|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι θέλω να πω με αυτό; Άλλο ο Τεκτονισμός (το Τάγμα) και άλλο τα μέλη του. Κανείς δεν μπορεί να ταυτίσει τον Τεκτονισμό (και τον κάθε "-ισμό") με τα μέλη του. Φυσικά, όταν θέλουμε να καλύψουμε την άγνοιά μας, τσουβαλιάζουμε άνετα ιδεώδη, κινήματα και δράσεις. Αφού είναι Τέκτων, θα είναι κακός κλπ κλπ κλπ... Καληνύχτα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παρατηρείς το λάθος στη νοοτροπία σου; Δες τι γράφεις:
Καλό είναι να είμαστε δίκαιοι στην κρίση μας γιατί ακραίες αντιλήψεις, σε οποιοδήποτε ζήτημα κι αν αυτές αφορούν, δεν μας πάνε πουθενά...
|
||||
|
||||
Το "όλα τα μέλη" το έβαλα επίτηδες... Γιατί ας πούμε είναι κάποιες έννοιες που είναι πολύ λεπτές... Θα φέρω ένα παράδειγμα, λίγο ακραίο. Όταν ακούς για μία οργάνωση φασιστική, τι γνώμη σχηματίζετε για τα μέλη της ? Όταν οι αμερικανοί ακούγανε για το κομμουνισμό στον ψυχρό πόλεμο, τι γνώμη είχανε για τους σοβιετικούς ? Γενικά σε κάθε είδους -ισμός φταίνε πάντα αυτοί απο τους οποίους αποτελείτε ? Και τώρα μία απορία μου, ο τεκτονισμός υπάρχει εδώ και κάποιους αιώνες, με επίσημα στοιχεία από το 1717, τι το τόσο μυστικό πια υπάρχει που η εκκλησία και διάφορες άλλες οργανώσεις και σχηματισμοί τον πολεμάνε τόσο σφοδρά ??? Γιατί ???
Υ.Γ. Δεν περιμένω απάντηση... |
|
|||
|
|||
Φίλοι μου καλησπέρα σας...
Φίλε Astral έθεσες ένα ερώτημα..... << τι το τόσο μυστικό πια υπάρχει που η εκκλησία και διάφορες άλλες οργανώσεις και σχηματισμοί τον πολεμάνε τόσο σφοδρά ??? Γιατί ???>> Για πές μας λοιπόν εσύ που γνωρίζεις...... Πραγματικά περιμένω με ανυπομονησία.... Μήν απαντήσεις πάλι με Ιστοσελίδα που γράφει άλλα αντί άλλων όπως με αυτήν που ανέφερε την οικογένεια του Παπαντρέου...... Αναμένω λοιπόν... Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
*σχετικά με την εντύπωση της Εκκλησίας, αυτή δεν πρέπει να σου προκαλεί έκπληξη καθώς ένα δόγμα κινείται πάνω σε συγκεκριμένες γραμμές και αποδέχεται ένα σύνολο ιδεών και εκφράσεων. Αν υπάρχει κάτι που δεν περιλαμβάνεται σε αυτά, είναι αυτόματα κατακριτέο. Φυσικά το που εδώ βρίσκεις να ανθεί ο σεβασμός στη διαφορετικότητα του άλλου, μην περιμένεις απάντηση. Και μην ξεχνάς ότι η Εκκλησία παρερμηνεύει τον Τεκτονισμό και τον αποδέχεται ως θρησκεία, κάτι που σαφώς δεν ισχύει. Λίγο διάβασμα δεν βλάπτει...
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Γεια σας,δεν θέλω να πω ονόματα για να μην εκθέσω ανθρώπους,αλλά ξέρω κοπέλα που όλη η οικογένειά της,και η οικογένεια του φίλου της ανήκουν στους μασόνους!Από ότι έχω ακούσει,κάνουν συγκεντρώσεις και μαζεύουν χρήματα και αγαθά για φιλανθρωπίες!Αλλά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι βιτρίνα!Πίσω από αυτό κάτι κρύβεται!
|
|
|||
|
|||
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Ακόμα μια αξιόπιστη πληροφορία απο τον φίλο justin19... <<Γεια σας,δεν θέλω να πω ονόματα για να μην εκθέσω ανθρώπους,αλλά ξέρω κοπέλα που όλη η οικογένειά της,και η οικογένεια του φίλου της ανήκουν στους μασόνους! Από ότι έχω ακούσει,κάνουν συγκεντρώσεις και μαζεύουν χρήματα και αγαθά για φιλανθρωπίες!Αλλά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι βιτρίνα!Πίσω από αυτό κάτι κρύβεται!>> Κάποιος κάπου κάποτε μου είπε ή γνωρίζω και διάφορα άλλα.... Πιστεύεις φίλε πως αυτά που παραθέτεις είναι στοιχεία ??????? Φίλε Astral η παραπληροφόρηση σου δεν έχει όρια επιτέλους κατέθεσε κάτι σοβαρό..... Ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Η εκκλησία πολεμάει ότι φοβάται φίλοι μου,η πόρτα του τεκτονισμού ήταν και θα είναι πάντα ανοικτή για όποιον επιθυμεί να εισέλθει.
Παράθεση:
|
|
|