Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Johnkokk
Κατ'αρχάς,όπως κατ'εξακολούθηση έχω ακούσει εδώ μέσα,η προσωπική άποψη δεν έχει αποδεικτική αξία.
|
Ναι, εντάξει, απλώς ανέφερα την προσωπική μου άποψη. Δεν την χρησιμοποιώ ως απόδειξη, αλίμονο.
Παράθεση:
Έπειτα,αποκλείεις δύο άνθρωποι που δεν έχουν συναντηθεί να έχουν παρόμοιες αξίες?Το ότι έχουν ίδιες απόψεις δεν σημαίνει ότι ο ένας έχει επηρρεάσει τον άλλο.
|
Σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι ;
Παράθεση:
Τέλος,ο συγγραφέας που παραθέτεις,με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ αποδεικνύεται ότι έχει νομικές και παιδαγωγικές μόνο γνώσεις(και μάλλιστα επιπέδου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης),εκτός και αν πρόκειται για συνωνυμία.
|
Τι σχέση έχει αυτό με την έρευνα που κάνει ; Η ιδιότητα και οι γνώσεις του, αναιρούν αυτήν την έρευνα ; Εγώ π.χ είμαι φυσικός. Δεν μπορώ να κάνω μια έρευνα για την ψυχολογία ; Μου το απαγορεύει κανείς ; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το λες αυτό, συγνώμη.
Παράθεση:
Γιατί να ισχύει η δική του άποψη και όχι η άποψη ενός θεολόγου ή αρχαιολόγου υπέρ της ύπαρξης του Χριστού?(μηπως γιατί βολεύει η όποια σύμφωνη με την άποψή σου γνώμη?)
|
Να σου πω ... ο συγγραφέας εδώ, ο Θεοδωρίδης, χρησιμοποιεί ακριβώς τα εδάφια της Κ.Δ. Ερμηνεύει την Κ.Δ με τον τρόπο που ερμήνευσε ο Σλήμαν την Ιλιάδα και ανακάλυψε την Τροία. Εδώ βέβαια, δεν ανακαλύπτει τίποτε γιατί
δεν υπάρχει τίποτε να ανακαλυφθεί. Όλα είναι μπαρούφες και φαντασιοπληξίες. Αλλά ο τρόπος μελέτης είναι ο ίδιος. Προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να δούμε και μια άλλη άποψη. Αν έχεις εσύ κάποια άλλη άποψη Θεολόγου ή αρχαιολόγου, μπορείς να την παραθέσεις και την κουβεντιάζουμε. Κανένα πρόβλημα.