|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή. Άλλοι παίρνουν τα κονδύλια έρευνας και άλλοι είναι οι εφευρέτες. |
|
|||||||||
|
|||||||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Η μεν της «επιστήμης» εκπεμπόμενη χρονολογική θέση απορρίφθηκε από την Επιστήμη ως αντιφατική. Ιδού: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
οι οποίες αχρήστεψαν το αποκεκομμένο από την Επιστήμη «πανεπιστήμιο» και το παράγωγό του την «επιστήμη». Μείνε στην άγνοιά σου. Ελεύθερος άνθρωπος είσαι. Παράθεση:
παρέλευσης δισεκατομμυρίων ετών, μεγάλης έκρηξης και εξέλιξης. Τα οποία ως ήταν φυσικό δεν άντεξαν σε σοβαρή εξέταση, με συνέπεια να απορριφθούν από την Επιστήμη. |
|
|||
|
|||
Κι εγώ άμα πιστεύω ότι είμαι η μετενσάρκωση του Δία δεν πέφτω σε καμία αντίφαση,δεν παύω όμως να είμαι τρελός...(αν και πλέον δεν ρίχνεις κοπέλες με ταύρους και κύκνους,με τους ίππους πάει πλέον το κιλό,οπότε θα προτιμούσα να είμαι ο Ποσειδώνας )
|
|
||||
|
||||
Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι βασικά καλώ όλους τους φυσιολογικούς συνομιλητές να μην τούς ξαναπαντησουν ποτέ. Πρέπει το νήμα να επανέλθει σε μια σειρά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη R-b-t3r : 03-10-18 στις 17:15 |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά ο Θεός για τις διάφορες θρησκείες όποιος και να είναι πως δουλεύει? Που βρίσκει την ενέργεια? Από μπαταρίες?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη seismic : 03-10-18 στις 17:15 |
|
|||
|
|||
Εσύ είσαι σοβαρός και φυσιολογικός ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη seismic : 03-10-18 στις 17:17 |
|
||||
|
||||
Ανακεφαλαίωση λοιπόν! Η Γένεσις μας άφησε χρόνους...
Αιώνια της η αμνησία! Τα τρέχοντα δεδομένα χρονολογούν το σύμπαν περίπου στα 13 δις χρόνια με βάση τις παρατηρήσεις της ακτινοβολίας υποβάθρου και του ρυθμού διαστολής του σύμπαντος. Η δημιουργία δεν έγινε όπως τα λένε οι θρησκείες το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι στερούνται θεοπνευστίας και θεϊκής αποκάλυψης. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη seismic : 03-10-18 στις 17:31 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είναι μια ενδιαφέρουσα σκέψη που απαντά σε κάποια ερωτήματα που εθέσαν κάποιοι εδώ μέσα. Αν υπήρχε μόνο ένα σώμα στο σύμπαν, δεν θα είχε ταχύτητα (η ταχύτητα σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας είναι σχετική και όχι απόλυτη. Αν δεν υπάρχει άλλο αντικείμενο δεν υπάρχει συσχετισμός και άρα δεν υπάρχει ταχύτητα) και δεν θα είχε αδρανειακή μάζα. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη seismic : 03-10-18 στις 18:53 |
|
|
|