|
|||
|
|||
Μπαιαιαι!!!!
Παράθεση:
1) με σελίδες που δίνουν αβέρτα κουβέρτα τεχνικές για ξόρκια και κατάρες στον λαό. Οχι οτι θεωρώ οτι μπορεί να τα πραγματοποιήσει επιτυχώς ο οποιοσδήποτε ή οτι θα έχουν επιτυχία γενικά ή οτι μπορείς να κάνεις επικίνδυνο κάποιον με αυτόν το τρόπο. Το λιγότερο καλλιεργούν μια νοσηρή νοοτροπία. 2) Εχετε σχέση με την γνωστή σέκτα που ανέφερα και αυτού του είδους οι ενασχολήσεις έλκουν σαν μαγνήτης νοσηρούς ανθρώπους. Και εσύ να μην είσαι, θα γίνεις. Είναι το "αν κοιμηθείς με κουτσό, θα μάθεις να κουτσαίνεις" 3) Διαφωνώ με την μεταφυσική υποσταση όλων αυτών που υποστηρίζεις, για δυο λόγους: α) Δεν μου αρέσει το "λατρευτικό" στοιχείο σε καμία πεποίθηση β) Συνδέεστε πνευματικά με αρνητικές οντότητες ή ενέργειες που θεωρούν οι άλλοι αρνητικές. Είναι το ίδιο, σαν να μου λές οτι είσαι αντιρατσιστής ναζιστής. Αυτό από μόνο του -ανεξαρτήτως προθέσεων- σε οδηγεί παρα την θέληση σου, σε πορεία σε βάρος σου. Αυτό εχει μεγάλο βάθος και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλος ο χώρος εδώ για να το αναπτύξω. 4) Εξακολουθω να πιστεύω πως βρίσκεσαι εδώ για άγρα οπαδών και προσηλυτισμό, και 5) Joy of Satan = Σατανισμός 101, δηλαδή ολη η μεσαιωνική δαιμονο-κουλτούρα που δημιούργησε η δυτική εκκλησία για να τρομάζει τους αφελείς. Ουδεμία σχέση έχει με τον "δαίμονα εαυτού" των αρχαίων, όπως και αυτα που γράφετε στην σελίδα σας. Α, ξέρεις κανέναν που να είναι 12 χρόνια χριστιανός και να γράφει "Χριστώς";;;!!! Σαν τους μεταλάδες στο spawn μου φαίνεστε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 23-07-15 στις 21:48 |
|
||||||
|
||||||
Παράθεση:
αν και δεν ευθυνομαι για τις μεταφρασεις των συγκεκριμενων "μαγικων" πρακτικων. Προτιμω να κρατω κρυφες τις οποιες γνωσεις κατεχω περι μαγειας. Παράθεση:
με τους συγκεκριμενους. Θεωρω την σχεση μας εφημερη,μιας και η "κοινοτητα" τους,εμπλουτιζει την φιλοσοφια τους με ιδεες,γελοιες προς την κριση μου. Παράθεση:
διαφωνουμαι. Παράθεση:
καλυτερα λιγοι,παρα πολλοι. Ηδη ειμαστε αρκετοι,και εχω αρχισει να αγανακτω. Εξαλλου,δεν θελω να φορτωνω στο κεφαλι μου περιττες ευθυνες. Αν και εχω παρατηρησει οτι υπαρχουν αλλοι εδω μεσα με τον σκοπο αυτο. Παράθεση:
εκ φυσεως Σατανιστικης προελευσεως. Αλλα,οπως εχω παραθεσει και πιο κατω, στο φιλοσοφικο/ιδεολογικο υποβαθρο μου, ο Σατανας ειναι καθαρα μια ανυπαρκτη οντοτητα,δημιουργημενη,απο την Ιουδαιοχριστιανικη αιρεση,για να βασισει την ψεγαδιασμενη ιστορια της. Ενας απο τους λογους,που εχουμε διαφορετικες αποψεις,προς την προελευση της λεξης Δαιμων,ειναι αυτος. Παράθεση:
αλλα θα αρκεστω μοναχα σε ενα απλο. Ο Γιανης(Βαρουφακης) ο μηχανοβιος. οτι θελει κανει το αγορι. Οποτε γιατι να μην το κανω κι εγω. Οχι οτι ειναι λαθος η λεξη που χρησιμοποιω. Και δεν τολμω να συγκριθω μαζι του. Απλα μιας και το εφερε η κουβεντα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ή πορωμένων συγγραφέων να πουλήσουν τις παρόλες τους με πρόσχημα ότι δεν μπορούμε όλοι (σιγά μην ενδιαφερόμαστε όλοι) αλλά..............."εμείς θα σας μάθουμε"; ή μήπως έχουν φανεί κάποια χαρακτηριστικά στους εγκεφάλους ή στις ψυχές (αυτό το πράγμα τελοσπάντων) που διαφοροποιεί τους ανθρώπους στις δυνατότητες, στην πίστη (θέλησή) τους κτλ, που δικαιολογεί ας πούμε αυτή την κουβέντα; πες σε παρακαλώ την γνώμη σου όσο πιο αβασάνιστα μπορείς. Παράθεση:
με τον δημιουρΓιάνη Ασαφάκη; μήπως εννοείς στα οικονομικά πτυχία; διότι αλλού δεν βλέπω κάτι φοβερό. Και βέβαια να σημειώσω ότι μιλάμε για κάποιον ο οποίος γκάριζε ότι δεν θα μπούμε στο Δ.Ν.Τ και μόλις μπήκαμε "ξυλώθηκαν" ως δια μαγείας, όλα τα βίντεό του στο γιουτούμπ. Για έναν οικονομολόγο που μιλάει με τόση σιγουριά, αυτό είναι ρεζιλίκι. Να το ξεχάσουμε; δεν νομίζω Τάκη.
Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα, το οποίον εξερράγη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apofasismenos : 24-07-15 στις 20:28 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Υπάρχει μια πιο απλή και λογική εξήγηση: Ξέρεις την έννοια του μη γραμμικού συστήματος στα μαθηματικά; Πολύ χοντρικά, είναι ένα μαύρο κουτί που αν του δίνεις κάθε φορά την ίδια είσοδο (τις ίδιες αρχικές τιμές δηλαδή), θα σου βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα. Ενα τέτοιο μοντέλο είναι ο καιρός, το κλίμα μιας περιοχής. Το ίδιο συμβαινει και με τον ασχολούμενο με τον αποκρυφισμό, ειδικά όταν βάζει τα δεδομένα στην είσοδο (τελετουργικό) και δεν έχει προετοιμάσει τον εαυτό του (μαύρο κουτί) για έξοδο (αποτέλεσμα). Δεν θα βγεί τίποτα. Γιατί; Γιατί αυτός που τον δίδαξε δεν του τα είπε όλα, είτε επειδή δεν τα ήξερε είτε επειδή δεν ήθελε να του τα πει. Ηθελε μόνο να του πουλήσει το βιβλίο ή γενικά τρέλα. Παρόλα αυτά, ακόμα και να ξέρεις τι να κάνεις, το αποτέλεσμα θα κυμαίνεται απο το τίποτα έως το (θεωρούμενο) ως υπερφυσικό. Ετσι λειτουργούν αυτά. Αυτή είναι η αρχή, όσο πιο απλά γίνεται. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
οτι εχει ξεκινησει μια προσωπικη βεντετα μαζι μου. Αλλα,τελος παντων. Στο θεμα μας τωρα. Για καθε ερωτηση που θετει καποιος, υπαρχει το ενδεχομενο να λαβει πολλες και διαφορετικες απαντησεις. Αν ενας,εκπροσωπει την πλευρα της επιστημης, θα εκφερει και την αντιστοιχη αποψη, Το ιδιο θα συμβει με καποιον που εκπροσωπει μια θρησκεια(συνηθως Ιουδαικης προελευσεως) η κατι εναλλακτικο. Πρωταρης εδω μεσα ειμαι, ισως και για αυτο να φαινομαι και τοσο ενθουσιωδης. Αρχη ειναι,θα περασει. Εχω παρατηρησει οτι εδω μεσα, υπαρχουν σχοιματισμενες ομαδες, συνηθως των 2-3 ατομων που συνηθιζουν να επιβαλουν με το ετσι θελω την φιλοσοφια/ιδεολογια τους,και κανεις,να μην τους κατηγορει για κατι. Συνηθεια ή κατι αλλο? θα το εξακριβωσω στην πορεια,οπως προειπα,ειμαι καινουριος,και ακομα δεν εχω μια ολοκληρωμενη εικονα για το φορουμ. Οπως και να εχει,ο καθενας κραταει οτι θεωρει ικανοποιητικο στην εκαστοτε απορια του. Ειχα την εντυπωση οτι το φορουμ ασχολειται με το μη-φυσικο, και οτι καθε γνωμη-αποψη ειναι καλοδεχουμενη. Αν τωρα,καποιος εχει διαφορετικες ιδεες απο εμας προσπαθουμε να τον βγαλουμε τρελο-απατεωνα η κατι αλλο γιατι ετσι το θεωρουμε σωστο συμφωνα με τα δικα μας κριτηρια,προσοχη. Με το μετρο που κρινουμε θα κριθουμε.(παντα ηθελα να το πω αυτο)
Throw me to the wolves and i will return leading the pack Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη omega2 : 25-07-15 στις 21:12 |
|
|||
|
|||
Καμμία βεντέτα και κανένα προσωπικό πρόβλημα με εσένα. Μάλιστα αυτό που ανέφερα στον apofasismenos, το έχω ξαναναφέρει ξανά, προτού έρθεις. Και αφορούσε συζητήσεις που έχουμε κάνει και κατ' ιδίαν. Αν τώρα εσύ το πήρες προσωπικά, για να το επεκτείνω έως το "όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται", δεν νομίζω οτι φταίω εγω για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 25-07-15 στις 21:56 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
αλλα μιας και απο την αρχη το ξεκινησες μαζι μου καπως αλλοπροσαλλα,καταλαβαινεις οταν συνυπαρχουμε στο ιδιο τοπικ μεχρι να ξεσυνηθισω θα θα μου μου ερχεται καπως.
|
|||
|
|||
Καθόλου αλλοπρόσαλλα. Απλά δεν έχεις καταλαβει ακόμα τι θέλω να πω, δεν σε διευκολύνω κι εγώ. Θα ξεκαθαρίσει αργότερα.
btw έχεις κάποια σχέση με εναν χρήστη Mendesius Skarl που εμφανίστηκε στο esoterica; |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Γιατι?
|
|||
|
|||
Διάβασε αυτό. Απ' όσο διάβασα, κάποιος Νικόλαος Σκαρλάτος, γνωστός κι ως Mendesius, δηλώνει πως έχει μεταφράσει την Joy of Satan στα Ελληνικά:
Ακολουθώ εδώ και χρόνια τον Πνευματικό Θεϊστικό Σατανισμό και έχω μεταφράσει τα κείμενα της Joy of Satan (Χαρά του Σατανά) στα Ελληνικά. Δεν μου ανήκει λοιπόν η διδασκαλία της JOS, απλά ανέλαβα το έργο της μετάφρασης για τη δόξα του Σατανά στην Ελλάδα. Μιας και εσύ αναφέρθηκες εδώ και εδώ στο τάγμα σας, πρέπει να υποθέσω πως γνωρίζεστε. Επίσης θυμάμαι που έγραφες οτι: Οσο για το σατανιστης,που με εχεις αποκαλεσει, δεν συμφωνω με αυτο τον ορο γιατι πολυ απλα Σατανας δεν υπαρχει, ειναι μια ανηθικη επινοηση των Ιουδαιων για να δημιουργησουν εναν αντιπαλο(φανταστικο) με τον οποιο θα μπορουν να βασισουν την θρησκεια τους. Αλλά το υποτιθέμενο μέλος του τάγματός σας δηλώνει πως: εμείς λατρεύουμε τον Σατανά ως αληθινή οντότητα. Ο Σατανάς υπάρχει, επικοινωνούμε με αυτόν και μας μιλάει συχνά. και Λένε τα πάντα για το πως να μυηθείτε στο Σατανισμό, για το πώς να αφιερώσετε την ψυχή σας στο Σατανά και να εξελιχτείτε πνευματικά. Εχετε κάποια σχέση με αυτόν; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 26-07-15 στις 01:49 |
|
|