|
Παράθεση:
|
Προσωπική μου άποψη ότι η Ελλάδα είχε παρακμάσει πολύ πριν την εμφάνιση του Χριστιανισμού.Και γενικά όλα τα πράγματα έχουν ακμή και παρακμή και μιλάμε για χιλιάδες χρόνια ιστορίας,τίποτα δεν είναι αθάνατο και ό,τι πιθανόν είναι,αλλάζει συνεχώς μορφές για να επιβιώσει.Αλλά η Κλασσική εποχή της Ελλάδας(που είχε φοβερά επιτεύγματα αλλά και πολλά στραβά,ας μην τα ωραιοποιούμε όλα) είχε τελειώσει προ πολλού,ενώ αν μιλάς για παγανισμό...αυτός είχε ήδη πεθάνει πολύ πριν την κλασσική εποχή και δεν έμελε να ξαναγεννηθεί ποτέ.
|
Παράθεση:
Πολλοί πόλεμοι βλέπεις με αποτέλεσμα υπερβολική καχυποψία και διχόνοια.. ρουφιανια και όλα τα άλλα μαζί στον ύψιστο βαθμό. (πακέτο δώρο). Μάλλον για αυτό μιλάς εσύ. Όμως επιμένω ότι και αυτή η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σύμφωνα με της παραπάνω βλέψεις.. Σε πολλά σημεία δεν μου θυμίζει κάτι το θεϊκό.. όμως δεν φταίει το θειο σε αυτό. Να έχετε μια όμορφη ανάσταση σε 30 λεπτά! Ετοιμάζομαι και εγώ. |
Καλή επ-ανάσταση σε όλους!Φίλε μου Ερμή προσωπικά πιστεύω ότι ο Κάιν εννοεί την παρακμή της αρχαίας Ελλάδας γιατί ο Χριστιανισμός έχει υϊοθετηθεί από τους Έλληνες εδώ και 2000 χρόνια,ενώ τα φαινόμενα που αναφέρεις έχουν δημιουργηθεί την τελευταία 20ετία.
|
Λοιπον πιστευω πως ο χριστος δεν ηταν τιποτε αλλο απο εναν επαναστατη της εποχης του.Οι μουφες περι θεου ειναι αναποδικτες.Αν οντος εγιναν αυτα που λενε εγω θα τα απεδιδα ως αποτελεσμα της τρομερης του θελησης και της πνευματικης του ενεργειας.Ο Χριστος περα απο την καλοσινη διδαξε και την δυναμη του ανθρωπου.Ο Θεος απλα ειναι το αντικιμενο για την συγκεντροση και την εφαρμογη της δυναμης
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Η χριστιανική διδασκαλία υμνεί τους φτωχούς, τους κακομοίρηδες και τους αγράμματους. Πράγμα πολύ κακό για τον άνθρωπο και για την πρόοδό του, καθώς τον κάνει να νιώθει υπερήφανος για την μιζέρια του. Για να συναντήσει κανείς τον φανταστικό θεό των χριστιανών, αρκεί μόνο να πιστεύει τυφλά σ΄αυτόν. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο προσόν. Επίσης κακό. Όσο πιο πολύ επιρροή έχουν αυτού του είδους οι θρησκείες σε έναν λαό, τόσο πιο πολύ φρενάρουν την πρόοδό του και την εξέλιξή του. Παράθεση:
Οι Θεοί του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, αποτελούν καλό παράδειγμα... Ήταν οι Θεοί των ηρώων, των έξυπνων και των δυνατών. Για να συναντήσουν αυτούς, τους φανταστικούς βεβαίως Θεούς οι αρχαίοι, θα έπρεπε να είναι έξυπνοι, δυνατοί, σπουδαίοι, ικανοί... Γεγονός που απέφερε τον θαυμαστό ελληνικό πολιτισμό. Δεν εννοώ βέβαια ότι πρέπει να επαναφέρουμε τους αρχαίους Θεούς, άλλες εποχές οι σημερινές, αλλά να μην αφήνουμε κανέναν να τους αφορίζει. |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:18. |
|
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.