|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καλημέρα , παιδιά !
Εχω μία ερώτηση . Ο σύζυγος μετά που έχει νευριάζει με κάτι ή με κάποιον δεν είναι σε θέση να προσευχηθεί εαν δεν έχει πρώτα εξομολογηθεί . Τι λέτε παιδιά , είναι σωστό αυτό ; Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα: 1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή). 2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του. 3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε. Δόμνα αυτό μου ακούγεται σαν πονηρός λογισμός εκ δεξιών... Να προσεύχεται αδιαλείπτως μπορεί; Ετσι θα έχει βοήθεια και θα πάρει και δύναμη να πηγαίνει στο μυστήριο της μετάνοιας και Θείας εξομολόγησης. Ρώτα τον πνευματικό σας. Η προσευχή είναι μεγάλο όπλο ενάντια του σατανά. Οταν μας κρατά άνευ προσευχής, κατορθώνει να διακόπτει την επικοινωνία μας με τον Θεό. Αυτό να πεις στο Μιχαήλ, και εύχομαι να αλλάξει γνώμη. Χίλια θερμά ευχαριστώ , Μαρία μου !!! Και βέβαια θα ρωτήσω τον πνευματικό μας !!! Αλλά δεν το πιστεύω να οφελήσει τίποτα και να του πει ο πνευματικός μας ότι μπορεί να πάλι να προσεύχεται γιατί ο σύζυγος δυστυχώς έχει μία πολύ λεπτή συνείδηση . Ασε που εαν νευριάσει πέφτει μετά και σε κατάθλιψη γιατί αισθάνεται ότι στεναχώρησε τον Κύριο . Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να προσέξει Δόμνα μου... και εσύ θα τον βοηθήσεις... είναι λογισμός... πονηρός αυτός που έχει... και τον αποτρέπει αρνητικά από πολλά, ειδικά με την επικοινωνία του με τον Κύριο και Σωτήρα μας. Δόμνα μας... πρέπει να επιστρατεύσεις τη βοήθεια της Παναγίας μας! ΑΜΕΣΑ!!! Pronto! SOFORT... πως το λέτε; :wink: :1 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αναμασάς τα ίδια και τα ίδια!!! Ξαναματά από την αρχή τα ίδια λοιπόν... Και όταν μάθεις τι είναι γονίδιο ή τι είναι ισότοπο και η ημιζωή τους μπορεί και να αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρων...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Οι μπερδεμένοι, μόνο να σας μπερδεύουν ξέρουν, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Και είναι επόμενο, διότι για όσους επιχειρούν την εξιχνίαση θεμάτων, όπου απουσιάζει η άμεση παρατήρηση, όπως: Της αρχής του σύμπαντος, της αρχής του χρόνου, της αρχής της ζωής, και κάθε υποτιθέμενης αρχής, ο επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής, τους έχει απομονώσει, ΠΑ-ΝΤΟ-ΤΙ-ΝΑ. Κοίταξε εδώ. Ευτυχώς τα παραμύθια των μπερδεμένων ΔΕΝ κολλάνε στις διάνοιες. Άντε να πείσουν μερικούς σκοταδιστές, από αυτούς που ανήκουν στο σινάφι τους: Καφετζούδες, χαρτορίχτρες και λοιπούς συγγενείς τους. |
|
||||
|
||||
Σκεφτηκα μια και μπορουμε και δινουμε συμβουλες σε αλλους και λεμε ελευθερα τη γνωμη μας,τι θα λεγατε ,αν θελατε βεβαιως,να εξεταζαμε τον εαυτο μας και να γραφαμε ποια κατα την γνωμη μας ειναι τα 3 μγαλυτερα παθη μας.Τι λετε ,ειναι ευκολο.Θα αρχισω εγω και αν θελετε συμμετεχετε
Τα 3 μεγαλα παθη μου ειναι 1.Ειμαι πολυ νευρικη. 2.Ειμαι πολυ ανυπομονη. 3.Ειμαι πολυ αμελης στα πνευματικα μου καθηκοντα Υπαρχουν και αλλα πολλα ,αλλα ειπα ας γραψουμε τα 3 μονο μην παει και κανεις απο καρδια. Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών. Εγω αδελφοι μου ειμαι ενα παθος ολοκληρο, που εχει βγαλει ποδια και περπαταει... και οχι μονο αυτο, αλλα και απο πανω, και προσπαθει (ακουσον, ακουσον), να νουθετησει και αλλους στην εν Χριστω Ζωη. Απο τα 23 τελωνια, που θα περασουμε, εγω θα μεινω στο καθενα, κανενα μηνα τουλαχιστον, για να μοιραστουμε τις "εμπειριες" μας. Δηλαδη μετα απο 2 χρονια θα εμφανιστω, εκει που πρεπει για να με στειλουν εις τι πυρ το εξωτερον! |
|
||||
|
||||
Vassilis_1, τι έχεις σπουδάσει (αν έχεις) και με τι ασχολείσαι, αν επιτρέπεται;
|
||||
|
||||
Και η θέση του Vakryle ήταν ξεκάθαρη. Σου μίλησε για το πότε δημιουργήθηκε το Σύμπαν και η Γη και εσύ του απάντησες σχετικά με την δημιουργία του πρώτου κυττάρου( εμφάνιση ζωής). Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή.
Παράθεση:
Μα το βαρυτόνιο είναι το σωστό
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Δηλαδή, ΔΕΝ ήταν ο Αδάμ και η Εύα οι πρώτοι και μοναδικοί άνθρωποι; Υπήρχε ανθρώπινος ή μη-ανθρώπινος πολιτισμός πριν τους ανθρώπους που δημιούργησε ο Γιαχβέ; Αν ήταν μη-ανθρώπινος, υπήρχε η δυνατότητα αναπαραγωγής ανάμεσα στις δύο διαφορετικές φυλές; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συνοψίζοντας:
Έχει πλάκα να κυνηγάς ηθικά τους χριστιανόπληκτους (και όχι τους Χριστιανούς), γιατί πάντα αποτελούν σημείο μελέτης της σκέψης, των ηθών, εθίμων και της κουλτούρας του σύγχρονου κόσμου και όλα αυτά μέσα στην απόλυτη άγνοιά τους και σ' αυτό το νεφέλωμα του εγκεφάλου τους. Ειδικά όταν ξεπετάγονται και οι ξέμπαρκοι χριστιανόπληκτοί...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Λοιπόν, τα εκατομμύρια ή τα δισεκατομμύρια χρόνια, ας έχουν καλή ανάπαυση στη φαντασία των μπερδεμένων σκοταδιστών που σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ο επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής, τους έχει εσαεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ απομονωμένους. |
|
||||
|
||||
Για τις παραθέσεις της Αγίας Γραφής από 'μένα και τον PUCK ... γαργάρα, σα και τα πέναλτυ κατά της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ.
Ο επιστημονικός όρος της επαγωγικής λογικής είναι το απόλυτο όπλο των χριστιανόπληκτων του forum, είναι κάτι σαν το λιοντάρι που τρώει την επιστήμη, αντιστρέφοντας την θέση τους στην Ρωμαϊκή εποχή... Πως τα λέω ώρες ώρες...
|