|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μεγάλο offside .Δεν υπάρχει καμιά εξελικτική γραμμή σε κανένα σύμπαν που να οδηγεί από τον χιμπαντζή στον άνθρωπο
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σε ενα αλλο θα κερδισω πεναλντι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ευσταθια : 01-11-14 στις 00:37 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
1) Τι ακριβώς είμαι και σε απο τι κρυβόμουν τόσο καιρό. Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Με έχεις προσβάλει ήδη με όποιον τρόπο μπορείς (τους λίγους που διαθέτεις δηλαδή), ρίξε αλλη μια, θα την αντέξω 2) Πόσο πολύ πρέπει να έχεις γραμμένο τον κόσμο γύρω σου; Δεν εννοώ της σελίδας, εννοώ τους πραγματικούς ανθρώπους. 3) Ποιός σου είπε οτι στα φόρουμ που έκατσαν κι έστησαν μερικοί άνθρωποι απο μεράκι και σε φιλοξενούν δωρεάν πρέπει να γίνονται αποδέκτες της "πλάκας" σου; 4) Νομίζεις οτι ο υπόλοιπος κόσμος εδω μέσα συμμερίζεται την πλάκα σου, δηλαδή να τους δουλεύεις κάθε μέρα; 5) Προφανώς οταν στριμώξουν τα πράγματα, όταν ξεβρακωθεί δηλαδή ο βασιλιάς και δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά αρχίζει η πλάκα. Εντελώς ξεδιάντροπη οπτική γωνία αυτή. Και όμως αγαπητέ, κυοφορείται η αποκάλυψη του αιώνα: εξελικτική γραμμή που οδηγεί απο τον άνθρωπο στον χιμπατζή. Και δεν αναφέρομαι στον πλανήτη των πηθίκων. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 01-11-14 στις 01:20 |
|
|||
|
|||
Αφου σου αρεσουν τα παιχνιδια θα παιξουμε .
Καταρχην εχω να κανω και αλλα πραγματα στην ζωη μου απο το να ειμαι σε ενα φορουμ απο το πρωϊ ως το βραδυ και ξανα. Κατα δευτερο δεν υπαρχει κατι προσωπικο. Πως θα μπορουσε αραγε. Σου ειπα οτι μεσα στους ορους του παιχνιδιου ειναι να κερδιζεις . Απο κει και περα αν για σενα ειναι τοσο σημαντικο να "υπαρχεις" σε εναν ηλεκτρονικο χωρο , εγω δεν εχω αυτο το θεμα. αν ομως υπαρχει μεγαλο προβλημα . Παω πασο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ευσταθια : 01-11-14 στις 01:43 |
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι τεκμηριωσες απολυτα την θεση σου. Η καλυτερη εκδοχη του trolling που εχω διαβασει. Τραγικα πραγματα...
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Συμφωνα με πολλες μελετες, η ελλειψη υπνου και κατ επεκταση η διαταραχη του κιρκαδικου ρυθμου , αυξανει τις πιθανοτητες υπολειτουργιων στο κεντρικο νευρικο (εγκεφαλος) , αλλα και περιφερικο συστημα, με αποτελεσμα κακη αντιληψη, κριση, κτλ. Ψαχνω αμεσως για την βιβλιογραφια. Ειμαι γεματη τυψεις... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ευσταθια : 01-11-14 στις 02:06 |
|
|||
|
|||
Δεν παω για υπνο γιατι συμβαινει να κανω και μια δουλεια για τα προς το ζην παραλληλα που δυστυχως δεν θα μαθεις. Σε αντιθεση με αλλους αργοσχολους που ξενυχταvε για να σπανε πλακα με τους γυρω τους. Δυστυχως ελλειψη διαχειρησης ολα αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη heretic : 01-11-14 στις 02:17 |
|
|||
|
|||
Κανεις δεν ξερει απο που προερχεται ο ανθρωπος...
Εγω λεω ειναι μια απεικονιση φωτος στο φυσικο πεδιο. Το σωμα του ειναι μια βιοενεργειακη μηχανη πολυ εξελιγμενη και εμεις ειμαστε το ηλεκτρικο ρευμα που τη θετει σε κινηση(ψυχη-αστρικο σωμα)... Προερχομαστε απο το φως... Το φως απο που προερχεται? Καποιοι λενε απο το Ταο ,απο το κενο, απο αυτο που δεν ειναι και δεν μπορεις καν να το ορισεις με λογια... Αρα πρωτα υπηρξε ανθρωπος και μετα ανθρωπος.Οχι πιθηκος και μετα ανθρωπος... Το φως δημιουργησε κατευθειαν ο,τι ξερουμε σαν ζωη... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panosfromlydian : 01-11-14 στις 03:52 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μήπως, τελικά, (και χωρίς ίχνος ειρωνίας ή προσωπικής επίθεσης) χρειάζεσαι κάποια βοήθεια ή έστω να επαναπροσδιορίσεις τη ζωή σου με ζωντανούς φίλους και όχι διαδικτυακές περσόνες; |
|
||||
|
||||
Για αυτά που αναφέρει Ο Dawkins στο συγκεκριμένο βίντεο, έχω ασχοληθεί εδώ και ο νοών νοείτω.
Παράθεση:
Τώρα μιλάμε για την «επιστήμη». Καμία απολύτως, ούτε μία για δείγμα «προφητεία» της «επιστήμης», δεν έχει αποδειχθεί. Αν έχεις διαφορετική άποψη, τόλμησε και απάντησε στο ακόλουθο ερωτηματολόγιο: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Για αυτό ακριβώς, δια των ερμηνειών που εγκρίνει, απορρίπτει ΟΛΑ τα παραμύθια της επιστημονικής φαντασίας, όπως: του πρώτου μορίου, της εξέλιξης, του big-bang, της χρονολόγησης... Τώρα, το τι λέει ο οποιοσδήποτε απολογητής, που διαφοροποιείται από τις θέσεις της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, για τα μέλη Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι τελείως άνευ σημασίας. |
|
|
|