|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αυτό έλειπε, να εμπλέκεται όλη η επιστημονική κοινότητα, με τους σκοταδιστές που απαρτίζουν την ορισμένη επιστημονική κοινότητα, οι οποίοι στα σκοτεινά τους όνειρα φαντάστηκαν την εξελικτική αερολογία. Πολύ καλά κάνεις, που ΔΕΝ είσαι με αυτήν. Παράθεση:
Εμένα να δεις, πόσο με διασκεδάζεις. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ως προς την ιστορικότητα του Ιησού, κι αν πιάσουμε τις αντιγραφές από αρχαιότερες θρησκείες, δεν τελειώνουμε ούτε αύριο. Παράθεση:
Παράθεση:
Εσύ επέλεξες την εβραϊκή δημιουργία και καλά κάνεις, αφού σε καλύπτει. Δεν μας καλύπτει όλους, όμως, και δεν έχεις καταφέρει να στηρίξεις σοβαρά τη θέση σου. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επειδή αυτό ΔΕΝ έχει συμβεί, άρα η τυχαιότητα, αποδεικνύεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μία αστειότητα. Παράθεση:
Εκεί που υπάρχει απόλυτη αυθαιρεσία και σκοταδισμός λόγω άγνοιας, είναι στη θεωρία της εξέλιξης. Και αυτό έχει αποδειχθεί από την άγνοια της ορισμένης επιστημονικής κοινότητας, να δώσει απάντηση σε υψίστης σημασίας ερωτήματα. Υποθέτω ότι θα έχει άγνοια να δώσει απάντηση και στο παρακάτω ερώτημα: Παράθεση:
Αν συμβαίνει όμως να έχει απάντηση, με ενδιαφέρει πολύ να την διαβάσω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πρέπει να παραδεχτώ ότι κάθε φορά δίνεις όλο και πιο απίθανες απαντήσεις. Δεν έχω σχόλιο επ' αυτού. Όταν (και αν) ωριμάσεις περισσότερο, θα καταλάβεις τι έγραψες και θα γελάς. Παράθεση:
Πραγματικά θα εκπλαγείς με το πόσο δίκιο έχεις περί "μη-αυθαίρετης" επινόησης, της Καινής Διαθήκης κυρίως. Όσο για την Παλαιά, τα είπαμε. Εφόσον θεωρείς αληθινή την εβραϊκή μυθολογία και περνάς καλά με αυτό, καλά κάνεις. Εύχομαι σύντομα να βγεις και για μπύρες με τον Μίκυ Μάους και τον Γκούφι. Παράθεση:
Δεν είσαι ανοικτός ερευνητής, είσαι κολλημένος χριστιανοταλιμπάν. Καλά κάνεις, αφού γουστάρεις, αλλά εγώ δεν θα μπω στο τριπάκι να σου δώσω άλλες απαντήσεις που θα πέσουν στο ντουβάρι που έχεις χτίσει μέσα σου. Αν αλλάξεις, τα ξαναλέμε. |
|
||||
|
||||
Επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει παρεκκλίνει από το σκοπό του, και πιθανόν κάποιοι επισκέπτες του φόρουμ να έχουν αποπροσανατολιστεί,
να σημειώσω πως υπήρξε άλλη μία σχετική συζήτηση : Δαρβινισμός-Εξέλιξη των Ειδών, από την οποία θα επαναδημοσιεύσω ένα μήνυμα του μέλους "Μιχάλης" ο οποίος είναι γυναικολόγος-μαιευτήρας (δεν συμμετέχει πλέον στο φόρουμ, αλλά σημειώνω την ιδιότητά του για να δείξω πως δεν είναι άσχετος με το χώρο της Επιστήμης). Η έντονη υπογράμμιση είναι δική μου και αφορά σημεία στα οποία θα πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να εστιάσουμε περισσότερο. Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Και ξέρεις γιατί; Το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι ΔΕΝ φτουράνε. Αυτό που δεν έκανες εσύ, θα γίνει από εμένα. Στο σχόλιο αυτό, έλαβα σχετικές απαντήσεις. Ας δούμε πως ξεκινάνε: Παράθεση:
Στη συνέχεια, τις απαντήσεις που έλαβα, δεν χρειάζεται να τις χαρακτηρίσω ότι είναι αυθαίρετης επινόησης. Χαρακτηρίζονται ως τέτοιες, από την παραπάνω παραδοχή: «κανένας άνθρωπος δεν ξέρει τι θα γίνει μετά από εκατομμύρια χρόνια.» Σωστά υπέθετα λοιπόν ότι θα έχει άγνοια, και, σε αυτό το ερώτημα, η σε συνεχή σκοταδισμό ευρισκομένη ορισμένη εξελικτική «επιστημονική» κοινότητα. Όμως αυτονόητα εγείρεται το ερώτημα: Γιατί δεν απευθύνεται στην αδελφή σκοταδιστική «επιστημονική» κοινότητα που αποτελείται από καφετζούδες, αστρολόγους, χαρτορίχτρες, ονειροκρίτες κλπ; Αυτοί όλοι σε θέματα μέλλοντος έχουν σημειώσει ιλιγγιώδη πρόοδο. Οπότε θα την ενημέρωναν!!! |
|
||||
|
||||
Ε αυτό και αν είναι αστείο. Να μιλάει για σκοταδισμό η Εκκλησία....
|
||||
|
||||
πωπωπωπω..... να τον εχεις φίλο η συγγενή αυτόν και να προσπαθείς να του εξηγήσεις.......... το ρίχνεις στα βαριά..
|
|
||||
|
||||
Πιστεύω εἰς θεòν πατέρα παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ καὶ γῆς.
Καὶ εἰς Ἰησοῦν Χριστòν, υἱὸν αὐτοῦ τòν μονογενῆ, τòν κύριον ἡμῶν, τòν συλληφθέντα ἐκ πνεύματος ἁγίου, γεννηθέντα ἐκ Μαρίας τῆς παρθένου, παθόντα ὑπὸ Ποντίου Πιλάτου, σταυρωθέντα, θανόντα, καὶ ταφέντα, κατελθόντα εἰς τὰ κατώτατα, τῇ τρίτῃ ἡμέρᾳ ἀναστάντα ἀπò τῶν νεκρῶν, ἀνελθόντα εἰς τοὺς οὐρανούς, καθεζόμενον ἐν δεξιᾷ θεοῦ πατρὸς παντοδυνάμου, ἐκεῖθεν ἐρχόμενον κρῖναι ζῶντας καὶ νεκρούς. Πιστεύω εἰς τò Πνεῦμα τò ἅγιον, ἁγίαν καθολικὴν ἐκκλησίαν, ἁγίων κοινωνίαν, ἄφεσιν ἁμαρτιῶν, σαρκὸς ἀνάστασιν, ζωὴν αἰώνιον. Αμήν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anna. : 19-08-13 στις 19:25 |
|
|
|