|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ἄγγελος πρωτοστάτης, οὐρανόθεν ἐπέμφθη, εἰπεῖν τῇ Θεοτόκῳ τὸ Χαῖρε καὶ σὺν τῇ ἀσωμάτῳ φωνῇ, σωματούμενόν σε θεωρῶν Κύριε, ἐξίστατο καὶ ἵστατο, κραυγάζων πρὸς αὐτὴν τοιαῦτα.
Χαῖρε, δι' ἧς ἡ χαρὰ ἐκλάμψει, χαῖρε, δι' ἧς ἡ ἀρὰ ἐκλείψει. Χαῖρε, τοῦ πεσόντος , Ἀδὰμ ἡ ἀνάκλησις, χαῖρε τῶν δακρύων τῆς Εὔας ἡ λύτρωσις. Χαῖρε, ὕψος δυσανάβατον ἀνθρωπίνοις λογισμοῖς, χαῖρε, βάθος δυσθεώρητον καὶ Ἀγγέλων ὀφθαλμοῖς. Χαῖρε, ὅτι ὑπάρχεις Βασιλέως καθέδρα, χαῖρε, ὅτι βαστάζεις τὸν βαστάζοντα πάντα. Χαῖρε, ἀστὴρ ἐμφαίνων τὸν Ἥλιον, χαῖρε, γαστὴρ ἐνθέου σαρκώσεως. Χαῖρε, δι' ἧς νεουργεῖται ἡ κτίσις, χαῖρε, δι' ἧς βρεφουργεῖται ὁ Κτίστης. Χαῖρε, Νύμφη ἀνύμφευτε. Ευλόγησον...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ απάντησης. Κι αυτό για δύο λόγους : 1. Έχεις λάβει επαρκείς απαντήσεις τόσο εδώ, όσο και στα υπόλοιπα fora στα οποία βάζεις το cd σε play/repeat mode. Τις έγραψες στα παλαιότερα των υποδημάτων σου, πράγμα που οδηγεί στο : 2. Δεν είσαι εδώ για να ερευνήσεις/μάθεις αλλά για να προπαγανδίσεις/ προσηλυτίσεις. Είτε φταίει η λοβοτομή, είτε τα κέντρα που σε αμόλησαν στα fora, εκτελείς συγκεκριμένες εντολές. Μόνο που χρειάζεσαι προπόνηση ακόμα. Μου απευθύνεις ερώτηση και καπάκι με παραπέμπεις για ... βοήθεια σε παλαιότερο μήνυμά σου που είναι βουτηγμένο στην άγνοια και στην ειρωνεία, δείχνοντας ακριβώς το ποια είναι η εργασία σου στον παρόντα ιστοχώρο. Πρόσεξέ το αυτό στο μέλλον, θα χάσεις πελάτες. Σου είχα κάνει κι εγώ δύο ερωτήσεις, τις θυμάσαι; Παράθεση:
Και ναι, χρειάστηκα βοήθεια για να απαντήσω στο δύσκολο ερώτημά σου. Γι αυτό google-αρα τις λέξεις "religion evolution" και να τι βρήκα : |
|
||||
|
||||
Γενικώς είναι δύσκολο να ρίξεις ένα καλό κι έξυπνο troll! Το συγκεκριμένο δεν είναι απλά troll! Είναι το φετίχ του Ρομέρο... Πυροβολείται, πεθαίνει, θάβεται, άλλα σαν zombie ξαναγυρνά, για να αναφωνήσουμε: "oh! not again!". Είχαμε πολλά και καλά κατά καιρούς, αλλά ο Vassilis_1, το καμάρι του forum, αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Τον πνευματικό και φυσικό ηγέτη της νέας γενιάς των zombie trolls! Γι' αυτό κι εγώ, θα του προσφέρω ένα δάφνινο στεφάνι στο απάν της κεφαλής, αλλαλάζοντας: "Ζήτω"!
Παράθεση:
Αλλά και πάλι, δεν βρίσκω τον λόγο να έχει κάποιος άνθρωπος τόσο μεγάλη ανάγλη πια, το να τον έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος και όχι να είναι δημιούργημα της Φύσης. Το αν την Φύση την αποκαλούμε "Θεό", τότε ok... Αρκεί να μην εμπίπτουμε στα παραπτώματα των Εκκλησιών και των θρησκειών που θεωρούν ότι ο Θεός είναι ο καλοκάγαθος άπειρος ΩΝ, με αισθήματα αγάπης, με απέραντη κρίση και εμφανιζόμενος στα όνειρα της Jeanne d' Arc και του Γέροντα Παΐσιου! Ειδάλλως, τα αποτελέσματα θα 'ναι καταστροφικά, όπως η ύπαρξη του κολλητού μου, Vassilis_1...
|
||||
|
||||
[QUOTE=Vakryle;104787]Γενικώς είναι δύσκολο να ρίξεις ένα καλό κι έξυπνο troll! Το συγκεκριμένο δεν είναι απλά troll! Είναι το φετίχ του Ρομέρο... Πυροβολείται, πεθαίνει, θάβεται, άλλα σαν zombie ξαναγυρνά, για να αναφωνήσουμε: "oh! not again!". Είχαμε πολλά και καλά κατά καιρούς, αλλά ο Vassilis_1, το καμάρι του forum, αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Τον πνευματικό και φυσικό ηγέτη της νέας γενιάς των zombie trolls! Γι' αυτό κι εγώ, θα του προσφέρω ένα δάφνινο στεφάνι στο απάν της κεφαλής, αλλαλάζοντας: "Ζήτω"!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anna. : 12-07-13 στις 18:34 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν μπορεί να απαντήσει, γιατι η όποια απάντηση είναι θεωρία εξέλιξης. Δεν μπορεί απο ένα λευκό πρώτο ζευγάρι να γεννηθούν οι 4 φυλές των ανθρώπων, διχως να δεχθούμε μεταλλάξεις, φυσική επιλογη. Στην ουσία η Θρησκεία χρειαζεται τις θεωρίες της εξέλιξης , για να συνεχίζει να στηρίζει την καταγωγη των ανθρώπων απο ένα μόνο ζευγάρι. Αλλιώς θα έπρεπε να είχαμε 4 εντοπισμένες σε Ασια, ευρωπη,αμερικη, Αφρική ανθρώπινες εμφυτεύσεις . Το βιντεο απο τις Ανιχνεύσεις που παρέθεσε ο Libero, είναι πολυ κατατοπιστικό. είναι κρίμα που δεν έχουμε ένα πραγματικό θιασώτη των δημιουργιστών, θάχε ενδιαφέρον η αντιπαράθεση. Ο Vassilis δεν γνωρίζει καλά, είναι απλά λίγος. ------------------------------------- l
|
||||
|
||||
Όταν λέω κόσμο εννοώ οτιδήποτε προέκυψε από την Μεγάλη Έκρηξη
|
|||||
|
|||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αποτέλεσμα: Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
η Ανθρωπότητα από 2 ανθρώπους που αναπαράχθηκαν με τα παιδιά τους, και αυτά μεταξύ τους. Παράθεση:
Παράθεση:
"Η βιολόγος αόρατη μελάνη (σ.σ. ψευδώνυμο), σε μια συνέντευξή της στα Νέα, στο ερώτημα - Ο κόσµος πώς δηµιουργήθηκε; είχε απαντήσει: - Δεν ξέρω και προτιµώ να περιµένω για να µάθω, παρά να πιστεύω σε µύθους. Η παραδοχή της άγνοιας είναι σοφία. Η εμμονή επινόησης "απαντήσεων" εν μέσω άγνοιας είναι μωρία. Και ο εμπαιγμός όσων παραδέχονται την άγνοιά τους είναι ανοησία. Με το συμπάθιο κιόλας." Έκανες προσπάθεια να αντιληφθείς τι σου λέει; Παράθεση:
Στο λέει : "Δεν ξέρω και προτιµώ να περιµένω για να µάθω, παρά να πιστεύω σε µύθους." |
|
||||
|
||||
οοοοχχχχχιιιιιιι φιλε PUCK,
δεν μας τα λες καλα... η βιολογος μεχρι εδω ""Δεν ξέρω και προτιµώ να περιµένω για να µάθω" ειναι αξιοπιστη. Απο εδω ομως "παρά να πιστεύω σε µύθους" χανει παντελως την αξιοπιστια της...!! ποτε θα μαθεις φιλε PUCK,την αντικειμενικη και σφαιρικη (εμπεριεχει και ενα ειδος πολυγωνου -αλλα ψιλα πραγματα για σενα-) μεθοδο αξιολογησης? Πολυ μπερδεμενος εισαι φιλε PUCK!!
|
||||
|
||||
Φέρτε την βιολόγο στο forum!
Λαϊκή απαίτηση...
|