|
||||
|
||||
Άνθρωπος-Δέντρο στην Ινδονησία !!!
Όγκοι που μοιάζουν με ρίζες δέντρου έχουν αναπτυχθεί στα πόδια και στα χέρια ενός τριανταπεντάχρονου ψαρά από την Ινδονησία. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών,όμως τώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς δεν μπορεί να κάνει καμία δουλειά. Ο αμερικανός γιατρός που τον εξέτασε,πιστεύει ότι πρόκειται για μια σπάνια μορφή του Human Papilloma Virus. Δείτε εδώ την ιστορία καθώς και ένα βιντεάκι.
|
|||
|
|||
ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ...
|
|
||||
|
||||
Πριν από χρόνια ένας φίλος φοιτητής ιατρικής μου είχε δώσει ένα βιβλίο με σπάνιες αρρώστιες.
Την συγκεκριμένη δεν την είχε μέσα, αλλά είχε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλα παρόμοια παραδείγματα... Οπότε Oddb@llSoul δεν τα έχεις δει ακόμα όλα... Όμως τι μπορεί να δημιουργήσει η τυχαία μετάλλαξη ε;....
|
||||
|
||||
Από ότι φαίνεται ο Ινδονήσιος ψαράς δεν είναι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα.
'Ενας ακόμη άνθρωπας λοιπόν εμφάνισε "ρίζες" στα χέρια και στα πόδια του,αυτή τη φορά στην Ρουμανία. Περίεργη σύμπτωση αποτελεί το γεγονός ότι και σε αυτή την περίπτωση τα συμπτώματα εμφανίστηκαν στην ηλικία των 14 ετών. Διαβάστε περισσότερα εδώ και εδώ. Ο Ρουμάνος φαίνεται να πάσχει από Epidermodysplasia verruciformis (also called Lewandowsky-Lutz dysplasia)
|
||||
|
||||
Ελάτε ρε παιδιά πρωί πρωί με αυτά που μας δείχνετε !!!
Ο άλλος μπορεί να πίνει τον καφέ του, να τρώει τυρόπιτα . . . Βάλτε ένα προειδοποιητικό σήμα.
|
||||
|
||||
Oh my....
|
|
||||
|
||||
Κοπελάρες μου, τι πάθατε;
Φυσιολογικά πράγματα είναι... Απλή ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ... Μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς...
|
||||
|
||||
Για "ανθρωπους λάστιχα" ήξερα, για Ανθρώπους δέντρα, ομολογώ πως όχι
Απλά, τραγικό
|
||||
|
||||
Παράθεση:
βέβαια γράφει "Ανθρωπος-Δέντρο",τι περίμενες να δείς...χαριτωμένα κουταβάκια?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|