|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ναι γι'αυτό την εξέλιξη των ειδών δια της φυσικής επιλογής την πρότεινε ο Δαρβίνος που είχε σπουδάσει θεολογία και το big bang ο Lemaitre που ήταν καθολικός ιερέας. Αν δε σου αρέσουν αυτές οι απόψεις επειδή σου χαλάνε το ντεκόρ τουλάχιστον ρίξε το φταίξιμο στους σωστούς ανθρώπους... Δηλαδή στην ίδια την Εκκλησία...Βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας...Άντε και ευτυχισμένα Saturnalia σε όλους...Ο Sol Invictus να σας έχει όλους καλά
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Όλες αυτές οι θεωρίες είναι του πεταμού. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Όσο για την εξέλιξη, τα έχουμε γράψει ένα χρόνο τώρα αλλά ... Κι εγώ δεν τη βλέπω με καλό μάτι, καθώς, θεωρώ πως έχουμε θεϊκό σπινθήρα μέσα μας και αυτός δεν μπορεί να προήλθε από εξέλιξη, όμως τα στοιχεία δείχνουν άλλα. Και οκ! ας μην την αποδεχτούμε (ή ας κρατήσουμε και μια πισινή), αλλά όχι ότι είναι και αστήρικτη. Φύγε από την παγίδα Vassilis_1 - Μπάμπης76. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
και αυτήν που αποδέχεται η Ορθόδοξη Εκκλησία. Η “Εις άτοπον απαγωγή” έκανε το καθήκον της, βγάζοντας αποδεικτικό συμπέρασμα, το οποίο αρκεί. Τώρα, αν εσύ δεν συμφωνείς με την επιστήμη, δικαίωμά σου. |
|
|||
|
|||
Βασίλη και Χρήστο, οι ποιο κάτω πανεπιστημιακοί καθηγητές "υποστηρίζουν ότι λέτε βλακείες" μια και υποστηρίζουν την διδασκαλία της εξέλιξης στα σχολεία.
Και δεν είναι μόνο αυτοί, έρχονται και άλλοι..... Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rados : 23-12-14 στις 18:36 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κατά της διδασκαλίας της εξέλιξης στα σχολεία, είπα ότι δεν πιστεύω στην εξέλιξη. Δεν έχω σχέση με την πολιτική ακόμα. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν είναι θέμα πίστης, αλλά κοινής λογικής. Δεχόμαστε την εξελικτική θεωρία γιατί είναι η μόνη επιστημονική θεωρία σχετικά, που έχει επαληθευτεί επαρκώς και που ικανοποιεί όλα τα σχετικά δεδομένα. Δεν είναι αποδεκτή η διδασκαλία της, σαν μια από τις σχετικές εναλλακτικές θεωρίες, όπως ίσως κάνεις εσύ. Η σελίδα σαφώς και ξεκαθαρίζει ότι ο δημιουργησμός δεν έχει θέση στα σχολεία στα πλαίσια της διδασκαλίας της βιολογίας. Ο δημιουργησμός ειναι μια θρησκευτική δοξασία, που την υποστηρίζει πλέον ένα μικρό μέρος των πιστών χριστιανών. Και αυτό δεν είναι θέμα πολιτικής αλλά επιστήμης. Βάλε λοιπόν σε μια σειρά τις σκέψεις σου. Και μερικοί ακόμα καθηγητές πανεπιστημίου που υποστηρίζουν την εξελικτική. Άσχετοι κατά Χρήστο και Βασίλη.... Αυτοί λες να μην γνωρίζουν από επιστημονική μεθοδολογία Βασίλη και να γνωρίζεις εσύ...... Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rados : 24-12-14 στις 11:24 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Το αν πιστεύουν ή το αν είναι σίγουροι 100% αυτοί το ξέρουν και δεν με νοιάζει.
Εγώ δεν πιστεύω. |
|
|
|