Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-06-05, 18:45
Το avatar του χρήστη Astral
Astral Ο χρήστης Astral δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Planet Earth
Cool Masonry - Τεκτονισμός

Όλοι έχουμε ακούσει, μηλήσει ή σχολιάσει επί του θέματος αυτού... Όλοι έχουμε μία άποψη σχετικά με το θέμα αυτό, κάποιοι ουδέτερη, καποιοι θετική και κάποιοι αρνητική. Εγώ έχω αρνητική στάση αν και δεν το έχω πλήρως επεξεργαστη το θέμα γιατί πάρα πολλά σημεία δεν είναι ξεκάθαρα και ακόμα και οι ίδιοι, που αποκαλούνται μέλη, δεν ξέρουνε να απαντήσουνε αναλυτικά.

Τι είναι τελικά αυτοί οι Τέκτονες ;;;; Τι θέλουνε ;;;; Γιατί κάθε χώρα στον κόσμο έχει τουλάχιστον μία σέκτα με Τέκτονες (Στοά) ;;;; Είναι θρησκεία ;;;; Είναι έρεση ;;;; Υπάρχουν για το καλό της ανθρωπότητας ;;;; Γιατί δεν βλέπουμε φτωχούς σε ύλη μασσόνους και τέκτονες ;;;; Τι προσπαθούνε να καταφέρουνε οι Τέκτονες εκτός απο προσωπική βελτίωση ;;;;

Πολλές η ερωτήσεις, και άλλες τόσες μπορώ να φέρω. Αλλά ας βάλω εδώ μία τελεία και να αφήσω και άλλους να μπούνε στην κουβέντα...

Εδώ λοιπόν θα ήθελα να καταθέσετε της προσωπικές σας εμπειρίες και αντιλήψεις σχετικά με τον Τεκτονισμό (Παλαιό) και τον Ελευθεροτεκτονισμό (την σύγχρονη μορφή του παλαιού τεκτονισμού)...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Astral : 27-06-05 στις 15:21 Αιτία: Παράπονα τίτλου.
Απάντηση με παράθεση