|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Η Επιστήμη συμπέρανε ότι το σύμπαν δημιουργήθηκε, σύμφωνα με την βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, κοσμογονική θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αλλά φυσικά όχι η ζάχαρη δεν παίζει κανένα ρόλο στο διαβήτη χαχαχα θα μας τρελάνουν αναρωτιέμαι αν θα έχει σημείωμα στην κάβα το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ που θα λέει ότι δεν φταίει η κατανάλωση αλκοόλ για τα τροχαία ατυχήματα αλλά οι ελλιπείς ικανότητες οδήγησης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ξέρεις το πρόβλημα παρουσιάζεται γενικότερα γιατί οι εκάστοτε θεσμοί της εξουσίας χρησιμοποιούν τον έλεγχο της γνώσης για να επιβάλουν τις απόψεις τους, όπως έκανε η εκκλησία τους περασμένους αιώνες. Ο μηχανισμός παραπλάνησης που έχτισαν αιώνες τώρα, χρησιμοποιείται σήμερα απο εταιρείες και λόμπι με τεράστιους τζίρους και μηδαμινους ηθικούς φραγμούς. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και αντί ο Βασιλάκης να μιλήσει για την πραγματική ψευδοεπιστήμη που άσκησε μέσω lobbying η sugar industry στην Αμερική (το link παραπάνω που πολύ σωστά έβαλες), κάθεται και μας ζαλίζει τα @@ με creationism πίπες... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valhalla : 11-11-18 στις 16:16 |
|
||||
|
||||
Η επιστήμη όμως δεν είναι δογματική και προσαρμόζεται στα δεδομένα που προκύπτουν κάθε φορά.
Αν για παράδειγμα μπορούσε ο κάγκουρας να αποδείξει με μαθηματικά, πειράματα και παρατηρήσεις ότι η γενεσις έγινε, θα το αποδεχόταν η επιστήμη. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ οπότε οι θρησκόκαυλοι πρέπει να βρούν άλλο τρόπο να επιτεθούν στην επιστήμη, διότι οι συμβατικοί δεν είναι αποτελεσματικοί, και εν τέλει απλά κάνουν λάθος. Δεν ξέρω αν υπάρχει ο χριστιανικός θεός ή όχι, το μόνο που ξέρω μετα βεβαιότητας είναι ότι η Γένεσις είναι μυθολογικό κατασκεύασμα κοινώς παραμύθι όπως η κοκκινοσκουφίτσα και η χιονάτη με τους επτά νάνους! |
|
|||
|
|||
Ωραίο νεράκι πίνουμε τελικά:
http://www.sph.umn.edu/news/plastic-...ter-beer-salt/ https://www.theguardian.com/environm...raceptive-pill |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Διότι ΜΟΝΟ αυτοί μπορούν να καταλάβουν ότι η Επιστήμη δια της μεθόδου της "Επαγωγική λογική", απέκοψε απ’ εαυτήν το «πανεπιστήμιο» και το παράγωγό του την «επιστήμη», καθώς δεν πορεύονται σύμφωνα τις κατευθύνσεις που εξάγει δια της μεθόδου της. Κοντολογίς, όποιος θέλει να αμφισβητήσει την επιστημονική μέθοδο αυτή, υπάρχει ένας και μοναδικό τρόπος: Να εμφανίσει τις δια της αρωγής των πειραμάτων, αποδεδειγμένες κοσμογονικές θέσεις της «επιστήμης» στα τέσσερα θέματα της κοσμογονίας. = Πως και πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ακόμα και το νερό των πηγών σπάνια είναι καλό. Υπάρχουν μόνο 2 ή 3 νερά εμφιαλωμένα στην Ελλάδα που είναι πραγματικά καθαρά. Πολλά έχουν πρόβλημα με χρώμιο. Και πίσω στο θέμα μας. Ευτυχώς με τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους θα σταματήσει να διδάσκεται η σαπίλα της π.διαθήκης στα σχολεία. Όχι τίποτα άλλο, τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι κάποιο απο τα παιδιά του κόσμου θα καταλήξει σαν τον Βασιλάκη παραπάνω. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Όσο για την π.δ όπως έχω ξαναεκφράσει, βρίσκεται ιδεολογικά σε πλήρη ασυμφωνία κατά τη γνώμη μου με την κ.δ. Ο θεός της π.Δ θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε θεός κάθε άλλης μυθολογίας ήταν ένας ακόμη Δίας/θωρ που κατέστρεφε τους <<κακούς>> και βοηθούσε τους <<καλούς>> μόνο που στην π.Δ το καλό και το κακό είναι τελείως υποκεμενικά... Καμία σχέση ο θεός που σκότωσε τόσους γείτονες των εβραϊων με τον θεό που θυσίασε τον ίδιο του τον γιο για να σώσει τον κόσμο, μιλαμε για καθαρή εβραϊκή μυθολογία απλά σε αντίθεση με την κοσμοθεωρία του Χριστού. Σαφώς και δεν πρέπει να διδάσκεται Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Johnkokk : 12-11-18 στις 18:19 |
|
||||
|
||||
Ποια ειναι τα καλα; Εγω ξερω πως αυτα απο τα Γερανεια εχουν το προβλημα.
|