|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Οι χρονολογήσεις με ραδιενεργό άνθρακα δεν δέχονται αμφισβήτηση. Όσον αφορά την επαγωγική λογική εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που κολλάει, εφόσον δεν γίνεται καμία γενίκευση. Και τώρα για την δημιουργία της Γης.... Ούτε εσύ ήσουν παρών όταν δημιουργήθηκε οπότε γιατί να σε πιστέψει κάποιος? Επειδή το λέει ένα βιβλίο? Αν είναι έτσι να πιστεύουμε ότι λένε και τα βιβλία του Χάρι Πότερ... Η Βίβλος όπως λένε και οι θεολόγοι είναι θεόπνευστο βιβλίο όχι θεόσταλτο... Το βιβλίο της Γενέσεως το έγραψε ένας Εβραίος του 17ου αιώνα π.Χ.Είναι απολύτως λογικό να μην αναφέρεται σε Μεγάλη Έκρηξη, Εξέλιξη, πρωτόνια, αντιύλη, μαύρες τρύπες κοκ Αν προσπαθούσε να εξηγήσει όλα αυτά στους υπόλοιπους θα αποτύγχανε πλήρως, όπως εγώ θα αποτύχω αν προσπαθήσω να διδάξω ολοκληρώματα στον σκύλο μου. Πρόσεχε λοιπόν σε ποιους απευθύνεται το βιβλίο, θα σε βοηθούσε να κατανοήσεις τον σκοπό του.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλήθεια, τι δε μπορείς να καταλάβεις απ' αυτήν την απλή πρόταση; Αν δε μπορείς να κατανοήσεις τα απλά Ελληνικά, πως θέλεις να μάθεις για την δημιουργία του σύμπαντος; Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ο επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής, θα είναι ο μόνιμος εφιάλτης τους στα μόνιμα εκπεμπόμενα σκοτεινά όνειρά τους. Παράθεση:
Τώρα, επειδή το βιβλίο της Αγίας Γραφής αναφέρεται όχι μόνο στη δημιουργία της γης, αλλά και σε αυτήν των πάντων, οφείλουμε να το εξετάζουμε πολύ προσεκτικά. Προς το σκοπό αυτό, μια ανάλυση σχετικά με το θέμα που συζητάμε, γίνεται εδώ και εδώ. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Trolling like a boss ο τύπος. Σε παραδέχομαι και δεν περιγράφω άλλο. Έχουμε νικηθεί κατά κράτος και δηλώνουμε υποτέλεια άνευ όρων.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ένα ικανοποιητικό δείγμα βρίσκεται εδώ. Που δείχνει τους μόνιμα ηττημένους = τα σαθρά δεκανίκια σας. Απολαύστε τα!!! Παράθεση:
Παράθεση:
Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Αφού αυτά τα φανταστικά δισεκατομμύρια χρόνια που βρίσκουν οι πρωταθλητές της μόνιμης άγνοιας και του σκοταδισμού, ο απαράβατος επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής, τα γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vassilis_1 : 18-08-13 στις 16:53 |
|
||||
|
||||
έπρεπε να παραθέσεις άρθρο του 70 όχι του 2000.., έτσι θα βλέπαμε με περισσή υπερηφάνεια ποσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Αχ, ναι!
Παράθεση:
Προσεύχομαι να κατανοήσει σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα την μικροπρέπειά της και να σταματήσει να διαδίδει ψεύδη και δαιμονικές "αλήθειες", που μόνο σκοπό έχουν την αποστροφή του ανθρωπίνου γένους από την αγκαλιά Του. Πόσο, μα πόσο, φτωχοί και ρακένδυτοι είμαστε όλοι μας μπροστά Του και μπροστά στο θεόπνευστο όλον Του. Ελπίζω να διαδώσω κι εγώ με τη σειρά μου τις επιθυμίες Του, όπως έκανες κι εσύ αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ! Έχω, ήδη, καταστρέψει την ανούσια βιβλιοθήκη μου και έχω τοποθετήσει αντί των σατανικών επιστημονικών συγγραμάτων, βίους Αγίων της ένδοξης Εκκλησίας μας και, φυσικά, το βιβλίο των βιβλίων ... την Αγία Γραφή μας! Σ' ευχαριστώ που με έβαλες στον σωστό δρόμο, τον δρόμο Του. Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να εγγραφώ, να απευθυνθώ, ώστε να αποκτήσω περισσότερες πνευματικές γνώσεις, σα κι αυτές των ιεραποστόλων Του. Σα και τις δικές σου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευελπιστώ σε μία συζήτηση που ως σκοπό θα έχει το "ξεσκέπασμα" των δόλιων φερεφώνων του Σατανά.
|
||||
|
||||
Ναι όντως πρέπει να αναγνωρίσουμε το "Βατερλό" μας. Ααααχ.... Duo sunt infiniti universi et hominis stultitia; et ego sum non certus de universi. (ελπίζω να το έγραψα σωστά, τα λατινικά δεν είναι το δυνατό μου σημείο)
|
||||
|
||||
[QUOTE=Vassilis_1;105678]Αγαπητέ Vakryle, ότι έχετε νικηθεί κατά κράτος είναι πασιφανές.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Ή σαν αυτήν που ακολουθεί; Παράθεση:
Αυτές είναι αποδείξεις!!! Αστειεύεσαι τώρα; αυτή είναι πρόοδος!!! Να βαδίζεις με σιγουριά στο δρόμο της αποδεδειγμένης συνεχούς άγνοιας!!! |
|
|
|