![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον συμβαίνει κάτι στη νέα τάξη πραγμάτων και προσπαθούν να μας κρατήσουν αποδιοργανωμένους και αδύναμους απέναντι στις δυνάμεις του κακού...Ελπίζω ο θρυλικός <<Διαχειριστής του Θεού>> να έρθει και να σώσει την ανθρωπότητα πριν χαθεί η Ελπίδα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεω τωρα που τελειωσε και η εξεταστικη, να παμε διακοπες και να επιστρεψουμε μετα απο ενα χρονο, μηπως και τοτε εχουν αποφασισει να φτιαξουν το φορουμ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν έχω προβλήματα στην σύνδεση.
Firefox ftw! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν προσέξει πάντως κάποιος, εχουν σταματήσει να γράφονται νεοι χρήστες εδω και καιρό.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Johnkokk : 12-02-19 στις 22:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι χριστιανοταλιμπάν φταίνε που μας μπλοκάρουν το site γιατί θίξαμε τους "αγίους και προφήτες"
![]() Όσο είμαστε έτσι στην πλάκα, θα ήθελα να δω κανένα θέμα του στυλ "μου κάναν μάγια και μεγάλωσε 10 εκ. Και συν τοις άλλοις έπαθα πριαπισμό" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετώ τα πλήθη
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Btw στο τελευταιο πόστ μου έγραψα το αντίθετο από αυτό που ήθελα να πώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πάντως το φόρουμ πνέει τα λοίσθια, και η κατάσταση μοιάζει με το "The sun vanished", ένα πολύ ενδιαφέρον κόνσεπτ ενός τυπά στο Twitter . Όποιος δεν το'χει δει ας ρίξει μια ματιά και ας φανταστεί ένα παρόμοιο σενάριο στο φόρουμ. Θα το βρει διασκεδαστικό ![]() https://youtu.be/qqK4wamTp2U
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|