|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας αγγίζει καθόλου το θέμα της ιστορικότητας του Ιησού; | |||
Ναι θεωρώ καταλυτική τη συγκεκριμένη πληροφορία | 153 | 56,88% | |
Όχι ,καθώς με ενδιαφέρει αποκλειστικά η διδασκαλία του | 57 | 21,19% | |
Δε με αφορά το θέμα | 59 | 21,93% | |
Ψήφισαν: 269. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο Αλβέρτος κάποτε είχε πει.. "Χίλια παραδείγματα μπορούν να πουν ότι έχω δίκιο, ένα φτάνει να πει ότι έχω άδικο". Το ότι εσύ έχεις ό,τι έχεις (που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αποτελεί πειστήριο περί της ορθότητας όποιος και εάν είναι ο όγκος του ό,τι και να ήταν οι άνθρωποι που λες ότι μίλησες) και το ότι εσύ έχεις πειστεί για κάτι... δεν αποτελεί απόδειξη για την ορθότητα του.- Θα είχε λήξει το "θέμα" εάν δεν μπορούσε ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ να πει ΤΙΠΟΤΑ για το αντίθετο. Από τη στιγμή που ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ υπάρχει που να μπορεί να στοιχειοθετήσει επιχείρημα βάσιμο για την αντίθετη "πλευρά" (και είναι αρκετοί αυτοί... όπως είναι αρκετοί αυτοί που έχουν "τις έρευνες, τα βιβλία, τα download και τις συζητήσεις ωρών" με τους υπέρμαχους της άλλης "πλευράς") σημαίνει αυτομάτως πως δεν έχει λήξει τίποτα... Εσύ μπορείς να παραβλέψεις ό,τι θέλεις... δεν σημαίνει όμως ότι αυτή είναι και η αλήθεια... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έρευνα... !!!!!!!!!!!!!!! Εκτός και εάν μπορείς να προσκομίσεις κάποια απόφαση του "ISO" περί ιστορικότητας του Ιησού.. Οπότε πάσο.... Μπορείς όμως; Δεν νομίζω... γιατί δεν υπάρχει!!!! |
|
|