|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν τον έχω τόσο ηλίθιο τον Σαββίδη να πέταξε 4 μύρια €€€ στον κουβά... ή μήπως όχι; |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Πλάκα πλάκα, έχει γίνει λίγο κράτος στη θεσσαλονίκη ,έχει μεγάλη δύναμη, δικτυώνεται παντού οικονομικά στη θεσ/νικη(γενικά μακεδονία) και έχει πάρει και μεγάλο όχλο με το μέρος του ως πρόεδρος του πάοκ(κανένας πρόεδρος δεν βγάζει χρήματα από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο,καμία ομάδα δεν έχει κέρδος). Δεν ξέρω αν σε κάποιους μπορεί να φανώ ως οπαδικά σκεπτόμενος, αλλά αν ήμουν στην ελληνική κυβέρνηση θα είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα αν εμφανιζόταν από το πουθενά κάποιος άγνωστος και άρχιζε να σκορπά αριστερά και δεξιά τα εκατομμύριά του(φυσικά Ελλάδα ήμαστε, ο μόνοςς τρόπος να δραστηριοποιηθεί ο οποιοσδήποτε πολιτικός θα αφορούσε το προσωπικό οικονομικο του κέρδος...). Μακάρι να είναι απλά ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, γιατί ταϊζει πολύ κόσμο στη βόρεια Ελλάδα με τις επενδυσεις του. |
|
||||
|
||||
----
Είναι αυτό που λέμε "αν δε στοιχειώσετε άνθρωπο, γιοφύρι δε στεριώνει...", πόσο μάλλον 3όροφο σχεδόν 100 χρονών με οπωσδήποτε πολλά κατασκευαστικά θεματάκια λόγω παλαιότητας. Τι νομίζατε, θα έρθει ένα συνεργείο και θα το κάνει σπίτι απ'την αρχή? Και θα πάνε περίπατο οι θρύλοι για την κατάρα, τους βρυκόλακες και δε ξέρω και εγώ τι άλλο? Οχι κύριοι, δε θα ξεμπερδέψουμε μ'αυτά τόσο εύκολα.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Πιστεύω ο φίλος Johnkokk έθεσε σωστά το θέμα στην πραγματική του διάσταση. Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια η ασφάλεια των εργαζομένων πάει περίπατο όπως με πολλά απο τα δικαιώματά τους..... Πιστεύω πως το ατύχημα (εργατικό ατύχημα) δεν περιέχει κάτι το μεταφυσικό... Ένας 65 ετών εργάζεται (ανάγκη γάρ) και έπεσε πιστεύω ήταν εργατικό ατύχημα με υπαιτιότητα του εργολάβου.... ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΤΟ ΚΈΡΔΟΣ..... Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||