Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ευρυνοος
διάβασα πρίν χρόνια σε περιοδικό κινητής τηλεφωνίας οτι η επόμενη γενιά κινητών θα είναι εμφυτευμένη στο κεφάλι μας.. ναι, ναι.. στο κεφάλι μας..
ακουστικό στο αυτί, μικρόφωνο σαν σφράγισμα σε δόντι, φωνητικές (ασφαλώς) εντολές και ενέργεια;.. απο την γλυκόζη του αίματος..
άρα έχουν καλύψει και το θέμα τροφοδοσίας (μπαταρία)..
ποιός να μιλήσει αδελφέ μου;
και τι να πεί;
ποιοί ρωτάς αν τα ξέρουν;
αυτοί που τα σχεδίασαν; ή ο κοσμάκης που το μόνο του μέλημα είναι οι δόσεις που τρέχουν;
ποιός;
συγχωρείστε τον αποψινό βερμπαλισμό μου αλλά παρασύρθηκα..
καλή σας νύχτα.. αύριο πάλι..
φωνή λαού οργή θεού.
|
Φυσικά για τον κοσμάκη μιλάω !!!! Είναι τρελό αυτό που κατάφεραν να μας κάνουν (πλύση εγκεφάλου) και συνεχίζουν καθημερινά και εμείς ή μάλλον πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να ''τρώμε'' τα ψέματα που μας σερβίρουν (μιλάω γενικά). Ο κοσμάκης κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιο δυνατός από αυτούς (ή μάλλον καλύτερα αυτόν που κρύβετε πίσω από όλα) αλλά δεν βλέπουν όλοι ξεκάθαρα τι γίνετε γιατί όπως είπες είναι απασχολημένοι με το πώς θα ξεπληρώσουν τα χρέοι τους.
Μπορεί να είναι η αισιοδοξία της ηλικίας μου αλλά για φαντάσου αν εσύ και εγώ καταφέρναμε να ''ξυπνήσουμε'' 4 άλλους ανθρώπους δυο ο καθένας μας και αυτοί με την σειρά τους 4 ακόμα και πάει λέγοντας τότε......
δεν σου λέω να πετάξεις τα διαμάντια στα γουρούνια (αν και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχω κάνει) δεν μπορεί κάνεις να μην αξίζει, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να κάνουν κάτι.
Αλήθεια εσύ κάνεις κάτι? (θα μου πεις εγώ άνοιξα το θέμα)
Δεν είναι αρκετό εφόσον δείχνεις να σε ενδιαφέρει τι κάνεις για αυτό? Πώς βοηθάς τον κοσμάκη?
Πάντα φιλικά!!!
Τα λέω και για να τα ακούω!!!