|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Διαφωνώ. Κάθε θεωρία στην επιστήμη προτείνεται αφού υπάρξουν απτά στοιχεία (έστω και ισχυρές ενδείξεις) ότι μπορεί να ισχύει. Οι θρησκευόμενοι έχουν μόνο την πίστη (δεκτό, αλλά τελείως διαφορετικό). Σου είπα πως το σημερινό μοντέλο δεν βλέπω να χρειάζεται αλλαγές. Στο παράδειγμα με το φρονιμίτη, το γεγονός πως ανατέλλουν στα 18-21 χρόνια και, συνήθως, χαλάνε γρήγορα και απαιτούν σφράγισμα ή αφαίρεση, ίσως να είναι η αρχή της εξέλιξης που θα λάβει χώρα μετά από κάποιες γενεές και δεν θα υπάρχουν πλέον ως δόντια. Δεν θεωρώ πως χρειάζεται κάποια βιολογική εξέλιξη, με τις υπάρχουσες συνθήκες. Πνευματική χρειάζεται. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να ξαναπάς στο δημοτικό μαθαίνοντας την Ελληνική γλώσσα από την αρχή. (σκέψου να μην είχε και υπότιτλους το βίντεο ... ) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το αν οι πρώτοι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές ή όχι δεν σημαίνει πως ήταν καθυστερημένοι και βάρβαροι. Το αν κάποιοι άνθρωποι συνέχιζαν να ζουν σε σπηλιές ενώ άλλοι σε σπίτια, πάλι δεν σημαίνει πως οι πρώτοι ήταν βάρβαροι. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
http://www.icr.org/article/no-fruit-...ven-after-600/ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν δεν υπάρχει λόγος μετάλλαξης, γιατί αυτή πρέπει να υποχρεωθεί να γίνει; Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα, ας με διαφωτίσει. Απ' την άλλη, τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα δεν είναι μορφή μετάλλαξης (με άσχημα αποτελέσματα; ) Και τελικά, τι ακριβώς περιμένετε ρε μάγκες; Τον Dr Manhattan από τους Watchmen; Κι εγώ έναν Dr Manhattan περιμένω, χρόνια τώρα, που θα μου αποδείξει τη θεανθρωπική του ιδιότητα και θα με κάνει να πιστέψω ... πολλά. Αλλά δεν ... Ακόμα περιμένω. Να πιούμε καμιά μπυρίτσα παρέα περιμένοντας; Χρηστάρα, δεν καλείς και τους τύπους της ιστοσελίδας; Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Δεν έφαγε μήλο, άνοιξε κουτί πάλι μια γυναίκα είχαν να κάνει κάτι που όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν. Τυχαίο;
|
|
||||
|
||||
Τις δροσόφιλες μύγες και τα βακτήρια τα ξέρεις φίλε Χρίστο, τις Biston Betularia όμως που αποτελούν ισχυρότατη απόδειξη για την εξέλιξη των ειδών γιατί δεν τις αναφέρεις?
|
|||
|
|||
Παλιά ιστορία που δεν προσθέτει τίποτα - και δεν αποτελεί καθόλου απόδειξη. Άλλο η φυσική επιλογή (micro-evolution) κι άλλο macro-evolution. Οι νυχτοπεταλούδες δεν έπαψαν να είναι νυχτοπεταλούδες - δεν έγιναν άλλο είδος. Απλά άλλαξαν τα ποσοστά του χρωματισμού τους.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλά, πολλές ... συμπτώσεις να το πω; αντιγραφές να το πω; που με κάνουν να έχω γραμμένο το χριστιανισμό (και λοιπά δόγματα) να το πω; που θέλω να κοιτάξω από ψηλά τη συνολική εικόνα κι όχι να σέρνομαι σαν σκουλήκι που έχει μόνο την προοπτική του χώματος να το πω; Μήπως να κάνεις την ερώτηση σε άλλους εδώ μέσα (κι εκεί έξω; ) |
|
|
|