανήκει σε άλλον πολιτισμό παρά μόνο στον ανθρώπινο....
Γλυπτά και διάφορα άλλα που δείχνουν πως είναι ανθρώπινες κατασκευές...
Ευχαριστώ.
Σχολίασα αυτό το σημείο παρακάτω, ως προς απάντηση για το αν η συζήτηση είναι αναξιόπιστη ή όχι και σε ποια κομμάτια.
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Ιέρεια
Αλλά ας έλθουμε στην συνέντευξη...
Δεν με έπεισε....
Αλλά εάν θέλεις να την συζητήσουμε μπορώ να σταχολογήσω σημεία της
που είναι αναξιόπιστα ή καλύτερα εγώ που πιστεύω πως είναι αναξιόπιστα...
Ευχαριστώ.
Πουθενά δεν είπα ότι τα χτίσματα δεν είναι ανθρώπινα, κατάλαβες κάτι διαφορετικό;
Για τα δικά τους αναφέρθηκα.
Δικό μου λάθος δεν έβαλα την παραπομπή.
Δεν ξέρουμε φίλε μου AVATARGR.1 αν εξελίχθηκαν πόσα είδη εξελίχθηκαν και πόσοι επέμειναν.
Εφόσον πέρασαν εκατομμύρια χρόνια από τότε τα ευρήματα θα επισκιάστηκαν τι περιμένεις να βρεις κτήρια τι πολιτισμό;
Και αν ναι πως θα τον ξεχωρίσεις, με τι στοιχεία;
15-02-14, 16:18
Πάλι εδώ.....
Φίλη Ιέρεια οι Δεινόσαυροι κυριάρχησαν στο γήινο οικοσύστημα για πάνω από
160 εκατομμύρια χρόνια.
Πρωτοεμφανίστηκαν πριν 230 εκατομμύρια χρόνια.
Στο τέλος της Κρητιδικής περιόδου πριν 65 εκατομμύρια χρόνια, οι
δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν, πράγμα που σήμανε το τέλος της κυριαρχίας τους
στον πλανήτη.
Οι δεινόσαυροι και οι άνθρωποι δεν συνυπήρξαν ποτέ....
Επίσης μέσα στα τόσα εκατομμύρια χρόνια που υπήρξαν έχουμε στοιχεία το
πώς ήταν απο τα απολιθώματα αλλά δεν διαπιστώθηκαν κάποια αλλαγή κάποιο
στοιχείο για πιθανό πολιτισμό τους...
Επίσης έχουμε στοιχεία για την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους αρκετές
χιλιάδες χρόνια απο (την πιθανή μεριά των δεινοσαύρων) δεν έχουμε κάτι..
Που ζούν τι πολιτισμό έχουν τώρα και χιλιάδες ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν ακόμα και πόσο είναι....
Δεν νομίζω πως στέκουν λογικά τέτοιες πιθανότητες και μάλιστα με φυλές
που θέλουν την καταστροφή μας μέσω της αλλαγής της ατμόσφαιρας και άλλα τέτοια σχετικά...
Δεν νομίζω πως με τέτοιες συνεντεύξεις και διάφορα άλλα ευφάνταστα μπορεί
να σταθούν τέτοια σενάρια....
Κάτι που θα πρέπει να καταθέσω είναι που κανένας δεν μπορεί να μας αναφέρει πως είναι τα χέρια τους....
Αυτό που ρωτάω είναι καταλυτικό για τον πολιτισμό τους....
Επίσης ρωτάω για κτίσματα γιατι εδω και 10,000 χρόνια δεν έχουν κτίση κάτι ????
Μηχανήματα δεν είχαν δεν έχουν ????
Πως κινούνται ?
τι τρώνε ????
Η ιατρική τους ???
Οι επιστήμες ????
Η φιλοσοφία τους ???
Και χιλιάδες άλλα.....
Ευχαριστώ.
Έχουν βρεθεί διάφορα γλυπτά και παραθέτω και ένα ντοκιμαντέρ Η Απόκρυφη Ιστορία της Ανθρώπινης Φυλής.flv εδώ, (http://youtu.be/2o5Pl169f-0) το σημείο που απεικονίζει μισούς ανθρώπους μισά ερπετά βρίσκετε στα 38/16 λεπτά.
Μιλάει για ένα πανάρχαιο αντικείμενο ναμόλι, που βρέθηκε Αφρική κοντά στην Sierra Leone.
Υπάρχουν πολιτισμοί όπως η Κίνα που λατρεύουν τους Δράκους και είναι στην κουλτούρα τους ακόμα και σήμερα, από που ξεκινάει η λατρεία αυτή;
Και υπάρχουν και πολιτισμοί και θρησκευτικές αντιλήψεις, όπως του συναντάμε μάλλον και στην Αγία γραφή σαν τον Όφις, που έδωσε το μήλο στην Εύα και στον Αδάμ και ήταν η ετία να φύγουν από τον παράδεισο.
Το πρόβλημα μου βέβαια δεν είναι ότι δεν υφίσταται στην δικιά μου νοητική σφαίρα, αλλά αν είναι αλήθεια και αν ναι, στο πόσο έχουν επέμβει και αν συνεχίζουν να καθοδηγούν την γη;
Σύμφωνα πάντα με αυτά που ακούγονται.
AVATARGR.1 Σου μεταφέρω αποσπάσματα από το πρωταρχικό κείμενο μου, οπότε δεν είμαι Αρχαιολόγος ούτε Παλαιοντολόγος για να σου απαντήσω, αλλά σύμφωνα με αυτά που αναφέρω, σου δείχνω ότι υπάρχουν ευρήματα και απεικονίσεις περισσότερο.
Οπότε και αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν, για περαιτέρω ευρήματα στην ευρύτερη περιοχή είναι οι ποιο πάνω.
Τώρα ούτε και εγώ θεωρώ ότι είναι φίλοι μας, την συνέντευξη την βρήκα και την παρέθεσα γιατί έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία και όντως θα ήταν περίεργη μία τέτοια συνέντευξη, μιας κει άνοιξα το θέμα των ερπετοειδών.
Τώρα για το που μπορεί να μένουν ή τι τρώνε και για την κοινωνία τους και πόσο εκσυγχρονισμένοι είναι, στο δίνει και η συνέντευξη, χρειάζεται να το ξανά επαναλάβω;
Τώρα το πως κινούνται πάλι στο δίνει η συνέντευξη μιλάει και για τα διαστημόπλοια τους που είναι σαν πούρα και υπάρχουν μαρτυρίες για αυτό.
Κοίτα να δείς, η απόσταση απο μερικά μυθολογικά ή φοκλόρ στοιχεία διαφόρων λαών, μέχρι οτι γράφει ο κάθε ψεύτης, τρελός και μυθομανής σε κάποια απο τα αναρίθμητα μπλογκς (σαν κι αυτό που παραθέτεις) ειναι μεγάλη. Δεν χρειάζεται να ενώνουμε τις κουκίδες ανάμεσα στο οτιδήποτε και να φτιάχνουμε νοητικές κατασκευές που βρισκονται στον αέρα. Τα ερπετά βρισοκονται σαν αρχετυπικές οντότητες στο υποσυνείδητο του ανθρώπου απο τα πρώτα του βήματα στην γη. Ομοίως εξωγήινες φυλές -αν υφίστανται- εχουν κάθε λόγο να είναι όσο διαφορετικές μπορεί να είναι και να μην έχουν ουσιαστικά καμια σχέση με τα διάφορα ανθρωποειδή που εμφανίζονται κατα καιρούς σε συνενευξεις και δήθεν μαρτυρίες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα: http://www.terrapapers.com/
15-02-14, 21:56
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Πάλι εδώ φίλη Ιέρεια τα ερωτήματα πολλά και θα μπορούσα να προσθέσω
πολλά ακόμα αλλά κάποια θα τα καταθέσω διότι αντικρούουν στην λογική..
1-Μας λέει πως είναι εξελιγμένοι (διαστημόπλοια) και έχουν και αποικίες...
Αφού είμαστε εξωγήινοι γιατί δεν μας απώθησαν ή και να μας καταστρέψουν
για να αποκτήσουν τον έλεγχο του Πλανήτη...
2-Μας λέει πως έχουν μεγάλες διαφορές σαν εμφάνιση αλλά κυκλοφορούν
μεταξύ μας (πώς γίνεται αυτό????)
3-Τι τρώνε που είναι τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας τα εργοστάσια
κατασκευής διαστημοπλοίων και άλλων χρειαζούμενων που απαιτούνται για έναν πολιτισμό....
4-Υπάρχουν και άλλες φυλές ερπετοειδών όπως και άλλες φυλές εξωγήινων.....
Δηλαδή ο πλανήτης μας έχει γίνει κέντρο διερχομένων ??????
Τώρα για το θέμα που θέσατε για τους δράκοντες που υπάρχουν στις
μυθολογίες δεν είναι απίθανο ή μάλλον το ποιό πιθανόν να υπήρχαν
πτεροδάκτυλοι....
http://s1371.photobucket.com/user/AVATARGR/media/pitauepsilonrhoomicronsigmaalphaupsilonrhoomicrons igmaf_zps79577ca4.jpg.html
http://i1371.photobucket.com/albums/ag309/AVATARGR/pitauepsilonrhoomicronsigmaalphaupsilonrhoomicrons igmaf_zps79577ca4.jpg (http://s1371.photobucket.com/user/AVATARGR/media/pitauepsilonrhoomicronsigmaalphaupsilonrhoomicrons igmaf_zps79577ca4.jpg.html)
Δεν νομίζω πως έχω να προσθέσω κάτι άλλο στο θέμα...
Ευχαριστώ.
avatargr, νομίζω ότι το κάνεις λίγο περίπλοκο το θέμα, ενώ είναι πολύ απλό. Να το πω λίγο πιο απλά, δεν χρειάζεται να είναι φιλόλογος κανένας για να καταλάβει ότι η συνέντευξη αυτή είναι ένα κομμάτι δημιουργικής γραφής, είτε αυτού που έχει το blog, είτε προέρχεται από τη σελίδα αυτού που έδωσα παραπάνω, ή είναι μετάφραση από κάποια σελίδα κάποιου Αμερικάνου πυροβολημένου ή κάπου τέλος πάντων τύπου που απλά θέλει να τραβήξει την προσοχή.
Αυτό που παρατηρώ είναι οτι αυτοαποκαλούμενοι σαν ανώτερες διάνοιες, Πλειάδιοι, Ελοχίμ, Ερπετοειδή, χελωνονιντζάκια και συναφή, χρησιμοποιούν μια απελπιστικά κοινότυπη θεματολογία και εντελώς πτωχό τρόπο έκφρασης, σε σημείο να αναρωτιέσαι πάντα αν έχουν τελειώσει κάτι παραπάνω από το αντίστοιχο δημοτικό στις Πλειάδες ή αν είναι όλοι εκεί πέρα σαν κι αυτούς.
Αν θέλει κάποιος να δει πως περίπου μπορεί να γίνει η Επαφή (http://www.imdb.com/title/tt0118884/) ας δει την ομώνυμη ταινία σε σενάριο του Καρλ Σαγκάν και θα καταλάβει γιατί ο υπερπολιτισμός θα ασχοληθεί με τον υποανάπτυκτο (με την κυριολεξία του όρου) μόνο αν ο τελευταίος είναι έτοιμος και όταν ο πρώτος διαπιστώσει ότι μπορεί να το κάνει και αυτό θα γίνει με τους όρους του πρώτου και όχι σαν τις μλκιες που γράφουν οι γνωστοί τύποι.
Αν θέλει κάποιος να δει πως περίπου μπορεί να γίνει η Επαφή (http://www.imdb.com/title/tt0118884/) ας δει την ομώνυμη ταινία σε σενάριο του Καρλ Σαγκάν και θα καταλάβει γιατί ο υπερπολιτισμός θα ασχοληθεί με τον υποανάπτυκτο (με την κυριολεξία του όρου) μόνο αν ο τελευταίος είναι έτοιμος και όταν ο πρώτος διαπιστώσει ότι μπορεί να το κάνει και αυτό θα γίνει με τους όρους του πρώτου και όχι σαν τις μλκιες που γράφουν οι γνωστοί τύποι.
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά ήθελε να σε ρωτήσω το εξής.
Εσύ πως αντιλαμβάνεσαι τον υπέρ πολιτισμό, γιατί σαν ανθρώπινα όντα δεν τον έχουμε δει, τα κριτήρια για εσένα ποια είναι δηλαδή, τα ανθρώπινα;
Πως φαντάζεσαι την τέλεια δημιουργία, γεια παράδειγμα στην συνέντευξη αναφέρει, υπάρχει ένας πολιτισμός, ένα είδος που μπορεί να σκοτώσει ή να καταστρέψει την γη μόνο με την σκέψη.
Και δεν επικροτώ την συνέντευξη και έχω κάνει κάποιες δηλώσεις πάνω σε αυτό.
Αλλά θα ήθελα να μου πεις πως θα αισθανόσουν αυτό το είδος;
Με ανθρώπινα κριτήρια, παράδειγμα, ο Ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο ζώο της γης και είναι χορτοφάγος, αυτό όμως δεν το κάνει και το ποιο ήρεμο ζώο, μπορεί να θυμώσει και αυτό αν το πειράξεις, ή αν αισθανθεί απειλή, ή από ότι δήποτε, δεν είναι λίγες φορές που έχουν καταστρέψει χωριά και έχει απειλήσει ανθρώπους, είναι στην φύση του, αλίμονο δεν το κρίνω ούτε το κατηγορώ.
Τι σε κάνει ότι να πιστεύεις ότι τα ανώτερα όντα δεν έχουν ένστικτα;
Την ερώτηση στην κάνω γιατί προσπαθείς να δεις με τα ανθρώπινα κριτήρια και να σκεφτείς αυτό που είχαν οι άνθρωποι οι χαρισματική την ηρεμία και την αποχή από τα ανθρώπινα ένστικτα, μα αν δεν τα είχαν και αυτοί ή είχαν γεννηθεί έτσι δεν θα γνώριζαν και δεν θα μιλούσαν για αυτά.
Μπορεί κάποιος δολοφόνος εν βρασμό ψυχής να μιλήσει για αυτοσυγκέντρωση, ναι είναι το λάθος του και αν αναλογιστεί γνωρίζει τι έπρεπε να κάνει, δεν μιλάω για ψυχασθενή ή για serial killer.
Δηλαδή θα σου μιλήσω ειλικρινά για να φύγουμε από τα ανθρώπινα σταθμά ο άνθρωπος πρέπει να έχει την αντιληπτική ικανότητα και να γνωρίσει τον Ανώτερο εαυτό του, αφού έχει δει τον κατώτερο για να μπορέσει να τον αντιληφθεί, αλλιώς θα έχει απλά την αίσθηση ότι αυτός είναι ο ανώτερος εαυτός.
Και ξέρεις πως το περιγράφω όλο αυτό φαντάσου το σαν το συμβολισμό του Γιν και το Γιάνγκ, το σύμβολο, το Τάι-Τσι Του όπως ονομάζεται.
Και τελειώνοντας θέλω να σε ρωτήσω, αν ο άνθρωπος, (θα μου πεις το βλέπουμε και στην φύση, ενώ ήμαστε το κυρίαρχο είδος πάνω στον πλανήτη, έχουμε εξαφανίσει πόσα είδη ζώων), συναντούσε μία μορφή ζωής και έβλεπε ότι ναι μεν έχει νοημοσύνη και μαθαίνει, αλλά είναι υποδεέστερη του, τι θα έκανε;
Εσύ τι θα έκανες σύμφωνα με τα κριτήρια του Heretic που έχω δει να γράφει στο φόρουμ;
Θα σου απαντήσω αναλυτικά σε αυτά που ρωτάς:
--Εσύ πως αντιλαμβάνεσαι τον υπέρ πολιτισμό, γιατί σαν ανθρώπινα όντα δεν τον έχουμε δει, τα κριτήρια για εσένα ποια είναι δηλαδή, τα ανθρώπινα;
Όχι βέβαια... δεν μπορεί να είναι τα ανθρώπινα. Αυτός ο τύπος στην συνέντευξη έκανε ακριβώς το αντίθετο, είχε μια εντελώς ανθρωποκεντρική οπτική και μάλιστα από υλικό που ανακυκλώνει η παραφιλολογία των ουφολόγων τις τελευταίες δεκαετίες. Λίγο να διαβάσεις τι ξεκίνησαν να γράφονται από τις αρχές της δεκαετίας του '70 θα εντοπίσεις από που προέρχονται όλα αυτά. Σαν κακογραμμένο σενάριο σειράς επιστημονικής φαντασίας της πεντάρας είναι. Σου φαίνονται εσένα αυτά για δείγματα υπερπολιτισμού;
--Πως φαντάζεσαι την τέλεια δημιουργία, γεια παράδειγμα στην συνέντευξη αναφέρει, υπάρχει ένας πολιτισμός, ένα είδος που μπορεί να σκοτώσει ή να καταστρέψει την γη μόνο με την σκέψη.
Η τέλεια δημιουργία ποιοι μπορεί να είναι; Τα αγγελικά τάγματα ας πούμε. Μιλάμε για μορφές υπεράνω της ύλης και υπεράνω ελεεινής κακίας όπως αυτό που ανέφερε. Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω ακριβώς σε αυτό που ρωτάς. Οποιοσδήποτε πολιτισμός είναι σε θέση να κάνει διαστρικά ταξίδια, μπορεί να καταστρέψει την γη με μια σκέψη.
Μια σκέψη τους αρκεί για παράδειγμα για να ενεργοποιήσουν κάποιο οπλικό τους σύστημα. Όλα τα άλλα είναι απλά εξελιγμένη τεχνολογία. Εσύ τι πιστεύεις, πως θα ξαμολιότανε στα άστρα με τα κουβαδάκια τους;
Αλλά αυτός ακριβώς ο πολιτισμός δεν πρόκειται να σου επιτεθεί, γιατί έφτασε εκεί που έφτασε με ειρηνικό τρόπο, γιατί μόνο με τέτοιον τρόπο προοδεύεις. Διαφορετικά θα είχανε φαγωθεί μεταξύ τους πρώτα. Βλέπε "το στάδιο της Γης" το οποίο εμείς δεν μπορούμε να περάσουμε με τίποτε, για την ώρα. Μπορεί επίσης να είχε σπεύσει κάποιος μεγαλύτερος πολιτισμός να τους "μαζέψει" πριν ξαμοληθούν με άγριες διαθέσεις στα άστρα. Λες να είμαστε τόσο άτυχοι και η πρώτη επαφή μας να γίνει με κάποιον τέτοιο που τους ξέφυγε;
-Την ερώτηση στην κάνω γιατί προσπαθείς να δεις με τα ανθρώπινα κριτήρια και να σκεφτείς αυτό που είχαν οι άνθρωποι οι χαρισματική την ηρεμία και την αποχή από τα ανθρώπινα ένστικτα, μα αν δεν τα είχαν και αυτοί ή είχαν γεννηθεί έτσι δεν θα γνώριζαν και δεν θα μιλούσαν για αυτά.
Ο ελέφαντας είναι απλά ένα ζώο και μάλιστα χαμηλής νοημοσύνης. Δες τα πρωτεύοντα, τα δελφίνια και τις φάλαινες, δεν επιδίδονται σε καταστροφές απλά επειδή θύμωσαν. Δεν προσπαθώ να δω τίποτα με τα ανθρώπινα κριτήρια, αυτοί που τα γράφουν αυτά βλέπουν με ανθρώπινα κριτήρια και μάλιστα με την συγκεκριμένη κουλτούρα των ουφολόγων της Αμερικής. Εγώ προτιμώ να βλέπω με τα κριτήρια της λογικής. Η λογική λέει να μην κάνουμε αναγωγές από το ζωικό βασίλειο της Γης σε αστρικούς πολιτισμούς, αν υπάρχουν. Όπως επίσης λέει να μην πιστεύουμε αυτά που γράφει ο κάθε ευφάνταστος στο διαδίκτυο, ο οποίος όχι μόνο δεν είναι σε θέση να αποδείξει τίποτα, απλά γράφει ιστοριούλες επιπέδου δημοτικού και έχει την απαίτηση να τον πάρουμε και στα σοβαρά.
--Δηλαδή θα σου μιλήσω ειλικρινά για να φύγουμε από τα ανθρώπινα σταθμά ο άνθρωπος πρέπει να έχει την αντιληπτική ικανότητα και να γνωρίσει τον Ανώτερο εαυτό του, αφού έχει δει τον κατώτερο για να μπορέσει να τον αντιληφθεί, αλλιώς θα έχει απλά την αίσθηση ότι αυτός είναι ο ανώτερος εαυτός.
Ο ανώτερος εαυτός δεν έχει καμιά σχέση με όλα αυτά που συζητάμε, ούτε ορίζεται ακριβώς έτσι όπως τον περιγράφεις. Έχουν μιλήσει για αυτόν όλοι οι γνωστοί μεταφυσικοί. Ο ανώτερος εαυτός σου είναι ένα δικό σου κομμάτι, η όποια επικοινωνία με αυτόν μέχρι την ακριβή ταύτιση μαζί του είναι προσωπικό σου, εσωτερικό θέμα, και δεν υπόκειται σε αντικειμενική κριτική από κανέναν άλλον. Εκτός κι αν νομίζεις ότι αυτοί που τα γράφουν αυτά έχουν κάνει κάποιου είδους υπέρβαση και είναι κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Δυστυχώς για αυτούς εκθέτουν ακριβώς τι πρόβλημα έχουν αλλά εκείνοι δεν θέλουν να το δουν, ούτε και ακούνε αυτά που τους λένε οι γύρω τους.
--Και τελειώνοντας θέλω να σε ρωτήσω, αν ο άνθρωπος, (θα μου πεις το βλέπουμε και στην φύση, ενώ ήμαστε το κυρίαρχο είδος πάνω στον πλανήτη, έχουμε εξαφανίσει πόσα είδη ζώων), συναντούσε μία μορφή ζωής και έβλεπε ότι ναι μεν έχει νοημοσύνη και μαθαίνει, αλλά είναι υποδεέστερη του, τι θα έκανε;
Εξωγήινη μορφή ζωής; Υπάρχει ήδη επιστημονικός κλάδος που ασχολείται με το θέμα, λέγεται αστροβιολογία. Έχουν περιγράψει και μεθόδους επαφής, μεθόδους παρέμβασης και απόπειρες επικοινωνίας, και όταν θα έρθει η ώρα και επί του παρόντος. Να στο πω απλά, θα έβαζε τους κατάλληλους ανθρώπους να σχεδιάσουν το τι θα κάνουν, δεν θα ρώταγε τον κάθε αλλοπρόσαλλο που ισχυρίζεται ότι του έρθει, σαν τους συγγραφείς αυτών των ιστοριών.
Βασικά προτείνω ότι είναι καλύτερο να δούμε καμιά σοβαρή ταινία σαν την Επαφή, ή ακόμα καλύτερα κανένα επιστημονικό βιβλίο που έχει γραφτεί για το θέμα αυτό, και να μην χάνουμε την ώρα μας σε κάτι τέτοιους τύπους γιατί έχω παρατηρήσει ότι επιπλέον καλλιεργούν και μια νοσηρότητα με όλα αυτά που γράφουν, που πιθανόν να πηγάζει από εσωτερικά τους αίτια, και διαβάζοντας τα δεν χάνεις απλά την ώρα σου, σε επηρεάζουν βαθιά σε διάφορα άλλα θέματα που μπορεί να κουβαλάς προσωπικά, και αυτό ισχύει για τον καθένα μας.
Και λίγη τεκμηρίωση δεν βλάπτει για αυτά που γράφουμε:
1) Η πρώτη μετάφραση στα Ελληνικά από την συγκεκριμένη σελίδα που ανέφερα και αναδημοσιεύει ο blogger.
Αν ψάχνετε γιατί δεν κάνουν αναφορά πηγών ξεχάστε το, αυτά είναι ανώτερη γνώση που κατεβαίνει από τον ανώτερο εαυτό τους, μην τολμήσετε να τα αμφισβητήσετε...
http://www.terrapapers.com/?p=22917
2) Μάλλον η αρχική πηγή που ξεκίνησε όλη αυτή η φασαρία:
http://www.luisprada.com/Protected/the_lacerta_files.htm
3) Τι γράφουν οι παλαβοί του David Icke γι αυτά:
http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=73621
(avatargr δεν κρατήθηκα, έπρεπε να ανατρέξω στον icke χεχε)
4) Ένα βίντεο σχετικό το όλο hoax:
http://www.youtube.com/watch?v=KeWg_qSddeE
5) Ποια είναι η πραγματική Lacerta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lacerta
6) Και ένα δείγμα πραγματικού channeling κάποιου με τον ανώτερο εαυτό του, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα:
http://www.alternativerealities.org/2012/02/lacerta-files-debunked.html
16-02-14, 15:07
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου heretic ο λόγος που απαντάω αναλυτικά είναι πως προσπαθώ μέσα
από απλές ερωτήσεις/απορίες πως δεν είναι αυτά δυνατά....
Γιατί ταυτόχρονα δεν θα πρέπει και ο απλός αναγνώστης να πιάνεται απο τα
λεγόμενα κάποιων σαν το ποντίκι στην φάκα και να εγκλωβίζεται πνευματικά
σε σχετικά θέματα.....
Το έργο ΕΠΑΦΗ που αναφέρεις είναι ένα κινηματογραφικό έργο σταθμός για το
είδος του...
Όλοι μας θα πρέπει να το δούμε.....
Και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλους αυτούς που καπηλεύονται
την θέληση κάποιων να μάθουν τί γίνεται γύρο μας να να σταματήσουμε να
είμαστε ευκολόπιστοι.....
Ας θυμηθούμε πριν απο 2 χρόνια για το 2012 τι γινότανε και τι μπουρδολογία
είχαμε ακούσει....
Κανένας η ελάχιστοι είχα δεί την σειρά το ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ και 2 εκπομπές
που αναφερόταν στο 2012.....
Προτιμούμε την παραφιλολογία....
Βλέπε David Icke που πήρα και εγώ το βιβλίο και το διάβασα...
(βλέπεις φίλε μου και εγω έπεσα στην παγίδα)....
Αλλά και πάλι μέσα απο την σειρά ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ εάν την δούμε
θα καταλάβουμε αρκετά και θα μας λυθούν αρκετές απορίες...
Ευχαριστώ.
Καταρχήν μίλησα για το μεγαλύτερο ζώο αν δεν κάνω λάθος και δεν ανέφερα πουθενά την νοημοσύνη του.
Ναι και οι φάλαινες μπορούν να αναποδογυρίσουν βάρκες και αν πας σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα θαλάσσιων θηλαστικών, θα δεις ότι δεν σε αφήνουν να πλησιάσεις τα δελφίνια γιατί μπορεί να αντιδράσουν περίεργα.
Τώρα για να εξελιχθεί κάποιο είδος θα περάσουν και εκατομμύρια χρόνια εκτός και αν υπάρχει παρέμβαση από άλλο είδος.
Οπότε αν μιλάμε για υπέρ όντα έχουν περάσει και αυτά από το στάδιο της εξέλιξης.
Δεν μπορούμε να φανταζόμαστε τα υπέρ όντα μόνο σαν Φύλακες Αγγέλους.
Αλλά και Αγγελικά τάγματα να ήταν φίλε Heretic όπως αναφέρεις, έχουμε δει ότι είναι τάγματα και εξυπηρετούν κάποιο σκοπό, δηλαδή δεν παύουν να λέγονται τάγματα, οπότε το λέει και η λέξη.
Για να εκθέτουν οι μεταφυσικοί τις απόψεις τους πιστεύω ότι πιστεύουν ότι έχουν βρει το ανώτερο τους εαυτό και προσπαθούν σαν Δάσκαλοι να καθοδηγήσουν τους μαθητές, εκτός αν κάνω λάθος και απλά γράψανε χωρίς να έχουν ιδέα για το μεταφυσικό και χωρίς να θέλουν να φιλοσοφήσουν για το πως ο άνθρωπος μπορεί μέσα από την ανιδιοτέλεια του να βρει την τέλεια φύση του.
Όσο για την Αστροβιολογία που μελετάει τα πάντα γύρω από ζωή στους άλλους πλανήτες είτε αυτό λέγεται μικροοργανισμός είτε βακτήριο, υπάρχει και στο Χάρβαρντ η ειδικότητα και δεν νομίζω να παίζονται τόσα εκατομμύρια για μία επαφή που μπορεί να συμβεί στο μέλλον και ούτε έχω ακούσει να προειδοποιούν ή να βγάζουν κάποια εγκύκλιο για τους πολίτες, σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή.
Εξάλλου μην ξεχνάς στο παρόν forum υπάρχουν στις προσωπικές εμπειρίες μαρτυρίες για επαφές με άλλα είδη, εκτός αν τους θωρείς όλους παρανοϊκούς και συνομωσιολόγους και ότι το προκάλεσαν με chanenling.
Και εγώ θα σου πρότεινα να δεις και σε εσένα φίλε AVATARGR.1 το πόλεμο των άστρων που αντικατοπτρίζει την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Όπως και το Μάτριξ όπου τα πάντα είναι εικονικά και είναι σαν να ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου ο άνθρωπος μπορεί να ξυπνήσει και να δει αυτήν την εικονική πραγματικότητα και σου παραθέτω και εγώ ένα πολύ ωραίο βίντεο,
η Αφύπνιση Μαξ Ίγκαν. (http://www.youtube.com/watch?v=Ogxx0NQd5wM&feature=share&list=PL2zbDNIbJkbNxNc2tbNqIgLm3PGG-W5ai&index=1.)
Δεν μπορω να προσθεσω κατι αλλο, περαν του may the force be with you :)
16-02-14, 21:15
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Ιέρεια προσπαθώ να είμαι σε αρκετά ζητήματα ορθολογιστής (όπου αυτό
είναι δυνατόν) και να θέτω ερωτήματα στις όποιες αναζητήσεις μου όπως και
στις αναζητήσεις που υπάρχουν εδώ......
Στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω πως είδες τα ερωτήματα που έχω θέσει και δεν
βλέπω πως στην συγκεκριμένη συνέντευξη κάτι έστω και απλές ενδείξεις πως κάτι
συμβαίνει αλλά διάβασα παραφιλολογία και τίποτα άλλο.....
Όσο για τον το πόλεμο των άστρων τα έχω δεί όλα.....
Ευχαριστώ.
Φίλε AVATARGR θα σου μιλήσω, για εμένα και τις απόψεις μου, δεν ξέρω ίσως ακουστώ σαν παρανοϊκή, αλλά ειλικρινά αυτή είναι η άποψη μου.
Δεν πιστεύω ότι γη είναι ο μόνος πλανήτης στο σύμπαν που έχει ζωή, θα ήμουν πολύ εγωίστρια αν το έκανα αυτό.
Πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ πλανήτες στο σύμπαν και ίσως και σε παράλληλες διαστάσεις.
Για εμένα εφόσον ο Θεός είναι δημιουργός και εποίησε την γη, από κάπου ίσως το εμπνεύστηκε ή απλά σαν δημιουργός ένιωσε από πριν το δημιουργήματα του.
Πιστεύω ακράδαντα λοιπόν γιαυτό και ίσως ήμαστε πρωτόγονοι, γιατί δημιουργηθήκαμε πολύ αργότερα από άλλους κόσμους, ή ίσως και κάπου ενδιάμεσα αν και δεν το νομίζω, ότι ήμαστε ο φυσικός παράδεισος του σύμπαντος, δηλαδή ο κάθε εξωγήινος πολιτισμός από αυτό το σύμπαν αντικατοπτρίζεται στην γη και λέω από αυτό το σύμπαν γιατί υπάρχουν και άλλες διαστάσεις με άλλα παράλληλα.
Οπότε ο Θεός, έπλασε το παράδεισο που λέγεται γη και εποίησε την χλωρίδα την πανίδα, την ατμόσφαιρα την θάλασσα και τον άνθρωπο και έπλασε τον Αδάμ κατ εικόνα του και την Εύα από την μασχάλη του Αδάμ, αλλά γιατί στα λέω αυτά γιατί μένουμε μόνο εκεί, δηλαδή γιατί να μην εποίησε και τα άλλα είδη κατ εικόνα όχι δικιά του και γιαυτό το διευκρινίζει.
Δεν διαχώρισε τα ζώα από τον άνθρωπο, μόνο ως προς κατ εικόνα, ζούσαν όλοι αρμονικά στο παράδεισο, που σημαίνει και τα ζώα δεν είχαν άγρια ένστικτα ήταν ήρεμα, άρα και αυτά ζούσαν αρμονικά, βέβαια δεν έχουμε ακριβώς την πραγματική εικόνα τι τρώγανε τα ζώα κτλ.
Τα πάντα είναι συμβολικά.
Γεια εμένα δηλαδή στο σύμπαν και σύμφωνα με μαρτυρίες υπάρχουν πολλά είδη που στέκονται στα δύο πόδια, αλλά είναι είτε αιλουροειδή, είτε ερπετοειδή, είτε αυτοί λέγονται Άγγελοι με φτερά πουλιών όπως του αναπαριστούμε κτλ.
Ο κάθε πλανήτης πριν εκατομμύρια χρόνια είχε δηλαδή και το ανάλογο είδος.
Οπότε και αυτό αντικατοπτρίζει ολόκληρη την δημιουργία της γης, τώρα για τους δράκους που σου ανέφερα, πιστεύω ότι και αυτό έχει να κάνει με την δημιουργία πάλι, δηλαδή βλέπουμε συμβολικά τον όφις και ότι ο Θεός του λέει σαν παραδειγματισμό θα σέρνεσαι στην γη, πριν από αυτό τι ήταν σαν ερπετό και είχε φτερά;
Δεν σερνόταν, δεν νομίζω να του αφαίρεσε τα πόδια, άρα διαχώρισε από κάτι τους απογόνους του και ξανά δημιούργησε ένα καινούργιο είδος πάλι, αυτοί είναι καθαροί συμβολισμοί και ο καθένας τους εκ λαμβάνει όπως θέλει.
Τώρα η συνέντευξη είναι ένα πείραμα από ανθρώπους λογικά και γιαυτό και την έβαλα, αλλά αν ερχόταν ένα τέτοιο είδος, πραγματικά και στα ΜΜΕ να έβγαινε και να του παίρναν συνέντευξη θα το πίστευες αν δεν το είχες μπροστά σου;
Και στο τελευταίο ήθελα να καταλήξω και παρέθεσα την συνέντευξη.
Παρεμπιπτόντως και εγώ είδα όλα τα επεισόδια του πόλεμου των άστρων και τα πρώτα από παιδί.
20-02-14, 18:42
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Ιέρεια νομίζω πως κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος δεν πιστεύει πως σε αυτό
το αχανές Σύμπαν που μας περιβάλλει δεν πιστεύει πως είμαστε τα μοναδικά
νοήμονα όντα....
Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σχέσει με το θέμα μας που είναι πολύ συγκεκριμένο
και είναι "περί Ερπετοειδών" γιατί θα χαθούμε και δεν θα βγάλουμε καμιά
απολύτως άκρη...
Νομίζω πως έβαλα ερωτήματα που θα έβαζε κάθε ένας σχετικά με την
συνέντευξη από τα οποία βγαίνει το συμπέρασμα πως είναι αποκύημα
φαντασίας και νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε παραπάνω
με το θέμα....
Ευχαριστώ.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.