|
|||
|
|||
Παράθεση:
Πάντως αν θέλετε μπορώ να σα ανεβάζω πληροφόριες για τους δαίμονες και τον Εωσφόρο και να κρίνετε μόνοι σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfighter98 : 08-08-15 στις 23:12 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να πει κάτι κι αυτό το κάτι να αποτελέσει οδηγό. Είναι λίγο μπερδεμένο αυτό το θέμα γενικότερα και δεν αναφέρομαι στο δικό μου ως γραπτό. Πιστεύω ότι ο πρώτος άνθρωπος ή μη (κάποτε) που το πρωτοξεκίνησε ως συζήτηση ήταν μπασμένος στο "κόλπο γκρόσο" ή τουλάχιστον ο πρόγονος των σημερινών τρολ. Συνεπώς είναι ή αλήθεια ή ψέμματα. Αν λάβουμε υπόψη την πρώτη περίπτωση (η δεύτερη δεν μας απασχολεί ως ψέμα), λέγεται ότι ο διάβολος θέλει "προίκα" την ψυχή μας για να προχωρήσει το εργάκι. Τι να είναι όμως η ψυχή; άγνωστο επίσης αν υπάρχει. Από την δική μου πλευρά άνοιξα το θέμα όπως έχω εξηγήσει και κατ'αυτόν τον τρόπο δεδομένου ότι μόνο έτσι μπορούσε να γίνει συζήτηση. Αν έλεγα "μάγκες, τι γνώμη έχετε περί τούτου;" δεν θα υπήρχε καμία απάντηση. Ενώ τώρα (όσο να'ναι), η συζήτηση έχει ένα επίπεδο. Ακούγονται κάποιες απόψεις με επιχειρήματα εκτός του γνωστού "μην το κάνεις" που είναι απόλυτα φυσιολογικό (αν και βαρετό) με όσα έχουμε ακούσει. Από εμπειρίες πάντως...μηδέν μέχρι στιγμής. Άρα πως ξέρουν ότι είναι λάθος; λογικά θα διαβάζουν κι αυτοί διάφορα. Προσωπικά το προσεγγίζω διαφορετικά αυτό το θέμα για να το βγάλω σκάρτο. Επιπλέον ξαναλέω ότι όποιος θέλει να βρει άκρη σε αυτά τα θέματα, δεν νομίζω να χρειάζεται συμβουλές. Θα την βρει την άκρη. Όντως όμως...γνωρίζω κάποιον που ψάχνεται κι είναι πολύ φίλος μου. Έχω ξαναγράψει ότι αν το επιχειρήσει θα του γυρίσω την πλάτη. Οκ...είμαι κάπως αντιδραστικός σε αυτά δεδομένου ότι θεωρώ οποιαδήποτε θεότητα κομπλεξική αν ζητάει ανταλλάγματα. Επίσης "σπάζομαι" όταν οι άνθρωποι ζητούν βοήθεια (με ανταλλάγματα) από άγνωστες δυνάμεις. Προσωπικά...θα προτιμούσα ευθύς εξαρχής να τα έχουμε όλα "στο χέρι". Αλλιώς δεν ομιλούμε για Θεούς και δαίμονες αλλά για συναλλαγές με "μαυραγορίτες". Εξάλλου ποια συναλλαγή στην ζωή μας...άφησε ευχαριστημένες και τις δύο (ή περισσότερες) πλευρές; τίποτα της πλάκας υποθέτω διότι σε σοβαρές συναλλαγές, κάποιος "ρίχνεται". Ίσως να είναι και λίγο αδόκιμος ο τρόπος που αντιμετωπίζω το θέμα αλλά ως απλός άνθρωπος δεν δέχομαι ότι ο Θεός ως άρχοντας όλων αφήνει τον κόσμο στο έλεος του άρχοντα της κόλασης, για να κόψει κίνηση τι και πως και να αποφασίσει μέσα από την υπομονή μιας ολόκληρης ζωής...ποιοι θα κληρονομήσουν την αιώνια ζωή. Στο μεταξύ ο διάβολος που πήρε πούλο (να το πω λαικά) συνεχίζει να έχει "γαλόνια" όπως φαίνεται. Αναφέρομαι στα "γαλόνια" που ο ίδιος ο Θεός του έδωσε...αυτός ο πάνσοφος δημιουργός των πάντων. Έτσι δεν αφήνεται να εννοηθεί; έτσι δεν περιγράφεται; περίεργο μου φαίνεται...οπότε πως να προχωρήσει κανείς; αφού κάτι βρωμάει στην υπόθεση. Άρα...παραμένουμε με τους ανθρώπους (τουλάχιστον εγώ).
Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα, το οποίον εξερράγη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apofasismenos : 09-08-15 στις 12:58 |
|
|||
|
|||
Τα έχεις καταλάβει λάθος. Αν τελικά ισχύει τότε δεν είναι έτσι όπως το λες... δηλαδή δεν δίνεις την ψυχή σου επειδή η ψυχή σου είσαι εσύ. Επιπλέον δεν υπάρχει καλος και κακός θεός.
Υπάρχουν δύο δυνάμεις (παρπάνω βασικά αλλα τώρα αυτές μας αφορούν) η μία (που είναι οι άγγελοι) υπηρετεί τις δυνάμεις του κάρμα, της μοίρας, του θείου θελήματος κλπ ενώ ή άλλη δύναμη (που είναι οι δαίμονες ή οι αρχαίοι θεοί) σε απλευθερώνει από αυτες τις δυνάμεις και σε βοηθάει σε διάφορους τομείς ( αν φυσικά κάνεις κάποια πράγματα) Αν είσαι με το δεύτερο "στρατόπεδο" πας στην κόλαση (Hell-Ελ) δηλαδή σε ένα ελεύθερο αστρικό πεδίο που σε αφήνουν να κάνεις ότι θέλεις σε ένα ελεύθερο πνευματικό αντίγραφο της γης, με λίγα λόγια είναι ο παράδεισος της απόλαυσης (όχι μόνο υλικής άλλα και πνευματικής κλπ) και μπορείς να φύγεις κιόλας ή να μετενσαρκωθείς (και έτσι κερδίζεις και εσύ και αυτοί αφού ενδυναμόνεται η κόλαση από την ενέργεια σου) όμως αν έχεις αφιερώσει την ψυχή σου γίνεσαι δαίμονας/θεός με υπερφυσικές δυνάμεις και άλλα προνόμια Αυτά βάσει κάποιον πληροφοριών που έχω ( μάλιστα ήξερα κάποιον που είχε επικοινωνήσει με τον Εωσφόρο και του είπε αυτά τα πράγματα και κάποιον άλλον που λέει ότι έχει δει την κόλαση στο αστρικό πεδίο από το αστρικό του σώμα μέσω αστρικής προβολής) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfighter98 : 09-08-15 στις 13:34 |
|
|||
|
|||
Άρα τελικά η κόλαση μόνο καζάνια και φωτιές δεν έχει... η διαφορά με τον παράδεισο, ποιά είναι; Τι διαφορετικό έχει ο παράδεισος;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
είναι ο κακός. Αν όμως το έχω καταλάβει λάθος, τότε φταίνε όσοι το μετέφεραν έτσι. Δηλαδή εγώ καταλαβαίνω ακριβώς ότι μου λένε. Αν μεταφέρουν λάθος, θα καταλάβω λάθος. Ίσως γι'αυτό τελικά να απαξιώνω όλο το στερέωμα. Διότι έχει πολλές θεωρίες αλλά καμιά (μαζική) απόδειξη. Επίσης λες: "αν τελικά ισχύει τότε δεν είναι έτσι όπως το λες". Αυτό είναι αντιφατικό. Το σωστό είναι να ξέρεις ότι ισχύει κάτι για να μπορέσεις να συνεχίσεις τον συλλογισμό. Έτσι όπως το έγραψες, δείχνεις ότι δεν είσαι σίγουρος κι άρα δεν ευσταθεί απόλυτα. Ίσως βέβαια να μπερδεύτηκες. Ανθρώπινο. Ας δούμε όμως τώρα την παράμετρο του να μην ισχύουν αυτά. Αν δεν ισχύουν όλα αυτά αλλά ισχύουν αυτά που έγραψες τότε αυτομάτως έχουμε ξανά το ίδιο σενάριο περίπου εξ'αντιστροφής. Δηλαδή αφού οι δαίμονες, αρχαίοι θεοί κτλ σε απελευθερώνουν τότε κάποιος σε κρατάει σκλαβωμένο ή έστω σε νάρκωση. Οι άγγελοι μήπως αν κατάλαβα καλά σε συνδυασμό με την τρομολαγνεία; εδώ έρχεσαι σε αντιπαράθεση με όσους επικαλούνται τους τελευταίους μετά από νηστείες, ιστορίες, δοκιμασίες κτλ για να τους προστατέψουν στις επικλήσεις που κάνουν. Ως γνωστόν κι όπως έχει αναφερθεί και σε άλλα σάιτ, οι επικλητές επιδιώκουν κάποιες φορές να ζορίσουν ή να αναγκάσουν τους δαίμονες να τους κάνουν τα χατήρια. Από'δω εξάγεται το συμπέρασμα ότι για να αναγκάζουν τους δαίμονες και να φτιάχνουν κύκλους (έσω κι έξω) χεσμένοι μάλιστα μην βγουν εκτός κι υπό την αγκαλιά του αρχάγγελα (επίτηδες το "αρχάγγελας"), να κουβαλάνε σπαθιά, γκλίτσες κι άλλα συμπράγκαλα για προστασία...τους φοβούνται. Μα καλά...τόσο διαβασμένοι και τους φοβούνται; δεν ξέρουν αυτό που είπες; ότι έρχονται ως απελευθερωτές; εκτός αν οι δαίμονες έρχονται ως απελευθερωτές σαν τους Αμερικάνους στην Μοσούλη με δυο τσουβάλια ρύζι ως μπόνους για να ρουφήξουν το πετρέλαιο (χιούμορ). Θα ήθελα να μου τα εξηγήσεις αυτά. Η τελευταία σειρά σου "γέρνει" λίγο. Γίνε πιο αναλυτικός. Δεν χρειάζονται δα και φοβερές λεπομέρειες. Υ.Γ Αναμενόμενη απορία: και γιατί δεν κάνουν όλοι έτσι να την βγάζουν "ζάχαρη"; αν ισχύουν αυτά, τότε ο παράδεισος (που ούτε αυτός ξέρουμε αν ισχύει) τι διαφορά έχει; να υποθέσω περισσότερη γαλήνη; εμένα μου αρέσει η γαλήνη αλλά μου αρέσουν κι οι γκόμενες, το καλό φαί, η καλή παρέα, τα σπορ, το διάβασμα κτλ. Δεν θέλω υπερδυνάμεις αλλά θέλω αυτά που θέλω (και τα θέλω ολα, δεν τα βαριέμαι).
Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα, το οποίον εξερράγη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apofasismenos : 09-08-15 στις 14:39 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απ την άλλη η κόλαση θα είναι ένα μέρος που θα συγκεντρωθούν όλοι αυτοί που ακολουθούσαν τις εντολές του σατανά [εξαπατημένοι ή όχι] και παρέα με αυτόν θα καταστραφεί εντελώς!. Επομένως, ο σατανάς μπορεί και έχει εξαπατήσει πολύ κόσμο προσφέροντας στους υποψηφίους υλικά πράγματα/αγαθά [στη κόλαση] όπως άφθονες γυναίκες,άφθονο αλκοόλ,όλων των ειδών ουσιών,τσιγάρο κτλ και λογικά κάποιοι δελεάζονται απ αυτή την προσφορά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε κόλαση γιατί έτσι ο σατανάς τους προσφερει καλύτερο μέλλον γεμάτο ηδονή και απολαύσεις απ ότι ο Θεός και ο Παράδεισος Του!.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Για τον παράδεισο θα σας πω τι μου είπε κάποιος θεολόγος( αν και δεν είμαι σίγουρος τα πόσο αλήθεια είναι αυτά που έλεγε). Μόλις πάει κάποιος στον παράδεισο δεσμεύεται η ενέργεια του και ενώνεται με την ενέργεια εου παραδείσου. Στον παράδεισο ζει κάποιος κοντά στον θεό ενάρετα, άμα πχ σε κάποιον του αρέσουν οι απολάυσεις κλπ κλπ τότε ο παράδεισος δεν κάνει για αυτόν. Όπως επίσης η κόλαση δεν κάνει για έναν μοναχό της εκκλησίας. Ένας άλλος θεολόγος είπε ότι ο παράδεισος είναι η ευτυχία που αισθάνεται κάποιος επειδή είναι κοντά στο θεο ακόμα και στην γη (πχ ένας μοναχός) Πάντως εγώ πιστεύω ότι υπάρχει και μετενσάρκωση (ακόμα και για αυτους που έχουν πάει στην κόλαση ή στον παράδεισο, αν θέλουν να εξελιχθούν πιο πολύ ή για κάποιο άλλο σκοπο ) Επιπλέον δεν ξέρω αν πάνε όλοι οι άνθρωποι στον παράδεισο ή στην κόλαση ή αν απλά κάποιοι περιφέροντε στο αστρικό πεδίο μέχρι να μετενσαρκωθούν Παράθεση:
Οι δαίμονες (όπου είναι είναι οι αρχαίοι θεοί απλά στην βίβλο έχουν διαστρεβλωθεί για να φαίνονται ως κακοί) σε απελεθερώνουν από τη μοίρα, το κάρμα την, θεία τιμωρία κλπ και σε βοηθούν να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως θες ενώ οι άγγελοι υπηρετούν αυτές τις δυνάμεις... Αυτοί που κάνουν κύκλους, ασχολούνται με σολωμονική μαγεία (όπου είναι αντιδαιμονική και κάποιοι λένε πως επικαλούνται αγγέλους ) και μάλιστα η χρήση σολωμονικής μαγείας απογορεύεται στον εωσφορισμό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfighter98 : 09-08-15 στις 16:31 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Φίλε Μπάμπη...αναφέρθηκες στις γυναίκες, στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Θα'θελα να σε ρωτήσω λοιπόν...εσύ δηλαδή πως την βγάζεις;
δεν πας με γυναίκες ή έστω με μία; είναι φυσιολογικό αυτό; όλοι οι άνδρες όταν δουν μία σέξυ γυναίκα θέλουν να την μπουζουριάσουν. Δηλαδή ο διάβολος κρύβεται πάντα από πίσω; καλά...είμαστε σοβαροί επιτέλους εδώ μέσα; τουλάχιστον παραδεχτείτε ότι είναι φυσιολογικό για έναν άνδρα να θέλει να αυτώνει γυναίκες διότι έτσι που πάμε, θα το βγάλετε κι αυτό λάθος (ήδη το βγάλατε). Πες μου κάποιους αρχαίους θεούς να μπω στο νόημα. Τι σημαίνει "αντιδαιμονική"; τι ρόλο βαράνε οι "κυκλόφιλοι"; πιστεύω ότι μπορείς να γίνεις περισσότερο αναλυτικός αφού όπως λες γνωρίζεις κάποια πράγματα. Είναι άβολο να εμφανίζομαι και να ρωτάω καθώς έχει κι άλλα μέλη στο φόρουμ να μιλήσουν. Πες κατευθείαν ότι θες κι εξήγησέ το με δικά σου λόγια. Όπως το βλέπει ο greekfighter98 δηλαδή.
Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα, το οποίον εξερράγη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apofasismenos : 09-08-15 στις 17:13 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η κόλαση, <<το πυρ το εξώτερο έχει ετοιμαστεί για τον διάβολο και τους αγγέλους του>> επίσης όμως θα ακολουθήσουν και άνθρωποι. Δεν πρόκειται για μοίρα ή κάρμα αλλά για επιλογή όσων αρνήθηκαν την <<πρόσκληση>> Του Θεού. Η κόλαση για τους ανθρώπους θα είναι σαν να βρίσκονται στο κρύο μέσα στην νύχτα και θα βλέπουν την Βασιλεία χωρίς να μπορούν να μπούνε πλέον μέσα και να συμμετάσχουν σε αυτήν. (παρόμοια είναι η περιγραφή στην Καινή Διαθήκη η παραβολή του πλούσιου και του φτωχού Λαζάρου). Ο διάβολος μπορεί να υπηρετεί και να προσφέρει οφέλη στον άνθρωπο μόνο και μόνο για να τον απομακρύνει από Την Βασιλεία και την Δόξα του Χριστού που ο ίδιος έχασε. Δεν τον ενδιαφέρει να έχει ακόλουθους και πιστούς αλλά να απομακρύνει όσους περισσότερους μπορεί από τον Θεό.