|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Περιμένω να μου πεις μια εφεύρεση που άλλαξε τα επιστημονικά δεδομένα όπως κοσμοθεωρία κτλ. Θα περιμένω....
Οσο για την πατέντα σου, το μόνο που θα πω είναι ότι υπάρχουν καταχωρημένες πατέντες για μηχανές που δεν δουλεύουν! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
2) Η βίδα της πατέντας μου που βιδώνει τις κολόνες στο έδαφος και όλες οι άλλες βίδες του κόσμου είναι γνωστό ότι στερεώνουν πράγματα. Δες γύρω σου τρις... βίδες. Δες και την δική μου https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q&t=5s Αν αφήσεις ένα μύλο θα πέσει προς τα κάτω ποτέ δεν θα πάει μόνο του προς τα επάνω. Αν κάτι παρατηρούμε να συμβαίνει συνέχεια το θεωρούμε αληθές. Ακόμα....Αυτό που είναι αληθές είναι η επιστημονική χαζομάρα η οποία πάει κόντρα σε αυτά που είναι φυσικά γιατί συμβαίνουν καθημερινά. Δημιουργία των πάντων από το τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα = τίποτα ... 0+0+0+0=0 κουκούτσι μυαλό Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη seismic : 29-09-18 στις 14:30 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Γιατί; Διότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες. Λοιπόν, αφού η ίδια η «επιστήμη» αποδοκιμάζει τα όργανα μέτρησης χρόνου που χρησιμοποιεί, παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι δεν ξέρει να χρονολογεί, φυσικό είναι ότι η ίδια η «επιστήμη» αποδοκιμάζει και τις θεωρίες της, περί εξέλιξης και Big Bang, τις οποίες συνδύασε με την παρέλευση εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ετών. Που είδες ότι αποδυναμώνω την Επιστήμη; Την Επιστήμη όχι μόνο δεν την αποδυναμώνω αλλά την προβάλω. Αυτή που αποδυναμώνεται είναι το παράγωγο του αποκεκομμένου από την Επιστήμη «πανεπιστήμιου» = η «επιστήμη», που όπως διαπιστώνεται από τις παρατιθέμενες αναφορές, μόνο αντιφατικές ασυναρτησίες μπορεί να εκφράζει. Ξέρεις γιατί δεν ισχύει ένα σενάριο = μια κοσμογονική πρόταση; Δεν ισχύει όταν υποπίπτει σε αντιφάσεις. Αυτό που συνέβη δηλαδή με την «επιστημονική» κοσμογονική πρόταση, η οποία καθώς υπέπεσε σε αντιφάσεις απορρίφθηκε από την Επιστήμη. |
|
|||
|
|||
Axxx αυτά έλεγε και ο Σολομός και τον έκαναν κονσέρβα!
|
|
|||||||
|
|||||||
Παράθεση:
Οι εφευρέσεις στηρίζονται σε προϋπάρχουσα επιστήμη. Εσύ μιλάς για ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ που ήλθαν αργότερα. Απλώς επιβεβαιώνεις το ότι δεν ξέρεις την διαφορά ανακάλυψης και εφεύρεσης. Ευχαριστώ. Παράθεση:
Στα είχαν πει πριν απο χρόνια οι μηχανικοί και δεν άκουγες. https://www.michanikos.gr/forums/top...CF%82/?page=27 Οι αρμόδιοι του απαντούν:: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Εχει γεμισει ολο το νετ με την πατεντα του και τις αποψεις του για το τι ειναι η επιστημη και οι εφευρετες. Σε αλλο νημα αν δεις δινει συμβουλες για χτισμο και σοβαντισμα. Κατα τα αλλα ειμαστε σε φορουμ του μεταφυσικου!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Όλα αυτά έχουν απαντηθεί. Το ότι το είπαν μηχανικοί πριν 10 χρόνια που δεν γνώριζα που πάνε τα 4 δεν σημαίνει ότι είχαν δίκαιο. Αυτό βλέπω όταν πάω να μπω μέσα στο michanikos.gr Banned You do not have permission to view this site. Ξέρεις γιατί? γιατί τους έκανα ρόμπα. Θα μπορούσα και θα το κάνω στο θέμα μου όχι εδώ να απαντήσω σε όλες αυτές τις παπαριές που μου έλεγαν. Αν απαντήσω εμπεριστατωμένα και αποδείξω ότι ή δεν ξέρουν ή ήταν ψεύτες τότε θα παραδεχτείς ότι όλοι αυτοί ήταν για τα μπάζα και ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο? Αν υπάρχει μηχανικός εδώ μέσα τώρα που ξέρω θα απαντήσω στα πάντα. Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη seismic : 29-09-18 στις 22:27 |
|
|||
|
|||
Έχουν καλή ποικιλία στην Ίο;
|
|
|||
|
|||
Παράθεση: